Valla canım memlekete gidince bakocam artık bi şekilde çaresine 5 inde gidoyorum gerisi Allah kerim sonrada eşime derim tahlillerimde sorun var soktora gidelim derim iyice ultrasin ne gerekiyorsa baksn diye kaynanam kafasına göre keçi boynuzu tozu almış neymiş kan yaparmıs rahmi temizzlermiş sinirlendim elimi sürmedim kanım zaten 15 olmuş sınır 16 fazlasıda tehlikeli bildiğim kan vermem gerekebilir bile eşimin yanında yapsalar yandılarda huyunu bildiklerinden yapamıyorlar onun yanında bende kimsenin kalbinj kıramam birşey demiyorum benim sorunum yok diyorum yapayı
Valla canım memlekete gidince bakocam artık bi şekilde çaresine 5 inde gidoyorum gerisi Allah kerim sonrada eşime derim tahlillerimde sorun var soktora gidelim derim iyice ultrasin ne gerekiyorsa baksn diye kaynanam kafasına göre keçi boynuzu tozu almış neymiş kan yaparmıs rahmi temizzlermiş sinirlendim elimi sürmedim kanım zaten 15 olmuş sınır 16 fazlasıda tehlikeli bildiğim kan vermem gerekebilir bile eşimin yanında yapsalar yandılarda huyunu bildiklerinden yapamıyorlar onun yanında bende kimsenin kalbinj kıramam birşey demiyorum benim sorunum yok diyorum yapayım ya
Zaten söyleme kesinlikle ben daha çocuk düşündüğümüzü bile söylemediniz kaynanama o keçiboynuzu tozunu da balla karıştırıp eşine yedir canım erkeklere çok etkili keçiboynuzu