• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım memlekete gidince bakocam artık bi şekilde çaresine 5 inde gidoyorum gerisi Allah kerim sonrada eşime derim tahlillerimde sorun var soktora gidelim derim iyice ultrasin ne gerekiyorsa baksn diye kaynanam kafasına göre keçi boynuzu tozu almış neymiş kan yaparmıs rahmi temizzlermiş sinirlendim elimi sürmedim kanım zaten 15 olmuş sınır 16 fazlasıda tehlikeli bildiğim kan vermem gerekebilir bile eşimin yanında yapsalar yandılarda huyunu bildiklerinden yapamıyorlar onun yanında bende kimsenin kalbinj kıramam birşey demiyorum benim sorunum yok diyorum yapayı
Valla canım memlekete gidince bakocam artık bi şekilde çaresine 5 inde gidoyorum gerisi Allah kerim sonrada eşime derim tahlillerimde sorun var soktora gidelim derim iyice ultrasin ne gerekiyorsa baksn diye kaynanam kafasına göre keçi boynuzu tozu almış neymiş kan yaparmıs rahmi temizzlermiş sinirlendim elimi sürmedim kanım zaten 15 olmuş sınır 16 fazlasıda tehlikeli bildiğim kan vermem gerekebilir bile eşimin yanında yapsalar yandılarda huyunu bildiklerinden yapamıyorlar onun yanında bende kimsenin kalbinj kıramam birşey demiyorum benim sorunum yok diyorum yapayım ya
Zaten söyleme kesinlikle ben daha çocuk düşündüğümüzü bile söylemediniz kaynanama o keçiboynuzu tozunu da balla karıştırıp eşine yedir canım erkeklere çok etkili keçiboynuzu

Ya merak ettiğim bişey var yumurtlamadan birkaç gün sonra akıntı olmazsa yumurta döllenmemiş mi oluyır

Ya merak ettiğim bişey var yumurtlamadan birkaç gün sonra akıntı olmazsa yumurta döllenmemiş mi oluyır
Her kişide farklıdır canım bu durum kendini iui bilmen herşeyden önemli kendini analiz et ve takibe al zaten hissedersin ama sakın sitres yapma ha yumurtlama dönemi diye olacak diye kesin bakma birazda oluruna bırakmak lazım herşey yolunda ise nasipte varsada rabbim o mutlu haberi sana er yada geç verecektir

Yese keşke yemez ki nefret ediyor keçi boynuzundan napsam ki
çocuk istiyorsa yiyecek canım ne malum onda problem olmadığı biz Kadınlar hep kendimizde görüyoruz sorunu ama günümüzde öyle olmuyo benim eşim bi kere test verdi ileri hız düşük çıktı şimdi keçiboynuzu özü ve çakşır suyu içiyo 2 aydır ve yine test vercek bir ay sonra bakalım etkisini gösterdi mi diye erkeklere de sorumluluk düşüyo bu dönemde tek olmuyo maalesef

çocuk istiyorsa yiyecek canım ne malum onda problem olmadığı biz Kadınlar hep kendimizde görüyoruz sorunu ama günümüzde öyle olmuyo benim eşim bi kere test verdi ileri hız düşük çıktı şimdi keçiboynuzu özü ve çakşır suyu içiyo 2 aydır ve yine test vercek bir ay sonra bakalım etkisini gösterdi mi diye erkeklere de sorumluluk düşüyo bu dönemde tek olmuyo maalesef
Aynen öyle canım niye sadece bizde olsun sorun demi ama daha yeni istemeye başladk ya sorun varmı yokmu düşinmedik daha gerekirse oda yapacak tabi ama şimdi kabul etmez eminim

Kalp atışı için benimki çok erken ama ben birşey sormak istiyorum. Hani yumurtlama döneminde sağ veya solda hafif batma olur ya. Gebelikte de sağ veya solda hissedilir. Benim bi sağdan bi soldan sızlama oluyor. Bu nedir bilgin var mı
O konuda çok bi bilgim yok ama ben mesela bu ay sağda tek yumurta oluşmuştu ama adete yakın sağlı sollu değişiyodu batmalar. Daha cok sağ oluyodu ama şu bikaç gün solda inanılmaz batma oldu.. o neden oluyo bilmiyorum inan. Sen iki taraftan da yumurtlamış olup çift kese görürsen hiç şaşma :))

Herkes diyorki bidahaki ay hemen hamile kalırsın. Gecikme başlayınca oluyor genelde diyorlar. Sizce bu doğru mu?

Bak bu doğru olabilir hayatımda hiç gecikme yaşamamışken kasım ayında korunmayı bıraktık o ay 10gün geciktim, aralık ayında olmuştu ama tabi dışgebelikle sonuçlandı.. belki de vardır öyle bişey

O konuda çok bi bilgim yok ama ben mesela bu ay sağda tek yumurta oluşmuştu ama adete yakın sağlı sollu değişiyodu batmalar. Daha cok sağ oluyodu ama şu bikaç gün solda inanılmaz batma oldu.. o neden oluyo bilmiyorum inan. Sen iki taraftan da yumurtlamış olup çift kese görürsen hiç şaşma :))
Ah keşke ama beta 500 küsür cıktı öyle olsaydı daha yüksek çıkardı sanırım

Aynen öyle canım niye sadece bizde olsun sorun demi ama daha yeni istemeye başladk ya sorun varmı yokmu düşinmedik daha gerekirse oda yapacak tabi ama şimdi kabul etmez eminim
Bende senim gibi düşünüyodum ama sağolsun eşim sıkıntı çıkarmadı bana siz daha yenisiniz ama beslenmeye dikkat edin

Kızlar napysn bu ay nr alemdesiniz :) yeni ay yeni umut. Bn temmuzda kimyasal gebelik geçirdim bu ay hamile kalma şansım var mı ?

Bak bu doğru olabilir hayatımda hiç gecikme yaşamamışken kasım ayında korunmayı bıraktık o ay 10gün geciktim, aralık ayında olmuştu ama tabi dışgebelikle sonuçlandı.. belki de vardır öyle bişey
Hiç bilmiyorum ki..
Ben korunmayı bıraktığım ilk ay normal oldum adetimi. Sonra ki 2 ay hep az az oldum. Bu ay da işte geçti bi kaç gün. Bakalım yine öyle olursa dr gideceğim.
Bekleyeceğiz bat artık 26 ağustos falan.

Back