Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucun nasıl canımİnşallah güzel haberler veririmİnşallah sende olmazsın, seninde güzel haberini görürüz. Benim düzenlidir. O yüzden çok heyecanlıyım, içim içime sığmıyor. İnşallah olmam
Canım msjını yeni gördüm bildirim gelmedi k.bakma ne kadarlık evlisinBen zonguldak kdz ereğliliyim ama şuan ersuymda yaşıyorum
Bir yıl oldu daha yaşın 30 seninCanım msjını yeni gördüm bildirim gelmedi k.bakma ne kadarlık evlisin
26 oldum bende :) 2 yıl olacak evleneliBir yıl oldu daha yaşın 30 senin
Yaşlanmışım ben ya kayıp hormon tahlillerimi buldum doktorun yazıcısı tam çıkarmamış toneri bitmiş herhalde netten baktm bütün hormonlarım bozuk testere dişli aslan pençesi almaya gidiyorum hemen başlayım26 oldum bende :) 2 yıl olacak evleneli
Gecikmenin 5.günü adet oldum. Kanamam oldu. Bugün ikinci gündü kesildi resmen..Sonucun nasıl canım
Stresten oluyor canım valla benimde oldu gecikti üstone birde adet günüm uzadıHerkes diyorki bidahaki ay hemen hamile kalırsın. Gecikme başlayınca oluyor genelde diyorlar. Sizce bu doğru mu?
Ben daha başlamadım evde var da içimden de gelmiyo açıkcası başka şeylere yönelecem artık ya bunaldım sürekli düşünmekten.. yaşlanma mevzusu da benim ablamda 30 yaşında evlendi 2 oğlu var üst üste oldu yaşa bakmıyor oYaşlanmışım ben ya kayıp hormon tahlillerimi buldum doktorun yazıcısı tam çıkarmamış toneri bitmiş herhalde netten baktm bütün hormonlarım bozuk testere dişli aslan pençesi almaya gidiyorum hemen başlayım
Biraz daha beklesem.menopoz ser bu doktorlar heleki şimdiki tahlillerimi gôrseler kesin hormon verirler vücut üretsin işte işi neBen daha başlamadım evde var da içimden de gelmiyo açıkcası başka şeylere yönelecem artık ya bunaldım sürekli düşünmekten.. yaşlanma mevzusu da benim ablamda 30 yaşında evlendi 2 oğlu var üst üste oldu yaşa bakmıyor o
Ben hiç stres yapmamıştım çünkü adet olacağıma çok emindim, yani olmayayım diye bi beklentim yoktu. Garip olansa adetimin geciktiği ikinci gün ovülasyon testim pozitif çıkmıştıStresten oluyor canım valla benimde oldu gecikti üstone birde adet günüm uzadı
Doğal yollarla hormonları yoluna sokmak daha iyi tabi ama menepoz için erken bi yaşBiraz daha beklesem.menopoz ser bu doktorlar heleki şimdiki tahlillerimi gôrseler kesin hormon verirler vücut üretsin işte işi ne
Herşeyin sebebi stresDoğal yollarla hormonları yoluna sokmak daha iyi tabi ama menepoz için erken bi yaş
Tabi canım kesinlikleHerşeyin sebebi stres
Bir ay sonra tekrar tahlil yaptıraym da bakalım ne alemde diye işe yaramazsa iyi bi doktora gitmem gerekecek eşimin işleri çok yoğunda bende doğru dizgün bilmiyorum buralarıTabi canım kesinlikle
Bulursun illaki tahlil yaptıracağın bi yer canım sorabileceğini kimse Yok mu ?Bir ay sonra tekrar tahlil yaptıraym da bakalım ne alemde diye işe yaramazsa iyi bi doktora gitmem gerekecek eşimin işleri çok yoğunda bende doğru dizgün bilmiyorum buraları
Bi sağlık ocağı diğr yeler uzak ben kendim bulamam geri dinemem bilmiyorum çünki burayı esimde tek gitmeme buyizden izin vermez şu okulu bi kazansam hem her yeri öğrenirim hemde işimi gücimü kendim yaparomBulursun illaki tahlil yaptıracağın bi yer canım sorabileceğini kimse Yok mu ?
Sana yardım edecek kimse Yok mu orada canımBi sağlık ocağı diğr yeler uzak ben kendim bulamam geri dinemem bilmiyorum çünki burayı esimde tek gitmeme buyizden izin vermez şu okulu bi kazansam hem her yeri öğrenirim hemde işimi gücimü kendim yaparom
Valla canım memlekete gidince bakocam artık bi şekilde çaresine 5 inde gidoyorum gerisi Allah kerim sonrada eşime derim tahlillerimde sorun var soktora gidelim derim iyice ultrasin ne gerekiyorsa baksn diye kaynanam kafasına göre keçi boynuzu tozu almış neymiş kan yaparmıs rahmi temizzlermiş sinirlendim elimi sürmedim kanım zaten 15 olmuş sınır 16 fazlasıda tehlikeli bildiğim kan vermem gerekebilir bile eşimin yanında yapsalar yandılarda huyunu bildiklerinden yapamıyorlar onun yanında bende kimsenin kalbinj kıramam birşey demiyorum benim sorunum yok diyorum yapayım yaSana yardım edecek kimse Yok mu orada canım