• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa evet güzel tesadüf olmuş :) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben henüz hamile olduğumu idrak edemedim ::)
ben de edemedim hala :) mide bulantısı falan da olmayınca hissedemiyo insan. bi ihtimal persembe erken de olsa kalp atışlarını alırsak ozaman hissedicem sanırım :)

Canım hepsine burdan cevap vereyim hormonalbi bozukluk yok hocaya söyledim t3 düşük çıktı diye t3 bizim için önemli değil t4 önemli o normalse sıkıntı Yok dedi bende muallaktayım korunmak için ablamda akışına bırakmak dedi .. yumurta gelişmesi için de hiç bi şey yapmadım bu ay hiç bi kür denemedim
Sen dere otuna devam et korunma bencede rabbim ne dilemiş o olur o ilaçlar korunsanda hemen etkisini kaybetmiyor bana bir ay sonra bile baksana etkiledi daha önce bıraksaydm keşke yumurtalıklarm benim normalden fazla büyüktür doktor küçikken demişti ozamanda ağrm çok olurdu mide bulantm üçgün bunlarla uğraşıyorum senin ikiz olabilir demişri bana :110:sanırom oyüzden ağrılarm çok oluyordu ilac bunları hep baskıloyor sana tavsiywm kullanma yumurtanda gelişmiş nasip belki korunmak istediğinde meydana gelmesi tesadüf mo rabbim de sana korunmaman gerektiğini daha nasıl göstersin :KK15:

Ben daha önce hiç kadın doğum uzmanona izel muayene olmadım çekiniyorum sadece ultrasonla bakmasınp istesem kabul edermiki memlekete gidonce gitmeyi düşüniyorum da

Sen dere otuna devam et korunma bencede rabbim ne dilemiş o olur o ilaçlar korunsanda hemen etkisini kaybetmiyor bana bir ay sonra bile baksana etkiledi daha önce bıraksaydm keşke yumurtalıklarm benim normalden fazla büyüktür doktor küçikken demişti ozamanda ağrm çok olurdu mide bulantm üçgün bunlarla uğraşıyorum senin ikiz olabilir demişri bana :110:sanırom oyüzden ağrılarm çok oluyordu ilac bunları hep baskıloyor sana tavsiywm kullanma yumurtanda gelişmiş nasip belki korunmak istediğinde meydana gelmesi tesadüf mo rabbim de sana korunmaman gerektiğini daha nasıl göstersin :KK15:
Bende öyle düşünüyorum ya eşime söylemicem ama korunmadığımı o rahat olsun hiç olmazsa inşallah tutar şimdiye kadar korunuyodum bakalım nasipte ne var akışına bırakalım bakalım ne olacak sağolasın canım benim ya :KK200:

Bende öyle düşünüyorum ya eşime söylemicem ama korunmadığımı o rahat olsun hiç olmazsa inşallah tutar şimdiye kadar korunuyodum bakalım nasipte ne var akışına bırakalım bakalım ne olacak sağolasın canım benim ya :KK200:
Aynen gerginlik iyi birşey değil benim içimde senin olacak gibi ama nasip tabi burda birbirimize destek oluyoruz ben o konuda çok mutluyum dualarımdasın inşaallah ben bir haftalık fetih suresine başlıycam sanada edeyim dua kardeşim kpss alan spnavona girecek 5 inde o gone kadar hepimize dua edeyim adını yazsana isme özel dua edeyim

Ben daha önce hiç kadın doğum uzmanona izel muayene olmadım çekiniyorum sadece ultrasonla bakmasınp istesem kabul edermiki memlekete gidonce gitmeyi düşüniyorum da
Canım sadece üstten bakmaz büyük ihtimalle ordan yumurtalığı falan göremiyorlar bence kadın bi doktora git daha rahat edersin baksın bi sıkıntı var mı yok mu?

Aynen gerginlik iyi birşey değil benim içimde senin olacak gibi ama nasip tabi burda birbirimize destek oluyoruz ben o konuda çok mutluyum dualarımdasın inşaallah ben bir haftalık fetih suresine başlıycam sanada edeyim dua kardeşim kpss alan spnavona girecek 5 inde o gone kadar hepimize dua edeyim adını yazsana isme özel dua edeyim
Allah razı olsun canım adım Zeynep sende adını söyle bende sana isminle dua edeyim namazlardan sonra inşallah

Allah razı olsun canım adım Zeynep sende adını söyle bende sana isminle dua edeyim namazlardan sonra inşallah

Canım bende hiç muayene olmamıştım ta ki düşük yapana kadar düşük yapınca ne olduğumu şaşırdım ama yapacakta bi şey kalmıyo maalesef
Çok üzüldüm canım rabbim sana seni teselli edecek bir avlat daha nasib eder inşaallah valla kendimi hasırlayıp gitmem lazım doktora nekadar bayanda olsa zor bsnim için bir ameliyat oldum ama sen bana sor çıktığımda anladım ki üstomü basımı hep açm8şlar uzun süre aklımdan çıkaramadım bu olayı ne kadar zor birşey ya

ben de edemedim hala :) mide bulantısı falan da olmayınca hissedemiyo insan. bi ihtimal persembe erken de olsa kalp atışlarını alırsak ozaman hissedicem sanırım :)
Kalp atışı için benimki çok erken ama ben birşey sormak istiyorum. Hani yumurtlama döneminde sağ veya solda hafif batma olur ya. Gebelikte de sağ veya solda hissedilir. Benim bi sağdan bi soldan sızlama oluyor. Bu nedir bilgin var mı

Ya ne şanslısınız arkadaşım 5 haftalık ama kese görünmedi morali çok bozuk. Doktor biraz bekleyelim demiş. Ben de 4 haftalığım doktora gitmeye korktum kese görünmez psikolojim bozulur diye bekliyorum
vallahi ben de korkuyordum ama cok sükür gözüktü

Back