• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha 5 yada 6 gün var adetw merak ettim yaptım olmasın bi evladım var yine olur üzülmedim ama neden sıfır yazmıyor onu merak ettim
Canım ölçüm yapan makineden dolayı öyle baziisinda 0, bazisinda 1.2 bazisinda <5 yazıyor

merhaba ben de umutla bekleyenlerdenim.bat 23 temmuz. daha cokvar hayirlisi bakalim. 1 oglum var kardesleri olsun istiyorum. benim de adet doneminde beta hcg 2.36 cikmisti. gebelik yok yani.5ten kucuk olmasi ya da 0 olmasi gebelik olmadigini gosteriyor benim bildiğim.

ben ocak mart arası dışgebelik geçirdim. bu yaşıma kadar hep 28.gün adet olurken dışgebelik bittikten sonraki 2 ay 31günde bir oldum. yani nisan ve mayısta. sonrasında haziran ayında adetin 28.gün tam zamanında hastalandım. doktor yumurta takibine aldı ve adetin 12.günü gittiğimde 16-18mm ölçtü. iki gün sonra gel dedi. 14. günü gittiğimde yumurta göremedi büyük ihtimal dün gece çatlamış dedi. biraz karışık anlattım ama kısacası şunu dicem. yumurtlama günü kişiden kişiy değişiyo. hatta bence kişide bile aydan aya değişiyo. benim normalde 14-15i çatlaması lazımdı insanların takip ettiği uygulamalara göre. ama şu gerçek. ovülasyon kitleri en azından doğru gösteriyo. doktor bana iki gün sonra gel dediğinde ben testleri yapmaya devam ediyodum evde ve ertesi gün yani çatladığı gün eşimle birlikte olduk.. belki o koyu çizgiyi görmesem ogünü boş geçebilirdim. yani siz hem ovülasyon testini takip edin hemde doktor eşliğinde yumurtlama takibi yapın.. benim de en merak ettiğim şey mesela yumurtanın çatladığı gün döllenme oldu diyelim. doktor 1 hafta boyunca ilişki öneriyo, döllenen yumurtaya zararı olmaz mı devamındaki ilişkilerin..
ben de cok merak ettim bu soruyu da sormaya utandim niyeyse . cevabini ogrendiniz mi acaba

ben de cok merak ettim bu soruyu da sormaya utandim niyeyse . cevabini ogrendiniz mi acaba

Yok henüz öğrenmedim ama benim eşim çok tedirgin oluyo daha birlikte olduğumuzun sabahı başlıyo “yataktan hızlı kalkma, işe giderken yavaş yürü, temizlik yapma, yere basarken topuğunla sert basıyosun az yumuşak bas zararı olur belki bebege” falan diyen bi arkadaş :))) ama o bile benim bu merakımı yersiz buluyo, öyle bişey olsa doktor çatladığını gördüğünde sadece bu iki gece üstüste yapın bırakın der, bir hafta önermesinde vardır bişey falan diyo, inşallah öyledir..
Tabi biz ikimiz de eve işten yorgun gelince dersimize çalışamıyoruz o ayrı :)) inşallah yumurtanın çatladığı geceki değerlendirmemiz olumlu sonuç verir..

Yok henüz öğrenmedim ama benim eşim çok tedirgin oluyo daha birlikte olduğumuzun sabahı başlıyo “yataktan hızlı kalkma, işe giderken yavaş yürü, temizlik yapma, yere basarken topuğunla sert basıyosun az yumuşak bas zararı olur belki bebege” falan diyen bi arkadaş :))) ama o bile benim bu merakımı yersiz buluyo, öyle bişey olsa doktor çatladığını gördüğünde sadece bu iki gece üstüste yapın bırakın der, bir hafta önermesinde vardır bişey falan diyo, inşallah öyledir..
Tabi biz ikimiz de eve işten yorgun gelince dersimize çalışamıyoruz o ayrı :)) inşallah yumurtanın çatladığı geceki değerlendirmemiz olumlu sonuç verir..
insallah benim bata 2 gun var . yaptigim testler negatif . bu ay bitti bi dahaki aya umudum .

Hanımlar en guzeli muhtemel yumurtlama gunlerinde gun asiri denemek obur turlu takip gerçekten stres yapıyor. Onu da akıntı kontrolunden anlarsiniz az cok. Ben eskiden hem ates olcme hem ovulasyon testi yapardım yumurtlama gunlerini de yakalardim ama stress gercekten engel...

Hanımlar en guzeli muhtemel yumurtlama gunlerinde gun asiri denemek obur turlu takip gerçekten stres yapıyor. Onu da akıntı kontrolunden anlarsiniz az cok. Ben eskiden hem ates olcme hem ovulasyon testi yapardım yumurtlama gunlerini de yakalardim ama stress gercekten engel...
bu sicaklik nasil oluyor tam olarak yumurtlama donemi dusup sonra yeniden yukseliyor. eger hamilelik varsa yuksek mi ksliyor dogru anlamis miyim

Daha 5 yada 6 gün var adetw merak ettim yaptım olmasın bi evladım var yine olur üzülmedim ama neden sıfır yazmıyor onu merak ettim

Bence erken yapmışsın testi adetin gecikir inşallah yine yaparsın ve inşallah istediğin gibi olur ama sanırım normalde de bu hormon sıfır olmuyor vücutta. Sadece 5'ten az olması gebelik olmadığını gösteriyor şimdilik

1 temmuzdu geçti. Ne adet oldum ne pozitif çıkmadı test. İki kez test yaptım evde, negatif çıktı. Sarı seffaf Akıntım arttı, kasıklarımda bir hareketlenme var ama hayırlısı. Hamile değilim onu anladım da adet neden olmuyorum bilmiyorum. Hic böyle olmazdı günü gününe Regl olurdum hep.

Bence erken yapmışsın testi adetin gecikir inşallah yine yaparsın ve inşallah istediğin gibi olur ama sanırım normalde de bu hormon sıfır olmuyor vücutta. Sadece 5'ten az olması gebelik olmadığını gösteriyor şimdilik
5 ten az olsa mesela 3 çıksa umut olurdu yükselir diye ama bu sonuçla sıfır demekmiş canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için yaş 30 kiloda var hemen olması zor biliyordum zaten

bu sicaklik nasil oluyor tam olarak yumurtlama donemi dusup sonra yeniden yukseliyor. eger hamilelik varsa yuksek mi ksliyor dogru anlamis miyim
Evet aynen bir kac döngüden sonra tam olarak tespit edebiliyorsun yumurtlayi burda ates olme yontemi diye bir topik var fertility friend diye bir program kullaniyorlar ilk sayfasinda detaylı açıklama yapilmis

Benim 27. Ayım da bu sabah hüsranla sonuçlandı bayanlar :( Umarım bu ay son üzülen ben olurum

insallah benim bata 2 gun var . yaptigim testler negatif . bu ay bitti bi dahaki aya umudum .

ben bide eskiden dayanamayıp sürekli kanda beta baktırıyodum deli gibi her şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra :) hep de sıfırı görüyodum ama çok takmıyodum kafaya. ama bu sefer yumurta takibi yapıldıgı halde çatladıgı gün ilişki olduğu halde gebelik olmazsa üzer gibi, o yüzden adetten önce kesinlikle kanda baktırmayım diyorum bakalm dayaabilirsem:) yoksa ayın 11inde kan versem kesin belli olur.. benim erken teşhis etmeye çalışmamın nedeni olası bi ikinci düşüğü engellemek aslında, çok iyi bi doktorla görüşmüştüm istanbuldan. o bana hamile kaldıgını öğrenir öğrenmez corasprin başla falan demişti. hamileliği erken öğrenirsem kendi doktorumu durumdan haberdar ediyim istiyorum. inşallah sizinki de geç döllenme falandır da adetiniz geçer kanda çıkar..

j
ben bide eskiden dayanamayıp sürekli kanda beta baktırıyodum deli gibi her şüpheli ilişkiden 1 hafta sonra :) hep de sıfırı görüyodum ama çok takmıyodum kafaya. ama bu sefer yumurta takibi yapıldıgı halde çatladıgı gün ilişki olduğu halde gebelik olmazsa üzer gibi, o yüzden adetten önce kesinlikle kanda baktırmayım diyorum bakalm dayaabilirsem:) yoksa ayın 11inde kan versem kesin belli olur.. benim erken teşhis etmeye çalışmamın nedeni olası bi ikinci düşüğü engellemek aslında, çok iyi bi doktorla görüşmüştüm istanbuldan. o bana hamile kaldıgını öğrenir öğrenmez corasprin başla falan demişti. hamileliği erken öğrenirsem kendi doktorumu durumdan haberdar ediyim istiyorum. inşallah sizinki de geç döllenme falandır da adetiniz geçer kanda çıkar..
11 inde idrar testi yap bari . kan testi yaptirmadim ben hic . gruptan hic hamilelik haberi yok

5 ten az olsa mesela 3 çıksa umut olurdu yükselir diye ama bu sonuçla sıfır demekmiş canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için yaş 30 kiloda var hemen olması zor biliyordum zaten
benim de yasim 30 . kilo varsa biraz vermeye calissaniz hamilelikte zorlayabilir

Back