• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya arkadaslar ben 10 haziran da adet oldun 7 gun suruyor dongum .. suan 27. Gundeyim. Ortalamam 31 gun diyor program ama ben bati 29 a gore hesapladim :) bir el atin kizlar benim bat ne zaman poooff

Eklentiler

• Screenshot_20180706-142635.png
    Screenshot_20180706-142635.png
    51,8 KB · Görüntüleme: 28
Ya arkadaslar ben 10 haziran da adet oldun 7 gun suruyor dongum .. suan 27. Gundeyim. Ortalamam 31 gun diyor program ama ben bati 29 a gore hesapladim :) bir el atin kizlar benim bat ne zaman poooff

Bu duzensizlik ben de de var ya 32 yada 35 gun suruyor hic sasmiyor..
O yuzden bat icin 12-15 arasi diyorum canim sen de oyle saymalisin bence..
en gec bekledigin tatihte gelmezse testini yaparsin bende oyle yapicam ins.
Umitlenmemek icin En gec 15. Temmuzu bekliyorum mesela ;) ins karisik olmamistir

Bu duzensizlik ben de de var ya 32 yada 35 gun suruyor hic sasmiyor..
O yuzden bat icin 12-15 arasi diyorum canim sen de oyle saymalisin bence..
en gec bekledigin tatihte gelmezse testini yaparsin bende oyle yapicam ins.
Umitlenmemek icin En gec 15. Temmuzu bekliyorum mesela :KK66: ins karisik olmamistir
Sistem 9 temmuz gosteriyor adet gunumu 10 hazirandi bunu 9 temmuz gosteriyor 29 gun var arada o zaman ben haaftaya cumaya kadar bekliyim gelmezse

Eklentiler

• Screenshot_20180706-144004.png
    Screenshot_20180706-144004.png
    115,6 KB · Görüntüleme: 23
yumurtlama gununuzu biliyor musunuz

O zaman ben neye gore adetimin geciktigini anliycam bosuna hevesleniyorum :) ovulasyon gununu bilmeden gecikmeyi anlamak imkansiz sanirim :)
Şu ovulasyon testlerinden kullanmıyorsun demi. Bende geçen ay bu programlara göre yaptım da yanıldım. Adet tarihimi falan tutturamadı.

Şu ovulasyon testlerinden kullanmıyorsun demi. Bende geçen ay bu programlara göre yaptım da yanıldım. Adet tarihimi falan tutturamadı.
Yok hic kullanmadim ... ilk hamileligim tek korunmadigimjz gün olunca .. yine öyle olur sandim hic gerek duymadim ... gecen ay kalmadim bu ikinci ay bu ayda olmazsa denerim ...

Ben bir belirsizligin icine dustüm suanda kardelen :KK43:( bat bile belli degil benim bildigin her gün test yapmam lazim
Bak bence haftaya cumaya kadar bekleyelim olur mu? Şimdiden başlarsan hergün yapmaya iyice umutsuzluğa düşersin. O yüzden hiç değilse 1 hafta sonra test yapmaya başlarsın tamam mı?

Hanımlar aranızda eşiyle uyuşmazlığı olan var mı acaba. Genelde ilk hamileliğinde düşük yaşarsın dedi baana herkes. Tedirgin oldum. Bu kadar hevesle bekleyip kaybetmek zor bi durum olur benim için
Benim bi akrabanın var peşpeşe doğum yaptı hemde ikiside sağlıklı doğdular. Doüum sonrası hemen kan değişimi mi ne yaptılar bebeklere sadece ikiside sağlıklı şu an hiç kaybı da olmadı

tatlım bu program son 5 ayın ortalamasını alarak ortalama döngünü çıkarmış.. 10 haziranda regl olduysan 11 temmuz gibi regl olman gerekir tabi bunda 2 gün artı 2 gün eksiyi göz önüne almanda lazım yani 9 -13 temmuz arasında regl olman lazım.. tabi inşAllah olmazsın :KK66:
inŞallah anlatabilmişimdir

tatlım bu program son 5 ayın ortalamasını alarak ortalama döngünü çıkarmış.. 10 haziranda regl olduysan 11 temmuz gibi regl olman gerekir tabi bunda 2 gün artı 2 gün eksiyi göz önüne almanda lazım yani 9 -13 temmuz arasında regl olman lazım.. tabi inşAllah olmazsın :KK66:
inŞallah anlatabilmişimdir
Yani haftaya cumaya kadar beklemeliyim en azindan :((( şafak 7 yani

her ay bekliyoruz çift çizgi ama malesef her seferinde tek çizgiyi görüyoruz. gelmesini istemediğim gün 22 veya 23 temmuz

Back