Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana ilacı dahiliye doktorum yazıyor yanı sıra levitron ve demir ilacıda içiyorum sabahları. Gebelik şüphen olursa bırak dedi bende bırakmıştım idrar testinde negatif çıkınca içmiştim en iyisi kan testi galiba ama sol kasık ağrım çok sanırım bebek yoktur sabah gideceğim hastaneye çok teşekkürler bu arada

bir daha yapin bence . iyi dayanmissiniz benim batim gecse gunde 3 kere test yapardim sanirim

Ben de normalde dayanamam ama artik umudum kesildi gibi...
Allah Her şeyin en iyisini bilir. Gecikiyorsa bir seyler Rabbim güzelleştiriyordur diyorum ama insan da üzülmüyor degil. Kürtajdan önce bu kadar istemiyordum ama insan kaybedince..

Diyorum acaba hic beklemeden okullar açılıp tatilden dönünce gidip aşılama mi yaptırsam ? Ya da bir kere doğal yoldan hamile kaldım. Kafama takmamaya çalışıp beklemeye mi devam etsem. Kürtajdan beri 8 ay oldu. Sizce ???

Bence doğal yollardan denemeye biraz daha sabretmeye devam edin. Kürtaj yaşamanıza üzüldüm ama hiç olmazsa hamile kalabilmişsiniz demek ki umut var. Ben de hikayemden bahsetmiştim 26 ay başarısız oldum, bu ay da olmazsa 27 olacak, hiç hamile kalamamama rağmen deniyorum. Nihai karar sizin tabi ki ama bana kalırsa kürtajdan sonra en azından bir yılınız dolana kadar bekleyin inşallah Rabbim nasip eder.

İnsallah insallah.
Ama insan hakkkaten üzülüyor. Hic böyle geç kalma olmamıştı adetimde. Bi yandan umudum yoktu ama bi yandan da “acaba ?” Demiyor değildim. Psikolojik olarak keske kendimizi daha rahatlatabilsek ama.. zor. O kadar deniyorum ama olmuyor. Kendimi sürekli telkin ediyorum. İnsanlar da sürekli Yok mu bebek va diye soruyor. Delleniyorum sanki oldu da biz yapmiyoruz.

benim bat biraz uzak ama bende ilk defa bu ay yumurta takibi yaptırdım ve daha bikaç gün önce çatladıgını gördü doktorum :) aynı dönemde mantar için fitil kullandığımdan dolayı pek umudum yok ama bakalm..
hep yazılanları takip eden biri olarak ilk kez bende yazdım ve güzel bi başlangıç olur umarım benim için
buarada bat 18 temmuz..

bat 25 temmuz :) 8 aydır bekliyoruz bu ay olur inşallah :)

Benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 16. günüm. Olursa olmasa da çıkar diye sabah idrar testi yaptım malesef silik bile çıkmadı. Bu ay da hüsran galiba... Daha önce 2 defa daha çatlatma iğnesi yaptırmıştım birinde 15. gün birinde 17. gün regl olmuştum o yüzden gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Sabretmek lazım ama sabrı öğrenmek de ne kadar zormuş diyorum :)

Biraz daha sabır dedigin gibi zorluklar ne kadar buyukse mukafati da bir kadar büyük olur

Bizde daha yolun başındayız. 4 aylık evliyim ve bebiş istediğim için hiç korunmadık. Ama herhalde önemli günleri kaçırdığım için hamile kalamadım diye düşünüyorum. Bu ay ilk defa internetten bakıp ovulasyon zamanımda denedik. Eğer bu ay da olmazsa bi dahakine ovulasyon testiyle deneyeceğim. Kendim hesapladım ama yanlışlık yapmışta olabilirim tabiki. Bu kazayla yada ilk denemede hamile kalanlar nasıl kalıyor şaşkınım. Zor bişeymiş meğersem. Bu arada bat 16 temmuz heyecanlı şekilde beklemekteyimm

Hergün mümkün değilse iki günde bir ilişki dene kesin yakalarsın sperm bikaç gün canlı kalıyormuş kalitesinw göre canlı kaldığı gün değişiyormuş

Çamaşır suyu testi gördüm yaptım taştı yoksa köpürmezmiş doğru olabilir mi herşeye umut bağlıyorum

Naçizane tavsiyem eğer ki olmazsa bidaki ay bi yandan ovülasyon kitleriyle hergün test ederken biyandan da adetin 3.günü doktora gidip hem hormonlarınıza baktırın hemde yumurta takibi yaptırın doktor kendi yönlendiriyo zaten. Ben bu ay bu dediğimi uyguluyorum. İnşallah vakitlice gelir minikler :)

ben de haber yok bat 8 temmuz bu sabah da test yaptim negatif regl olursam balli tarcinli bi kur varmis onu uygulayacagim .

İnşallah olmuştur ya benim de yarın dayanamadım yaptım çıkmadı umutsuzum ama yine de kan vermek istiyorum sanki bu testler adeti durdurabilirmiş gibi :))
Aslında acele etmeye gerek yok çünkü olmuşsa da olmamışsa da bu değişmez

benimde maalesef dün lekem geldi bugün sökülür.. gelecek aylara kaldı hayırlusı bakalım

hayirlisi olsun bence pazartesiye kadar dayanin . soylemesi kolay tabi de baskasina soylemek ne kolay geliyor sanki kendim uygulayabiliyor musum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…