Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence böyle yapmayın bende bu ay ilk defa denedik çok heveslendim var gibi geliyodu bütün belirtilerde vardı göğüs ucum bile kararmıştı dün akşam kahverengi akıntım oldu sonrada adet oldum çok üzüldüm çokta aşırı istememe rağmen yıkıldm ağladm o yüzden sürekli düşünmemek lazm becerebilirsek. Bende kafayı hamileliğe takarım diye tırsıyorumBen de senle aynı durumdayım. İlk denemem. Ama çok taktım kafaya aklımdan çıkmıyor. Sürekli düşünüyorum acaba oldu mu diye bide belirti arıyorum ama yok daha erken gerçi ama biran önce zaman geçsin istiyorum artık
Evet takmamak lazım ama keşke insanın elinde olsaBence böyle yapmayın bende bu ay ilk defa denedik çok heveslendim var gibi geliyodu bütün belirtilerde vardı göğüs ucum bile kararmıştı dün akşam kahverengi akıntım oldu sonrada adet oldum çok üzüldüm çokta aşırı istememe rağmen yıkıldm ağladm o yüzden sürekli düşünmemek lazm becerebilirsek. Bende kafayı hamileliğe takarım diye tırsıyorum
Evet takmamak lazım ama keşke insanın elinde olsa![]()
Bende çok istiyorum umarım çok bekletmez bebişler bende kaygılar oluştu nedense ya hamile kalamazsam hiç diyeDüşünmemek, kafayı takmamak elimizde olmuyor maalesef. Öyle ki rüyamda görmediğim gün yok diyebilirim. Daha bende başındayım. İnşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder.
Bende de oluyo ara sıra öyle kaygılar. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde olurBende çok istiyorum umarım çok bekletmez bebişler bende kaygılar oluştu nedense ya hamile kalamazsam hiç diye
Bütün belirtiler vardı bata 5 gün kala test yapmıstm negatifti bende yok diye bıraktığım ilaçlara başladım dünde birkaç saat vapur turu yaptık çok rüzgarlıydı soğuk sıcak taşlara oturduk. İlaç aldıktan bir saat sonra kahverengi leke ve kanama oldu. Normalde 3 günüm vardı. Acaba bebek vardı da zarar mı gördü böyle birşey mümkün mü hanımlar?Bende de oluyo ara sıra öyle kaygılar. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde olur
Kanama devam ediyorsa adet olmuşsunuzdur hava değişiminden erken gelmiştirBütün belirtiler vardı bata 5 gün kala test yapmıstm negatifti bende yok diye bıraktığım ilaçlara başladım dünde birkaç saat vapur turu yaptık çok rüzgarlıydı soğuk sıcak taşlara oturduk. İlaç aldıktan bir saat sonra kahverengi leke ve kanama oldu. Normalde 3 günüm vardı. Acaba bebek vardı da zarar mı gördü böyle birşey mümkün mü hanımlar?
bir daha yapin bence . iyi dayanmissiniz benim batim gecse gunde 3 kere test yapardim sanirimKızlar benim 1 temmuzdu bat. Bugun persembe ayin 5 i ama ne bir adet ne bir hamilelik belirtisi var ne adet oldum. Kısa bi tatile çıkmıştım bugun döndüm eve. Napsam beklesem mi biraz daha , yoksa test mi yapsam
Bu arada ben battan 1 gun önce test yapmıştım negatifti. Testte mi görülmedi sizce ?
Normal adet gibi değil çok açık pembe ve çok azKanama devam ediyorsa adet olmuşsunuzdur hava değişiminden erken gelmiştir
Yerleşme kanamasna benziyor ama ne tür bir ilaç aldınızNormal adet gibi değil çok açık pembe ve çok az
Glifor kullanıyorumYerleşme kanamasna benziyor ama ne tür bir ilaç aldınız
Glifor yumurta kalitesini arttıran bir ilaç zaten gebelik oluşumuna yardımcı oluyor.Ama asla dr tavsiyesi ve reçetesi olmadan kullanılmaması gerekiyor neticede şeker ilacı çünkü.bana diyetisyenim diyet sürecinde glifor kullanırken dikkat edilmesi gerektiğini söylemişti eğer bebek istenmiyorsa.bebeğe bir zararı olacağını sanmam bence hemen bir test yapınGlifor kullanıyorum
Çalışıyorum zaten ama yok aklımda hep arkadaşlar ne oldu niye canın sıkkın diyip duruyoryeni mi başladınız. ben de öyle. hakkımızda hayırlısı. bende hep burdayım sırf merak ve heyecan var içimde. aynı şekilde bazen var gibi geliyor bazen yok. belki de çok düşünmesek rahat bıraksak daha iyi de.. farklı meşgale bulmak lazım
Bat ne zaman canım inşallah vardırBen de senle aynı durumdayım. İlk denemem. Ama çok taktım kafaya aklımdan çıkmıyor. Sürekli düşünüyorum acaba oldu mu diye bide belirti arıyorum ama yok daha erken gerçi ama biran önce zaman geçsin istiyorum artık
aynen bencede. moral çok önemli. stres yokKizlaaarrr canlanin yahuuu :) umutsuzluk yok o göbüsler bebiş dolucak hayirlisi ile m.
O bebiş bu göbüşe gelecek okadar :) tekmelerden karnım sallanacak inşallah Rabbim hepimize ver ben korunmayı bıraktım arkadaşıma söyledim benim nezaman olur ki dedi borcu var meğer o hamileymiş tek kazada olmuş 5 haftalık hamile Allah okadar büyük ki inanılmaz mucizeleri var şubattan önce yapamazdı o kız borçtan dolayı ama çok da istiyorduKizlaaarrr canlanin yahuuu :) umutsuzluk yok o göbüsler bebiş dolucak hayirlisi ile m.
aynen bencede. moral çok önemli. stres yok![]()