- 20 Kasım 2019
- 304
- 252
- 53
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.761
Evet canımEkliyorm :) 12 temmuz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımEkliyorm :) 12 temmuz mu
Kızlar şimdi lavaboya gittim özür dilerim ama sildikçe bır ıkı damla kan geldı yanlış mı gördüm anlayamadım Bugun ara ara belime vuran ağrı da var pek önemsemedim bıraz sag bacağım agrıdı bugün ilaçtandır dedim bakacam duruma sanki regl olucam bugun transferin daha 6.günü. Sizide bunaltmak istememBen progesteron kullanırken regl oldum
Valla ne desem doğru olmaz.belki yerleşmedir bence riske atmayın kan verinKızlar şimdi lavaboya gittim özür dilerim ama sildikçe bır ıkı damla kan geldı yanlış mı gördüm anlayamadım Bugun ara ara belime vuran ağrı da var pek önemsemedim bıraz sag bacağım agrıdı bugün ilaçtandır dedim bakacam duruma sanki regl olucam bugun transferin daha 6.günü. Sizide bunaltmak istemem
Canım doktorlar kırmızı kana dönüşmediği sürece panik yapmayın diyorlar ama sen yinede merkezini ara bilgilendirKızlar şimdi lavaboya gittim özür dilerim ama sildikçe bır ıkı damla kan geldı yanlış mı gördüm anlayamadım Bugun ara ara belime vuran ağrı da var pek önemsemedim bıraz sag bacağım agrıdı bugün ilaçtandır dedim bakacam duruma sanki regl olucam bugun transferin daha 6.günü. Sizide bunaltmak istemem
Doktorunuzu mutlaka haberdar edinKızlar şimdi lavaboya gittim özür dilerim ama sildikçe bır ıkı damla kan geldı yanlış mı gördüm anlayamadım Bugun ara ara belime vuran ağrı da var pek önemsemedim bıraz sag bacağım agrıdı bugün ilaçtandır dedim bakacam duruma sanki regl olucam bugun transferin daha 6.günü. Sizide bunaltmak istemem
Yerleşme de olabilir .Ama bir doktorunuza sorun isterseniz içiniz rahat etsinKızlar şimdi lavaboya gittim özür dilerim ama sildikçe bır ıkı damla kan geldı yanlış mı gördüm anlayamadım Bugun ara ara belime vuran ağrı da var pek önemsemedim bıraz sag bacağım agrıdı bugün ilaçtandır dedim bakacam duruma sanki regl olucam bugun transferin daha 6.günü. Sizide bunaltmak istemem
Valla doktorun kendi beceriksizliğine şaşırsın. Hormonun dozunu ayarlayamamış, ben de korkuyorum şuan başlar diye benimki naturel transfer diğer transfer olanların yarısı kadar reçete ettiler bana. Yüreğim ağzımda ya yetersiz alıyorsam hormonu diye, başladı başlayacak diye.Ben iki asilamamda da progestan kullanirken adet oldum doktor bile sasirmisti.
Aynı durumlardayım yat dinlen hastaneyi aradım sımdı hastaneye gelin dediler pazartesi günü. Bakalım devam ederse gidicem sende bir ara sor.Kızlar şimdi lavaboya gittim özür dilerim ama sildikçe bır ıkı damla kan geldı yanlış mı gördüm anlayamadım Bugun ara ara belime vuran ağrı da var pek önemsemedim bıraz sag bacağım agrıdı bugün ilaçtandır dedim bakacam duruma sanki regl olucam bugun transferin daha 6.günü. Sizide bunaltmak istemem
Yok canım benim korkudan gidemedimcikolatakistim test yaptın mı canım. ❣ Merak ettim seni
Benim bildiğim kadarıyla çıkıyorKızlar sizde 3. gün embriyosu 9.günde idrarda a çıkarmı benıde heyecanlandırdınız
Erken gebelik testiyle çıkar benceKızlar sizde 3. gün embriyosu 9.günde idrarda a çıkarmı benıde heyecanlandırdınız
Pazartesiyi bekkıyelım o halde ya nasıpErken gebelik testiyle çıkar bence
Benimde pazartesi transfer var , inşallah pozitifi görürsün YaPazartesiyi bekkıyelım o halde ya nasıp
Insallah canım isteyen herkes ınsalşah, hayırlısıyla guzel gecer seninde transferınBenimde pazartesi transfer var , inşallah pozitifi görürsün Ya
Yerleşmedir inşallah canımKızlar şimdi lavaboya gittim özür dilerim ama sildikçe bır ıkı damla kan geldı yanlış mı gördüm anlayamadım Bugun ara ara belime vuran ağrı da var pek önemsemedim bıraz sag bacağım agrıdı bugün ilaçtandır dedim bakacam duruma sanki regl olucam bugun transferin daha 6.günü. Sizide bunaltmak istemem
Aynı şeyi düşünüyorum. Doktor dozları ayarlayamamış.Valla doktorun kendi beceriksizliğine şaşırsın. Hormonun dozunu ayarlayamamış, ben de korkuyorum şuan başlar diye benimki naturel transfer diğer transfer olanların yarısı kadar reçete ettiler bana. Yüreğim ağzımda ya yetersiz alıyorsam hormonu diye, başladı başlayacak diye.
Çıkar canımKızlar sizde 3. gün embriyosu 9.günde idrarda a çıkarmı benıde heyecanlandırdınız