• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhabalar. Pozitif sonuç alanları kutlarım :KK200:
Ben bugün bel ağrımdan ölüyorum, başım ağrıyor. Midem bulanıyor. Bu kadar çok ilaç yan etkisi olur mu ya?
Yarın 12. gün. Kan vereceğim.

Çıkmadı vaşlaha dayanamadım gıttım aldım taze embriyo nasıp hayırlısı pztsı kan verırız
Erken gebelik testi mi ?Bazen idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor ve geç tutunma olabiliyor bide 3.gün embriyosu Ya belli olmaz , inşallah kanda gürüsün Pozitif pazartesi :emir_bebek:

Erken gebelik testi mi ?Bazen idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor ve geç tutunma olabiliyor bide 3.gün embriyosu Ya belli olmaz , inşallah kanda gürüsün Pozitif pazartesi :emir_bebek:
Yok canım normal gebelik testi 3 gün taze cıkmasın zordu ümit geç falan tutunduysa cıkmaz yanı neymıs erkenn test yapmayın diye Dr lar bosuna demıyor😉🤭

Yok canım normal gebelik testi 3 gün taze cıkmasın zordu ümit geç falan tutunduysa cıkmaz yanı neymıs erkenn test yapmayın diye Dr lar bosuna demıyor😉🤭
Ama dayanamıyoruz ki napalım.Bende erken test yapmam evde diyorum ama kendime söz geçirebilirsem tabim.10.gün direk kan testi vermeyi düşünüyorum bakalım , hayırlısı 🤗

Evet canım haklısın .Nasipte varsa her türlü olacak zaten de bekleyemiyoruz işte 🙂
Ya maalesef :)
Benim için de şu an 12. gün önemli yani yarın. Eşim o kadar stresliydi ki dün, hatta bu sabah...
Artık uzak durup kendime karantina bölgesi oluşturdum resmen. Bebeğimin kan değerini hiçbir negatif düşünce etkilememeli.

Ya maalesef :)
Benim için de şu an 12. gün önemli yani yarın. Eşim o kadar stresliydi ki dün, hatta bu sabah...
Artık uzak durup kendime karantina bölgesi oluşturdum resmen. Bebeğimin kan değerini hiçbir negatif düşünce etkilememeli.
En iyisini yapmışsın :) İnşallah yükselecek değerin:) Eşler bizden daha fazla stresli oluyor bu dönemde .Yarın güzel haberler bekliyorum senden :emir_bebek:

Ben iki asilamamda da progestan kullanirken adet oldum doktor bile sasirmisti.
Bana da sadece progestan hap vermişti ilk tedavimde normal siklusta taze 3. gün embriyo transferi yapmıştı rahim filmi, genetik testi vs hiçbir tahlil yapmadan.Ben de adetimin 22. gününde, transferin 8. gününde adet oldum, daha test günüm bile gelmemişti.

Kızlar ben de adet olunca doktora gideceğim bana söyler misiniz neler yapılacak o gun ve ben neler yapmalıyım dikkat etmem gereken birşey var mi

Back