• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bende bugün 11. gün kan verdim. Sonuç yarın alcaz. İdrarda üç tane değişik test denedim bugün sabah hepsinde positif 😀İnşallah kandada çıkarda rahatlarım. Allah hepimize nasip eder inşallah 🤲 Bu arada herkese hayırlı cumalar.
Çıkar Allahın izniyle canım barkod alsaydın sistemden çıkıyor daha erken kaçıncı gün embiryosu

Çıkar Allahın izniyle canım barkod alsaydın sistemden çıkıyor daha erken kaçıncı gün embiryosu
Biz tatildeyiz izmirde olsa çabuk çıkardı. Burda devlet hastanesi gitmedim yapmazlar diye çekindim bide Corona muhabbeti. Otel yakınında Özel Laboratuvar verdik o da barkod felan yok. Yarın yollıcaklar mail.
Benim 3. gün embriyosu iki tane. İkinci denemem.

Biz tatildeyiz izmirde olsa çabuk çıkardı. Burda devlet hastanesi gitmedim yapmazlar diye çekindim bide Corona muhabbeti. Otel yakınında Özel Laboratuvar verdik o da barkod felan yok. Yarın yollıcaklar mail.
Benim 3. gün embriyosu iki tane. İkinci denemem.
Süper canım hayırlı olsun birinci kalite transferi sanırım zaten idrarda çıktıysa çıkar ya

Tabiki canım farklı yer asla tavsiye edilmiyor ki çok büyük hata yapmış
Hic oyle farkedecegini dusunmemistim sonuc olarak kan degeri diye dusundum uzulmustum ama suan cok mutluyum cok sukur bunuda yasayip gorecekmisim demek ki rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin kizlar cok zor sureclerden geciyoruz🙏

Hic oyle farkedecegini dusunmemistim sonuc olarak kan degeri diye dusundum uzulmustum ama suan cok mutluyum cok sukur bunuda yasayip gorecekmisim demek ki rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin kizlar cok zor sureclerden geciyoruz🙏
Çok iyi anlıyorum seni canım emin ol çok fark ediyor

Canım progestan hormon alırken kesinlikle adet olmazsın. İlaçları bırakıp hormon vücudunda sıfırlanınca adet başlar. İki transferimde de ilaçları bıraktıktan üç gün sonra adet oldum.
Ben iki asilamamda da progestan kullanirken adet oldum doktor bile sasirmisti.

Back