• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben de adet olunca doktora gideceğim bana söyler misiniz neler yapılacak o gun ve ben neler yapmalıyım dikkat etmem gereken birşey var mi
Merhaba canım adetin ikinci günü gidiyorsun kan testi veriyorsun ve ultrason çekiliyor durumun uygunsa tedaviye başlanıyor ilk yumurta büyütmeyke başlıyorsun iğnelerin var kendin yapıyorsun yada Bi başkası koldanda yapabilir. Bu arada 2 3 kez yumurta takibine gideceksin doktorun isterse bu arada yine kan tahlili isteyecek. Son ki kontrole gittiğin zaman çatlatma iğnenin günü belirlenir ve yum toplama olur çatlatma iğnesinden 36saat sonra. Yine doktorun durumuna göre taze transfer yada dondurmaktan bahseder. Hayırlı olsun tedavin. Sorununuz neydi

2gün sonra tekrar et testi aynı saatte ve aynı hastanede olsun 2katı artış olur inşallah. Ama şuan gebesiniz tebrik ederim ☺
Yaaaaa gerçektenmi🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bunları duymak bile güzel 🙏🏻Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah ben herkese dua ediyorum salı günü test olucak yazarım

Transferimi oldum tek embriyo konuldu 🙏🏻 birde kızlar dokyor bana hibor yazdı bunu dolapta mi saklamak gerekir dışarıda mı?
hayırlı olsun cnm, sıkı sıkı tutunsun bebişin sana 💖 ben de bugün aynı şeyi yaşadım. Benim oksapar iğnem, hemşireye sordum dışarda dursun dedi. Oda sıcaklığında diye yazıyosa dışarı al.ben dolaba koymuştum hemen çıkardım 😊

Merhaba canım adetin ikinci günü gidiyorsun kan testi veriyorsun ve ultrason çekiliyor durumun uygunsa tedaviye başlanıyor ilk yumurta büyütmeyke başlıyorsun iğnelerin var kendin yapıyorsun yada Bi başkası koldanda yapabilir. Bu arada 2 3 kez yumurta takibine gideceksin doktorun isterse bu arada yine kan tahlili isteyecek. Son ki kontrole gittiğin zaman çatlatma iğnenin günü belirlenir ve yum toplama olur çatlatma iğnesinden 36saat sonra. Yine doktorun durumuna göre taze transfer yada dondurmaktan bahseder. Hayırlı olsun tedavin. Sorununuz neydi
Aslında bir sorunumuz yok bir kizim var ikinci çocuğum genetik hastalıklı doğdu yaşayamadı. eşimle ben genetik sorun tasiyicisiymisiz o yüzden tüp bebekle çocuk sahibi olmamaiz gerekiyor

Back