• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar kimse umudunu kaybetmesin ben suan soklardayim daha ince yazmistim
11. Gun kan verdim 52,6
14. Guni kan verdim 46
15. Gun bugun verdim 68 e cikti tamam artik bitiyor dedim ve ilaclarimi kullanmayi biraktim aksam bugun tekrar basladm rabbim ol derse hersey olur dua edin rabbim hepimizin yuzunu guldursun 👼

11. Gun kan verdim 52,6
14. Guni kan verdim 46
15. Gun bugun verdim 68 e cikti tamam artik bitiyor dedim ve ilaclarimi kullanmayi biraktim aksam bugun tekrar basladm rabbim ol derse hersey olur dua edin rabbim hepimizin yuzunu guldursun 👼
Canım aynı yerde veriyorsun kanı değil mi

11. Gun kan verdim 52,6
14. Guni kan verdim 46
Çok sevindim canım sımsıkı tutunmuş bebişin

11. Gun kan verdim 52,6
14. Guni kan verdim 46
bence sen kani farkli yerde verdigin icin boyle olmus bana dr um 3 kani da ayni yerde ver demisti pozitif oldugu zaman

beta 210 rabbim herkese nasip etsin inş
Amin canım hayırlı uğurlu olsun inşallah belirtin oldumu bugün 5. Günüm gögüs lerim damar damar bide uykum var hep. Ama transferden öncede vardı. Acelemi ediyorum sizce. Sizde neler oldu anlatırsanız sevinirim. Birde pazartesi kanda test yapsam çıkar mı

Ilki saglik ocagindaydi diger ikisi ayni yerde ama ilki 52 uc gunde biraz daha yukselmis olsa en kotu az bi yukselme olur dusme olmaz diye dusundum
Canım en büyük hatayı sen farklı yerde vererek yapmışsın. Örnek vereyim bir sağlık ocağında gelinimizin değeri 23 çıktı diğerinde 2 gün sonra 29 çıktı dedik tamam kimyasal. Aynı gün doktora gitti devlet hastanesinde ver dedi aynı gün sağlık ocağında 29 çıkan değer devlette 61 çıktı lab farkı oldukça etkili belki senin değerin hiç düşmedi canım lab farkından perişan oldun. Aynı yerde vermek çok önemli sen son iki yerde verdiğin değeri baz alacaksın canım ilkini unut farklı yer olduğu için

Kızlar bende bugün 11. gün kan verdim. Sonuç yarın alcaz. İdrarda üç tane değişik test denedim bugün sabah hepsinde positif 😀İnşallah kandada çıkarda rahatlarım. Allah hepimize nasip eder inşallah 🤲 Bu arada herkese hayırlı cumalar.
Çok sevindim canım bizlerede paylaş yarın unutma bizide 😍

Bugün 12.gün Bende hiç belirti olmadı desem yeridir zaten kendime söz verdim belirti aramıcam diye çok rahat geçirdim hiç ağrım olmadı ya da olsa da ben ilaçlardan deyip önemsemedim kendimi hep başka şeylere verdim düşünmedim
Herkeste farklı çıkıyor sanırım belirtiler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗

11. Gun kan verdim 52,6
14. Guni kan verdim 46
Ne güzel sağlıkla devam eder inşallahhh

Back