Ayy canım uyku en büyük gebelik belirtisidir. Hadi inşallah

Kesinlikle bende öyle düşünüyorum takmamak en iyisi

Oksapar piyasada yok diye bana hibor verdi, oksapar morarma yapıyor falan ama en azından Hibor gibi can yakmiyor
Ben Hibor’da şunu farkettim, eğer iğnenin ucunu iyice siler ve iğneyi tam sokarsan sonrasında da kolonyalı pamukla silmezsen çok şiddetli bir acısı olmuyor. Bir seferinde arı sokmuştan beter olmuştum.

sizde de kasıklarda ağrı ve idrar yaparken yanma oluyo mu.bir de heryerim mosmor oldu sizde de böylemi acaba
Canım ben önceki iki transferimde de oksapar kullandım iki hafta kadar. Göbeğim mosmor oldu. Ama ağrı veya idrarda yanma oksapardan dolayı yaşamadım. Kasıklarda ağrıyı progestan yapıyor. Şuan sadece progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum başka ilacım yok. Kan sulandırıcıya dün başladım transferi takiben ama bir haftadır Progestanla birlikte karnımda ve kaşıklarımda ağrı başladı.

olabilir cnm progestani fitil olarak alıyorum bende o yapabilir.tesekkurler

sizin Ne zaman transfer oldu test yaptınız mi

Ya canım gerçekten öyle mi çok heyecanlandım simdi normalde gündüz asla uyumam ama şuan gündüz 2 3 kere falan uyuyorum ve o kadar deliksiz bir uyku ki
Canım ben iki kere gebelik geçirdim. İkisinde de uykudan anlamıştım hamile olduğumu Normalde gece 12de uyur sabah 7.30da cin gibi kalkarım. 38 yaşındaydım yirmi senedir böyleyim. Arada asla ama asla uyumam uyuyamam. İki seferde de gözümü açamadım uykudan. Sürekli uykum geliyordu. İnşallah üçüncüye kucağıma almak nasip olur. İnşallah yarın sen de yarın pozitif alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…