• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben türkiyede iki kez teravi gördüm 1 saat hastanede yattım ilk 3 gün dikkat et dediler..
Şuan yurt dışında tedaviye başlayacağız nasipse inşallah onlar transfer masasından kaldırıp eve gönderiyorlarmis..
Ve işe rapor da vermiyorlar ertesi gün işe git diyor.. ben yinede izin alacağım ama bu kez yatmayı düşünmüyorum evimin işini yapıp dinlenirim yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

yok canım birşey olmaz merak etme doktorlar normal hayatınıza dönün diolar zaten
bişey olmaz Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut canım Allah ol derse olur unutma
Transfer sonrası yarim saat yat diyolarlar ya bnm doktorum yurt dışında bunu bile yapmıyorlar demişti. Ama bn 2. Transferden 5 6 gün sonra ise başlamıştım kasiklarimda o kadar şiddetli bi agrım olmuştu ki dayanılmayacak derecede bn öyle anlamıştım tutmadığını bakalım 3. 'de hiçbirşey yapmıyorum bakalım ne olacak sonucumuz😊
Haklısınız kızlar normal yaşamınıza dönün diyorlar doktorlar. Bu mevzu şehir efsanesine dönmüş. Kıpraşsak huzursuz oluyoruz. Ama bunca çabadan sonra bu hallerimiz de normal. pink21 pink21 canım kalp atışının sebebini öğrenebildin mi? Benimkinde kan pıhtılaşması da olabilir genetik olarak sağlıksız da denmişti. Havada kaldı yani.

Kızlar ben türkiyede iki kez teravi gördüm 1 saat hastanede yattım ilk 3 gün dikkat et dediler..
Şuan yurt dışında tedaviye başlayacağız nasipse inşallah onlar transfer masasından kaldırıp eve gönderiyorlarmis..
Ve işe rapor da vermiyorlar ertesi gün işe git diyor.. ben yinede izin alacağım ama bu kez yatmayı düşünmüyorum evimin işini yapıp dinlenirim yürüyüş yaparım diye düşünüyorum.. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Amin canım.

Haklısınız kızlar normal yaşamınıza dönün diyorlar doktorlar. Bu mevzu şehir efsanesine dönmüş. Kıpraşsak huzursuz oluyoruz. Ama bunca çabadan sonra bu hallerimiz de normal. pink21 pink21 canım kalp atışının sebebini öğrenebildin mi? Benimkinde kan pıhtılaşması da olabilir genetik olarak sağlıksız da denmişti. Havada kaldı yani.
canım pıhtılaşmaya bakıldı çıkmadı vücut sağlıksız embiryoyu atar dedi doktor

Ya kızlar dün transfer oldum biliyorsunuz. Bugün kalçadan progestan iğne olmam gerekiyordu. Eve gelmesi için ayarladığımız hemşirenin cenazesi çıkmış. Bugün 15 Temmuz olduğu için tüm hastanelerde birer tane personel bırakmışlar. Beş hastane aradım son dakika eve gelecek insan bulamadım. Mecbur gittik geldik hastaneye. Çok dikkatli hareket ettim. Doktorlar bişey olmaz diyor biliyorum, rahatım da aslında ama biraz huzursuz oldum yine de. Bikaç gün giyinip çıkmasam iyiydi. Transferin ertesi günü iş başı yapanlar duymuştum, hayırlısı olsun artık.
İçini ferah tut arkadaşım ben biliyorum bu sefer oldu, bebeğin seninle ❤️

Evet yumurtlamada sorun yok ama sonrasında gelişmiyor ve çatlamıyor. 9 tane 1.kalite yumurta toplandı. Transfer sırasında ilk yumurta çözündüğünde yaşamadı bozulmuş. 2. Yi çözdüler. 32 yaşım yaş itibariyle de 1 tane koyuyolarmış ilk 3 e kadar. Ben şişli memorial de semra hanım ın ekibiyle tedavi gördüm.
31 yaşındayım dpktor bana 2tane dedi

canım pıhtılaşmaya bakıldı çıkmadı vücut sağlıksız embiryoyu atar dedi doktor
Senin adına sevindim canım pıhtılaşma çıkmamasına. O da bi sıkıntı çünkü. Ben de çıktı uğraşıyorum şimdi iğne miğne.
yarın transferim var benimkilerin kaliteside ortaydı en son inşallah aynı mucizeyi yaşarım
Canım benimkiler de orta kalite 5bc, 5cc. Ama çok inanıyorum ben onlara. Yüzümüzü güldürecekler inşallah

Senin adına sevindim canım pıhtılaşma çıkmamasına. O da bi sıkıntı çünkü. Ben de çıktı uğraşıyorum şimdi iğne miğne.

Canım benimkiler de orta kalite 5bc, 5cc. Ama çok inanıyorum ben onlara. Yüzümüzü güldürecekler inşallah
inşallah canım 3.gün donduruldu çözdürülüp 5.güne gelcekti haber çıkmadı inşallah yarın olumsuz bir durum olmaz kalite olaylarını bir türlü anlayamadım ilk defa 5.gün transferi olcam

Canım tutacağı varsa tutuyor hiç kendini kötü şartlama. Var gücünle İnan güzel şeyler oldu, oluyor ve olacak. Biliyorum, inanıyorum.

Yarın teste saatler kaldı, birazdan yemek yiyip sonrasında abdest alıp dualarıma başlayacağım.
Arkadaşlar, sizden ricam içinizden benim duama inşallah hayırlısıyla kabul olur der misiniz?
Size hayırlı haberlerle geliyorum yarın inşallah...
Hayırlısıyla pozitif alacaksın inşallah.Dua edeceğim senin için :dua: :KK36:

Back