Kızlar günaydın. Dün üçüncü transferimi oldum ama yepyeni bi deneyim yaşamış oldum. Transfere girerken dediler ki buraya gelince yavaş yavaş su içmeye başla. Detaylıca sordum içeri alındıktan 5 dakika sonra transfere alınacaksın dediler. Kısa sürede içeri aldılar. Ben de zaman az diye diktim suyu. Dediler sıkışınca haber ver sakın tuvalete gitme. Bir sıkıştım beklerken anlatmam bırak transfer olmayı kımıldasam kaçıracam. Haber veriyoruz alıcaz hemen diyorlar böyle böyle yarım saat geçti. Ne olursa olsun artık dedim girdim lavaboya, Bekkerken yine geldi, ama ne gelme. Aldılar masaya tek düşünebildiğim Allahım nolur kaçırmayım rezil olmayım, mahvoldum kendimi sıkmaktan. Güya dua okumak istiyordum, bebişleri ultrasonda görmek istiyordum. Bikaç kere embriyolog isim kontrollü yaptı onu hatırlıyorum ama gerisi yok. Embriyolog ne zaman getirdi ne zaman koydu doktor hiç farkında bile değilim. Doktor geçmiş olsun diyince bi oh çektim, kendime geldim. Hiç transfer moduna giremiyorum şimdi. Sanki transfer olmamış gibiyim. Onlarla konuşmak filan istiyorum ama içimden gelmiyor. Normal hayatıma dönesim giyinip işe gidesim filan var. Bi de nasıl bir bir baş ağrım var anlatanam. Önceki transferlerim başka hastanedeydi böyle olmamıştı, sıkıştım deyince aman eziyet çekme deyip hemen transfere almışlardı, transferden sonra embriyoları rahimde göstermişlerdi, aynı konforu bekledim galiba. Yarım saat yeter dediler ama ben yaklaşık bi saat yattım. Bu süreçte de ilk defa hasta bezi kullandım çok rahat ettim, tavsiye ederim. Ben böyle atlattım herkesinki hayırlı olsun.