- 13 Temmuz 2020
- 58
- 52
- 3
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.381
kızlar aranızda oksapar kullanan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum canım kan pıhtılaşması var bende ama bulunmuyor. Hiçbir eczanede yok.kızlar aranızda oksapar kullanan var mı?
Ayy canım uyku en büyük gebelik belirtisidir. Hadi inşallahArkadaşlar merhaba. Yarın nasipse test günüm. Bugün evdeyim. Gözümü uykudan açamıyorum. Artık uyku tulumu oldum iyice.
Çikolata kisti hakkında yazanlar olmuş. Arkadaşlar ben çikolata kisti sebebiyle çok sıkıntı çekmiş bir insan olarak bakın, şu an çikolata kistinizin size bir eksisi yok, artısı da yok. O normal yoldan bebek sahibi olmanıza engel oldu hepsi bu. Bunun dışında tedavinize odaklanın. Hiçbişeyi de kafanıza takmayın.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum takmamak en iyisiArkadaşlar merhaba. Yarın nasipse test günüm. Bugün evdeyim. Gözümü uykudan açamıyorum. Artık uyku tulumu oldum iyice.
Çikolata kisti hakkında yazanlar olmuş. Arkadaşlar ben çikolata kisti sebebiyle çok sıkıntı çekmiş bir insan olarak bakın, şu an çikolata kistinizin size bir eksisi yok, artısı da yok. O normal yoldan bebek sahibi olmanıza engel oldu hepsi bu. Bunun dışında tedavinize odaklanın. Hiçbişeyi de kafanıza takmayın.
Oksapar piyasada yok diye bana hibor verdi, oksapar morarma yapıyor falan ama en azından Hibor gibi can yakmiyorkızlar aranızda oksapar kullanan var mı?
Ben Hibor’da şunu farkettim, eğer iğnenin ucunu iyice siler ve iğneyi tam sokarsan sonrasında da kolonyalı pamukla silmezsen çok şiddetli bir acısı olmuyor. Bir seferinde arı sokmuştan beter olmuştum.Oksapar piyasada yok diye bana hibor verdi, oksapar morarma yapıyor falan ama en azından Hibor gibi can yakmiyor
İnşallah :) ne güzel söyledin öyle ağzın bal yesinAyy canım uyku en büyük gebelik belirtisidir. Hadi inşallah
Takacak birşey de yok valla canım, şu an bu kadar emek veriyoruz basit şeyler buna engel olamazKesinlikle bende öyle düşünüyorum takmamak en iyisi
Canım hiboru kaçlık kullanıyorsun. Ben de 7500lük hibor var biraz onları da değerlendireyim diyorumOksapar piyasada yok diye bana hibor verdi, oksapar morarma yapıyor falan ama en azından Hibor gibi can yakmiyor
sizde de kasıklarda ağrı ve idrar yaparken yanma oluyo mu.bir de heryerim mosmor oldu sizde de böylemi acabaBen kullanıyorum canım kan pıhtılaşması var bende ama bulunmuyor. Hiçbir eczanede yok.
izmirde olan varsa alsancakta buldum benOksapar piyasada yok diye bana hibor verdi, oksapar morarma yapıyor falan ama en azından Hibor gibi can yakmiyor
Kabak çekirdeği fındık badem gibi kuru yemişler yiyorumKızlar merhaba cuma günü tranferim var. Bu süreçte nasıl besleniyorusnuz ozellikle yediğiniz seyler var mı?
Canım ben önceki iki transferimde de oksapar kullandım iki hafta kadar. Göbeğim mosmor oldu. Ama ağrı veya idrarda yanma oksapardan dolayı yaşamadım. Kasıklarda ağrıyı progestan yapıyor. Şuan sadece progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum başka ilacım yok. Kan sulandırıcıya dün başladım transferi takiben ama bir haftadır Progestanla birlikte karnımda ve kaşıklarımda ağrı başladı.sizde de kasıklarda ağrı ve idrar yaparken yanma oluyo mu.bir de heryerim mosmor oldu sizde de böylemi acaba
Morarma ilk tedavimde olmuştu bnm şimdi 3. Olunca bünye alıştı galiba olmuyor morarma ama kasik ağrısı bnmde varsizde de kasıklarda ağrı ve idrar yaparken yanma oluyo mu.bir de heryerim mosmor oldu sizde de böylemi acaba
Evet bnkızlar aranızda oksapar kullanan var mı?
Ya canım gerçekten öyle mi çok heyecanlandım simdi normalde gündüz asla uyumam ama şuan gündüz 2 3 kere falan uyuyorum ve o kadar deliksiz bir uyku kiAyy canım uyku en büyük gebelik belirtisidir. Hadi inşallah
olabilir cnm progestani fitil olarak alıyorum bende o yapabilir.tesekkurlerCanım ben önceki iki transferimde de oksapar kullandım iki hafta kadar. Göbeğim mosmor oldu. Ama ağrı veya idrarda yanma oksapardan dolayı yaşamadım. Kasıklarda ağrıyı progestan yapıyor. Şuan sadece progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum başka ilacım yok. Kan sulandırıcıya dün başladım transferi takiben ama bir haftadır Progestanla birlikte karnımda ve kaşıklarımda ağrı başladı.
sizin Ne zaman transfer oldu test yaptınız miCanım ben önceki iki transferimde de oksapar kullandım iki hafta kadar. Göbeğim mosmor oldu. Ama ağrı veya idrarda yanma oksapardan dolayı yaşamadım. Kasıklarda ağrıyı progestan yapıyor. Şuan sadece progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum başka ilacım yok. Kan sulandırıcıya dün başladım transferi takiben ama bir haftadır Progestanla birlikte karnımda ve kaşıklarımda ağrı başladı.
Canım ben iki kere gebelik geçirdim. İkisinde de uykudan anlamıştım hamile olduğumu Normalde gece 12de uyur sabah 7.30da cin gibi kalkarım. 38 yaşındaydım yirmi senedir böyleyim. Arada asla ama asla uyumam uyuyamam. İki seferde de gözümü açamadım uykudan. Sürekli uykum geliyordu. İnşallah üçüncüye kucağıma almak nasip olur. İnşallah yarın sen de yarın pozitif alırsın.Ya canım gerçekten öyle mi çok heyecanlandım simdi normalde gündüz asla uyumam ama şuan gündüz 2 3 kere falan uyuyorum ve o kadar deliksiz bir uyku ki