Canım ben neler cektim bak burda yazdım hikayemi

Amin canım inşallah şu pozitifi hayırlısıyla görürüm ayın 23 üne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

ay canım neler çekmişin bende 10 yıldır mücadeledeyim bu kistten iki tüpümü kaybettim maalesef o ağrılardan sabahlara kdr ağladımı biliyorum benim de bağırsak çok kötü durumdaymış 6 saat sürmüş ameliyat nasıl tedavisi olmaz çok ilginç ve bende sürekli enfeksiyon yapıyor inşallah bu denemede tutar canım

Çok zor çeken bilir gerçekten allah yardımcımız olsun Ceken bilir bizi en iyi biz biliriz

Bunları okumak umutlandırıyor Nasipse inşallah bebişlerimiz bizimledir
Yarın güzel sonuçlar alıyoruz

Döllenen 7 yumurtam da devam ediyormuş ama 2.kalite kalite kızlar modum düştü
Hayır, moralini yüksek tutacaksın arkadaşım.
Bak, bir arkadaşım geçen sene 2 tane 2. Kalite yumurta ile ikizlerine hamile kaldı. Bunlar moral bozacak şeyler değil. Önemli olan tutunması. Kalitesi sadece tutunma ihtimalini arttırıyor.
Moralini bozmuyorsun ve hayatına devam ediyorsun

Canım ya çok iyisin sağolasın güzrl anne adayı

Ya kızlar dün transfer oldum biliyorsunuz. Bugün kalçadan progestan iğne olmam gerekiyordu. Eve gelmesi için ayarladığımız hemşirenin cenazesi çıkmış. Bugün 15 Temmuz olduğu için tüm hastanelerde birer tane personel bırakmışlar. Beş hastane aradım son dakika eve gelecek insan bulamadım. Mecbur gittik geldik hastaneye. Çok dikkatli hareket ettim. Doktorlar bişey olmaz diyor biliyorum, rahatım da aslında ama biraz huzursuz oldum yine de. Bikaç gün giyinip çıkmasam iyiydi. Transferin ertesi günü iş başı yapanlar duymuştum, hayırlısı olsun artık.

Hayirli olsun cnm ayni gun transfer olmusuz kacinci gun kan testi yaotirdin kac cikgi ben 11. Gun yaptirdim 52,6 cikti

ay ne güzel umut oldu bize de ikisi de tutmuş arkadaşınızın

yok canım birşey olmaz merak etme doktorlar normal hayatınıza dönün diolar zaten

bişey olmaz Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut canım Allah ol derse olur unutma

yok canım birşey olmaz merak etme doktorlar normal hayatınıza dönün diolar zaten
Transfer sonrası yarim saat yat diyolarlar ya bnm doktorum yurt dışında bunu bile yapmıyorlar demişti. Ama bn 2. Transferden 5 6 gün sonra ise başlamıştım kasiklarimda o kadar şiddetli bi agrım olmuştu ki dayanılmayacak derecede bn öyle anlamıştım tutmadığını bakalım 3. 'de hiçbirşey yapmıyorum bakalım ne olacak sonucumuz

benim ilk denemede nasıl olsa tutmaz diye o kadar rahattımki hatta önceden bilet aldığım için transferin 7.günü yurtdışına gitmiştim tutmuştu sonra kalp atışı başka sebepten durdu o ayrı ama diğer transferlerde hep yattım ne iş yaptım ne makina boşalttım tutmadı tutcağı varsa her şekilde tutuyor canım bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…