- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #1.401
Canım 3. Transferimi dün akşam üstü oldum. Çok yeniyiz henüz dahasizin Ne zaman transfer oldu test yaptınız mi
Hadi inşallah Rabbim hayırlısını versin elimizi boş bırakmasınCanım 3. Transferimi dün akşam üstü oldum. Çok yeniyiz henüz daha
Canım ben neler cektim bak burda yazdım hikayemisağol canım benim ameliyattan önce 10 tane toplanmıştı 6 embiryo oluştu son iki donmuş koncak yarın 4.deneme benim kistten dolayı tüplerde sıvı birikmesi vardı tüpler alındı kistin biri 9cmdi doktor büyük kısmını almış diğeri de 5 cmdi içini boşaltmış sonra menapoza girdim 3 ay transfer oldum tutmadı şimdi de son deneme bakalım kaliteleri de çok iyi değildi inşallah problem olmaz çikolata kisti olanlara söylüyorum canım mutlaka tüplerine baktırt
Amin canım inşallah şu pozitifi hayırlısıyla görürüm ayın 23 üne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorumCanım ben iki kere gebelik geçirdim. İkisinde de uykudan anlamıştım hamile olduğumu Normalde gece 12de uyur sabah 7.30da cin gibi kalkarım. 38 yaşındaydım yirmi senedir böyleyim. Arada asla ama asla uyumam uyuyamam. İki seferde de gözümü açamadım uykudan. Sürekli uykum geliyordu. İnşallah üçüncüye kucağıma almak nasip olur. İnşallah yarın sen de yarın pozitif alırsın.
ay canım neler çekmişin bende 10 yıldır mücadeledeyim bu kistten iki tüpümü kaybettim maalesef o ağrılardan sabahlara kdr ağladımı biliyorum benim de bağırsak çok kötü durumdaymış 6 saat sürmüş ameliyat nasıl tedavisi olmaz çok ilginç ve bende sürekli enfeksiyon yapıyor inşallah bu denemede tutar canımCanım ben neler cektim bak burda yazdım hikayemi
ENDOMETRİOZİS İLE SAVAŞIYORUM BENİMLE SAVAŞIN.!
Kısaca hikayemi paylaşayım kızlar...7 yıldır uğrasıyorum ama son 3 yıldır haberdar oldum bu hastalıktan öncesinde normal haplar ilaclar gecmeyen agrılar vs sonuda evlendıkten 3 ay sonra amelıyat olup ogrendım bagırsaklara kadar yapısmıs neyse temizlendi cocuk yap dediler yeni evliydik yapmadık 6...www.kadinlarkulubu.com
Çok zor çeken bilir gerçekten allah yardımcımız olsunay canım neler çekmişin bende 10 yıldır mücadeledeyim bu kistten iki tüpümü kaybettim maalesef o ağrılardan sabahlara kdr ağladımı biliyorum benim de bağırsak çok kötü durumdaymış 6 saat sürmüş ameliyat nasıl tedavisi olmaz çok ilginç ve bende sürekli enfeksiyon yapıyor inşallah bu denemede tutar canım
Canım çok var öyle tutan moralin yüksek olsunDöllenen 7 yumurtam da devam ediyormuş ama 2.kalite kalite kızlar modum düştü
Valla kuzum ne kadar modum düşmesin desemde elimde olmuyor yaCanım çok var öyle tutan moralin yüksek olsun
Bunları okumak umutlandırıyorCanım ben iki kere gebelik geçirdim. İkisinde de uykudan anlamıştım hamile olduğumu Normalde gece 12de uyur sabah 7.30da cin gibi kalkarım. 38 yaşındaydım yirmi senedir böyleyim. Arada asla ama asla uyumam uyuyamam. İki seferde de gözümü açamadım uykudan. Sürekli uykum geliyordu. İnşallah üçüncüye kucağıma almak nasip olur. İnşallah yarın sen de yarın pozitif alırsın.
Hayır, moralini yüksek tutacaksın arkadaşım.Döllenen 7 yumurtam da devam ediyormuş ama 2.kalite kalite kızlar modum düştü
Canım ya çok iyisin sağolasın güzrl anne adayıHayır, moralini yüksek tutacaksın arkadaşım.
Bak, bir arkadaşım geçen sene 2 tane 2. Kalite yumurta ile ikizlerine hamile kaldı. Bunlar moral bozacak şeyler değil. Önemli olan tutunması. Kalitesi sadece tutunma ihtimalini arttırıyor.
Moralini bozmuyorsun ve hayatına devam ediyorsun
Hayirli olsun cnm ayni gun transfer olmusuz kacinci gun kan testi yaotirdin kac cikgi ben 11. Gun yaptirdim 52,6 cikticikolatakistim biraz geç kaldım ama 2 temmuz tek 5.Gün embriyosu. Kanda pozitif gördüm inşallah kesesini ve kalp atışlarınıda duyarım. Bu arada 2. denememiz. Dualarım sizinle lütfen sizde dualarınızda unutmayın.
ay ne güzel umut oldu bize de ikisi de tutmuş arkadaşınızınHayır, moralini yüksek tutacaksın arkadaşım.
Bak, bir arkadaşım geçen sene 2 tane 2. Kalite yumurta ile ikizlerine hamile kaldı. Bunlar moral bozacak şeyler değil. Önemli olan tutunması. Kalitesi sadece tutunma ihtimalini arttırıyor.
Moralini bozmuyorsun ve hayatına devam ediyorsun
yok canım birşey olmaz merak etme doktorlar normal hayatınıza dönün diolar zatenYa kızlar dün transfer oldum biliyorsunuz. Bugün kalçadan progestan iğne olmam gerekiyordu. Eve gelmesi için ayarladığımız hemşirenin cenazesi çıkmış. Bugün 15 Temmuz olduğu için tüm hastanelerde birer tane personel bırakmışlar. Beş hastane aradım son dakika eve gelecek insan bulamadım. Mecbur gittik geldik hastaneye. Çok dikkatli hareket ettim. Doktorlar bişey olmaz diyor biliyorum, rahatım da aslında ama biraz huzursuz oldum yine de. Bikaç gün giyinip çıkmasam iyiydi. Transferin ertesi günü iş başı yapanlar duymuştum, hayırlısı olsun artık.
bişey olmaz Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut canım Allah ol derse olur unutmaYa kızlar dün transfer oldum biliyorsunuz. Bugün kalçadan progestan iğne olmam gerekiyordu. Eve gelmesi için ayarladığımız hemşirenin cenazesi çıkmış. Bugün 15 Temmuz olduğu için tüm hastanelerde birer tane personel bırakmışlar. Beş hastane aradım son dakika eve gelecek insan bulamadım. Mecbur gittik geldik hastaneye. Çok dikkatli hareket ettim. Doktorlar bişey olmaz diyor biliyorum, rahatım da aslında ama biraz huzursuz oldum yine de. Bikaç gün giyinip çıkmasam iyiydi. Transferin ertesi günü iş başı yapanlar duymuştum, hayırlısı olsun artık.
Transfer sonrası yarim saat yat diyolarlar ya bnm doktorum yurt dışında bunu bile yapmıyorlar demişti. Ama bn 2. Transferden 5 6 gün sonra ise başlamıştım kasiklarimda o kadar şiddetli bi agrım olmuştu ki dayanılmayacak derecede bn öyle anlamıştım tutmadığını bakalım 3. 'de hiçbirşey yapmıyorum bakalım ne olacak sonucumuzyok canım birşey olmaz merak etme doktorlar normal hayatınıza dönün diolar zaten
benim ilk denemede nasıl olsa tutmaz diye o kadar rahattımki hatta önceden bilet aldığım için transferin 7.günü yurtdışına gitmiştim tutmuştu sonra kalp atışı başka sebepten durdu o ayrı ama diğer transferlerde hep yattım ne iş yaptım ne makina boşalttım tutmadı tutcağı varsa her şekilde tutuyor canım bunu anladımTransfer sonrası yarim saat yat diyolarlar ya bnm doktorum yurt dışında bunu bile yapmıyorlar demişti. Ama bn 2. Transferden 5 6 gün sonra ise başlamıştım kasiklarimda o kadar şiddetli bi agrım olmuştu ki dayanılmayacak derecede bn öyle anlamıştım tutmadığını bakalım 3. 'de hiçbirşey yapmıyorum bakalım ne olacak sonucumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?