- 10 Temmuz 2012
- 601
- 536
- 303
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #1.361
allah yar ve yardımcın olsun canım emeklerın bosa gitmesin inşallah kac cm kistin iki taraflı mı kac yumurta toplandı kac tane embriyo oldu merak ettimçikolata kisti grubu gibi oldu temmuz ayı hayırlı olsun tedavin cnm benim de kist var yarın transfer inşallah
Hiç merak etme olumlu düşün güzel olsun bol Spor yapkızlar merhabalarrr bende iğneler asamasındayım ilerliyor şükür yumurtalar çıkolata kistim var kocaman iki taraftada suanlık 5 yumıurta gozuktu ama tabı sonuc onemlı olan embrıyo olcak mı olmucak mıhayırlısı artık cok zor süreç rabbim emeklerımızı bos cıkarmasın inşallah nasip olursa cumartesı toplancak yumurtalar
Canım benimde aynen öyle olmuştu geçen sene de bu senede Transfer saatinden bir buçuk saat sonra alındı ben geçen seneden tecruvem olduğu için Transfer saatinden yarım saat sonra içmeye başladım , ve beş dk yatan arkadaşım da hamile yarım saat yatan da bu rahîm durumuna bağlı artık . Kötü düşünme olumlu düşün stres yapmaKızlar günaydın. Dün üçüncü transferimi oldum ama yepyeni bi deneyim yaşamış oldum. Transfere girerken dediler ki buraya gelince yavaş yavaş su içmeye başla. Detaylıca sordum içeri alındıktan 5 dakika sonra transfere alınacaksın dediler. Kısa sürede içeri aldılar. Ben de zaman az diye diktim suyu. Dediler sıkışınca haber ver sakın tuvalete gitme. Bir sıkıştım beklerken anlatmam bırak transfer olmayı kımıldasam kaçıracam. Haber veriyoruz alıcaz hemen diyorlar böyle böyle yarım saat geçti. Ne olursa olsun artık dedim girdim lavaboya, Bekkerken yine geldi, ama ne gelme. Aldılar masaya tek düşünebildiğim Allahım nolur kaçırmayım rezil olmayım, mahvoldum kendimi sıkmaktan. Güya dua okumak istiyordum, bebişleri ultrasonda görmek istiyordum. Bikaç kere embriyolog isim kontrollü yaptı onu hatırlıyorum ama gerisi yok. Embriyolog ne zaman getirdi ne zaman koydu doktor hiç farkında bile değilim. Doktor geçmiş olsun diyince bi oh çektim, kendime geldim. Hiç transfer moduna giremiyorum şimdi. Sanki transfer olmamış gibiyim. Onlarla konuşmak filan istiyorum ama içimden gelmiyor. Normal hayatıma dönesim giyinip işe gidesim filan var. Bi de nasıl bir bir baş ağrım var anlatanam. Önceki transferlerim başka hastanedeydi böyle olmamıştı, sıkıştım deyince aman eziyet çekme deyip hemen transfere almışlardı, transferden sonra embriyoları rahimde göstermişlerdi, aynı konforu bekledim galiba. Yarım saat yeter dediler ama ben yaklaşık bi saat yattım. Bu süreçte de ilk defa hasta bezi kullandım çok rahat ettim, tavsiye ederim. Ben böyle atlattım herkesinki hayırlı olsun.
Daha Transferin 4.gunundesin ve kendini boşuna üzmüssun kafa dağıtacağım birşeyler bul aglama sen rahmini kötü etkiliyosn olumlama yaparsane herşey güzel gider ben sabahları meditasyon yapıyorum iyi geliyor güne pozitif başlıyorsun sonra bol dua bol tesbih...Sabah ağlayarak baya içlendim, kısa süreli sinir harbi yaşadım, sonra duruldum büyük büyük stres, bu arada kızlar bu ilk transfer imdi ama 3.kez toplama oldu denemelerde 6-7 cıkarken bu son tedavide 10civarı toplandı ve ıkı tanesi transfer oldu neyse baya sevinçle bekliyordum ki elimde dondurulmus olursa diye yanı yumurta toplama o ameliyathane herkesi gerdiği gibi beni de geriyor, tam transfer olucam embrıyolog elimizde ıkı tane var baska da kalmadı dedi orda bır üzüldüm neyse transfer oldum eve geldım ama esımede kızıyorum içten içe ben kalite ıcın aylarca arastır oku kaliteli olsun dedikçe tek taraflı gibi geldi bu benım çabam. Erkekler ne yapıyor ki işe gidip gelmekten başkaonu bende yapıyorum zaten. Bugun 4.gün evde kaldım ama ne uyku uyudum ne keyif aldım günlerdir Agrılar da oldu baya. İmtihanlar bitmiyor anlayacağınız.
Benimde var çikolata kisti çok küçüldü şükür ama insan yine de korkuyor benimde yarın toplanacak yumurtalar inş güzel güzel haberler alıcaz dua edelim birbirimize bol bolkızlar merhabalarrr bende iğneler asamasındayım ilerliyor şükür yumurtalar çıkolata kistim var kocaman iki taraftada suanlık 5 yumıurta gozuktu ama tabı sonuc onemlı olan embrıyo olcak mı olmucak mıhayırlısı artık cok zor süreç rabbim emeklerımızı bos cıkarmasın inşallah nasip olursa cumartesı toplancak yumurtalar
Saol canım. Atlattık şükür. Daha iyiyim şimdi attım üstümden sıkıntıyı. Allah hayırlısını versin hepimiz için.Canım benimde aynen öyle olmuştu geçen sene de bu senede Transfer saatinden bir buçuk saat sonra alındı ben geçen seneden tecruvem olduğu için Transfer saatinden yarım saat sonra içmeye başladım , ve beş dk yatan arkadaşım da hamile yarım saat yatan da bu rahîm durumuna bağlı artık . Kötü düşünme olumlu düşün stres yapma
sağol canım benim ameliyattan önce 10 tane toplanmıştı 6 embiryo oluştu son iki donmuş koncak yarın 4.deneme benim kistten dolayı tüplerde sıvı birikmesi vardı tüpler alındı kistin biri 9cmdi doktor büyük kısmını almış diğeri de 5 cmdi içini boşaltmış sonra menapoza girdim 3 ay transfer oldum tutmadı şimdi de son deneme bakalım kaliteleri de çok iyi değildi inşallah problem olmaz çikolata kisti olanlara söylüyorum canım mutlaka tüplerine baktırtallah yar ve yardımcın olsun canım emeklerın bosa gitmesin inşallah kac cm kistin iki taraflı mı kac yumurta toplandı kac tane embriyo oldu merak ettimkusura bakma cok sordum :)
Canım benimde aynen öyle olmuştu geçen sene de bu senede Transfer saatinden bir buçuk saat sonra alındı ben geçen seneden tecruvem olduğu için Transfer saatinden yarım saat sonra içmeye başladım , ve beş dk yatan arkadaşım da hamile yarım saat yatan da bu rahîm durumuna bağlı artık . Kötü düşünme olumlu düşün stres yapma
cikolatakistim ’i tam transfere çağırdıkları anda lavaboya gitti bir kısmını boşaltmak için. Peşinden hemşire geldi hepsini boşaltmaz inşallah dedi. Ben de hayır biraz boşaltacak dedim. O çıktıktan sonra da ben lavaboya girerken hasta bakıcıya yakalandım.
Aynen bende yakalanmak üzereydim hemşireyecikolatakistim ’i tam transfere çağırdıkları anda lavaboya gitti bir kısmını boşaltmak için. Peşinden hemşire geldi hepsini boşaltmaz inşallah dedi. Ben de hayır biraz boşaltacak dedim. O çıktıktan sonra da ben lavaboya girerken hasta bakıcıya yakalandım.
Merhaba .Benimde Pazartesi transferim var inşallah .Çok fazla birşeye dikkat etmiyorum .Normal beslenme düzenindeyim .Bol bol meyve yemeye çalışıyorum birde bol bol su içiyorum.Paketli gıda tüketmemeye çalışıyorum ama dondurma felan gidiyor aradaKızlar merhabacuma günü tranferim var. Bu süreçte nasıl besleniyorusnuz ozellikle yediğiniz seyler var mı?
Hoşgeldin kaçıncı gün Embriyosu? Akdeniz tipi beslenme öneriliyor bol havuç suyu, avokado,muz,ananas, kabak çekirdeği fıstık KurumeyvelerKızlar merhabacuma günü tranferim var. Bu süreçte nasıl besleniyorusnuz ozellikle yediğiniz seyler var mı?
Teşekkür ederiz canımbunlari cekiyrm
Hosbulduk canımHoşgeldin kaçıncı gün Embriyosu? Akdeniz tipi beslenme öneriliyor bol havuç suyu, avokado,muz,ananas, kabak çekirdeği fıstık Kurumeyveler
Araştırmalarim sonucunda ananas, avokado, muz, kivi, kabak çekirdeğinin bu dönemde tüketilmesinin faydalı olduğunu okudum canım o şekilde beslenmeye devam ediyorum 7. günündeyim transferimin. Kahveyi tamamen kestim cayida kahvaltıda bi bardak açık şekilde içiyorum bide paketli gıda da tuketmedim.Kızlar merhabacuma günü tranferim var. Bu süreçte nasıl besleniyorusnuz ozellikle yediğiniz seyler var mı?
Rica ederim canımHosbulduk canım5. Gün embriyosu. Dondurulmuş embriyo transferi olucak. Tek mi çift mi olucagi o gün belli olucak. Tavsiyelerin için tesekkuler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?