çikolata kisti grubu gibi oldu temmuz ayı hayırlı olsun tedavin cnm benim de kist var yarın transfer inşallah
allah yar ve yardımcın olsun canım emeklerın bosa gitmesin inşallah kac cm kistin iki taraflı mı kac yumurta toplandı kac tane embriyo oldu merak ettim kusura bakma cok sordum :)

Hiç merak etme olumlu düşün güzel olsun bol Spor yap

Canım benimde aynen öyle olmuştu geçen sene de bu senede Transfer saatinden bir buçuk saat sonra alındı ben geçen seneden tecruvem olduğu için Transfer saatinden yarım saat sonra içmeye başladım , ve beş dk yatan arkadaşım da hamile yarım saat yatan da bu rahîm durumuna bağlı artık . Kötü düşünme olumlu düşün stres yapma

Daha Transferin 4.gunundesin ve kendini boşuna üzmüssun kafa dağıtacağım birşeyler bul aglama sen rahmini kötü etkiliyosn olumlama yaparsane herşey güzel gider ben sabahları meditasyon yapıyorum iyi geliyor güne pozitif başlıyorsun sonra bol dua bol tesbih...

Benimde var çikolata kisti çok küçüldü şükür ama insan yine de korkuyor benimde yarın toplanacak yumurtalar inş güzel güzel haberler alıcaz dua edelim birbirimize bol bol

Saol canım. Atlattık şükür. Daha iyiyim şimdi attım üstümden sıkıntıyı. Allah hayırlısını versin hepimiz için.

allah yar ve yardımcın olsun canım emeklerın bosa gitmesin inşallah kac cm kistin iki taraflı mı kac yumurta toplandı kac tane embriyo oldu merak ettim kusura bakma cok sordum :)
sağol canım benim ameliyattan önce 10 tane toplanmıştı 6 embiryo oluştu son iki donmuş koncak yarın 4.deneme benim kistten dolayı tüplerde sıvı birikmesi vardı tüpler alındı kistin biri 9cmdi doktor büyük kısmını almış diğeri de 5 cmdi içini boşaltmış sonra menapoza girdim 3 ay transfer oldum tutmadı şimdi de son deneme bakalım kaliteleri de çok iyi değildi inşallah problem olmaz çikolata kisti olanlara söylüyorum canım mutlaka tüplerine baktırt

cikolatakistim ’i tam transfere çağırdıkları anda lavaboya gitti bir kısmını boşaltmak için. Peşinden hemşire geldi hepsini boşaltmaz inşallah dedi. Ben de hayır biraz boşaltacak dedim. O çıktıktan sonra da ben lavaboya girerken hasta bakıcıya yakalandım.

Ay o iyi ben hepsini boşalttım. Duymuştum şişiriyorlarmış gerekirse. Olmadı bassınlar sıvıyı dedim. Ama yeniden şiştim içmediğim halde. Sonra ameliyathaneye alacakları zaman dedim ben böyle asla yatamam o masaya, birazını yapıcam, hemşire yapabilir misin dedi yaparım dedim. Az yapıp çıktım ama patlıycak gibiydim yine de. Onu da yapmasam yüzde yüz koyvermiştim. Zaten çıkınca sordum transfer sırasında kaçıranlar oluyormuş, ilk olmayacakmışım yani. Ya dün sarsıldım ama şimdi aklıma geldikçe gülesim geliyor bi halime. Yemin ediyorum sağlam anı oldu, inşallah tutarlar da ben ölene kadar kafalarına kakarım bunu.

Kızlar merhaba cuma günü tranferim var. Bu süreçte nasıl besleniyorusnuz ozellikle yediğiniz seyler var mı?

Aynen bende yakalanmak üzereydim hemşireye Neyse ki bir kısmı gitti rahatladım suyu geç icmeme rağmen zor bekledim

Kızlar merhaba cuma günü tranferim var. Bu süreçte nasıl besleniyorusnuz ozellikle yediğiniz seyler var mı?
Merhaba .Benimde Pazartesi transferim var inşallah .Çok fazla birşeye dikkat etmiyorum .Normal beslenme düzenindeyim .Bol bol meyve yemeye çalışıyorum birde bol bol su içiyorum.Paketli gıda tüketmemeye çalışıyorum ama dondurma felan gidiyor arada Avokado yiyordum tekrar alcam ,transfer sonrası da ananas , kabak çekirdeği felan diyorlar ama ne kadar etki eder beslenme düzeni bilmiyorum

Hoşgeldin kaçıncı gün Embriyosu? Akdeniz tipi beslenme öneriliyor bol havuç suyu, avokado,muz,ananas, kabak çekirdeği fıstık Kurumeyveler
Hosbulduk canım 5. Gün embriyosu. Dondurulmuş embriyo transferi olucak. Tek mi çift mi olucagi o gün belli olucak. Tavsiyelerin için tesekkuler

Araştırmalarim sonucunda ananas, avokado, muz, kivi, kabak çekirdeğinin bu dönemde tüketilmesinin faydalı olduğunu okudum canım o şekilde beslenmeye devam ediyorum 7. günündeyim transferimin. Kahveyi tamamen kestim cayida kahvaltıda bi bardak açık şekilde içiyorum bide paketli gıda da tuketmedim.

Arkadaşlar merhaba. Yarın nasipse test günüm. Bugün evdeyim. Gözümü uykudan açamıyorum. Artık uyku tulumu oldum iyice.
Çikolata kisti hakkında yazanlar olmuş. Arkadaşlar ben çikolata kisti sebebiyle çok sıkıntı çekmiş bir insan olarak bakın, şu an çikolata kistinizin size bir eksisi yok, artısı da yok. O normal yoldan bebek sahibi olmanıza engel oldu hepsi bu. Bunun dışında tedavinize odaklanın. Hiçbişeyi de kafanıza takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…