Merhaba arkadaslar, tedaviye baslayali bi hafta olacak. Pazartesi gunu tekrar kontrole gidecegim. Taze transfer yapmayabiliriz, onumuzdeki gunlerde belli olur dedi doktorum. Ilk denememizde her sey cok acele gerceklesmisti, yeni doktorum cok dikkatli ve emin adimlarla ilerlemek istiyo. Bakalim neler olacak merak icerisindeyim. Hepimiz icin en hayirlisi olsun

Siz kan verdiniz mi? İnşallah sizden de güzel haber alırız bugün.
pazartesine vereceğim inşallah..
hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz sevinir bebeklerimizi kucağımıza hayırlısı ile sağlıcakla alır sağlıcakla büyütürüz inşallah eşlerimizle amin..

İyi akşamlar hanımlar biz size merhaba demeye geldik :)
Bugün benim transferden sonra 5. Günüm. Şu an bel ağrımdan ölüyorum. Karın bölgemde oldukça batma var, bunlar normal mi?

İyi akşamlar hanımlar biz size merhaba demeye geldik :)
Bugün benim transferden sonra 5. Günüm. Şu an bel ağrımdan ölüyorum. Karın bölgemde oldukça batma var, bunlar normal mi?
İyi akşamlar benimde bel ağrım çok olmuştu ve kaşıklarımda adet olucakmısım gibi ağrılar olmuştu bebiş yerleştiği için olabilir

İyi akşamlar benimde bel ağrım çok olmuştu ve kaşıklarımda adet olucakmısım gibi ağrılar olmuştu bebiş yerleştiği için olabilir
İyi akşamlar Tatlım
Gün gün değişiyor semptomlarım. İlk 3 gün uyku ilacı almış gibi geziyordum. Geçen gün çok şiddetli kasık batmaları yaşadım.
Bu akşam da kuyruk sokumu ağrısından duramıyorum. Bebeğin yerleşmesi kaç günü alıyor acaba? Yoksa bunlar ilaç yan etkileri mi?
Birşey mi oldu diye baya huzursuz oldum...

Canım ortalama 6 7 güne kadar yerleşmiş oluyor diye biliyorum bende ilaçların etkisidir diye umursamamıştım açıkcası hiç huzursuz olma tedbir bizden takdir Allah’tan

Canım ortalama 6 7 güne kadar yerleşmiş oluyor diye biliyorum bende ilaçların etkisidir diye umursamamıştım açıkcası hiç huzursuz olma tedbir bizden takdir Allah’tan
Öyle mi diyorsun? inşallah öyledir... bu kadar ağrı olur mu hiç hayal dahi edemezdim. Ne diyeyim bilmiyorum. Biz elimizden geleni yaptık. Geri kalan Allah’ın takdiri, hayırlısıyla nasipse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…