• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@aaynaa bir siz bir ben kaldım herhalde ilk transferi olup sonucu en son tahlil günü bekleyen, herkesten olumlu haberlerle çok heyecanlanıyorum, hepinize hayırlı olsun,Allah hayırlı evlat kılsın🤗😍 ben en son güne kadar bekleyeceğim sanırım🙈
Çok heyecanlı bekleyiş ya bugün versen çıkar sonuç 😀

:dua:
Sabahtan beri test yapıp, sonucu paylaşmanızı bekliyorum, kaç kere açtım sayfayı anlatamam. 🙈
Çok sevindim, Allah hayırlı eylesin. Sağlıkla kucağınıza alacağınız günleri göstersin. 🥰
Teşekkür ederim darısı sizin başınıza dua edicem sizlere:dua:

Evet herşeyiyle stres Allah yardımcınız olsun , kaçıncı gün Embriyosu beşinci gün mu
Benim daha toplama pazartesi olacak canım ama benim doktorum 3.gün embiryosu transfer etmiyor ya 5.gün ediyor 5.gün e gelemezse transfer etmiyor maalesef ama burada duyuyorum 3.gün embiryosu tutan 2 gün embiryosu tutanda çok hatta bazı doktorlar anne rahminde daha iyi gelişir diye 3.gün embiryosu transfer i ediyor

Benim daha toplama pazartesi olacak canım ama benim doktorum 3.gün embiryosu transfer etmiyor ya 5.gün ediyor 5.gün e gelemezse transfer etmiyor maalesef ama burada duyuyorum 3.gün embiryosu tutan 2 gün embiryosu tutanda çok hatta bazı doktorlar anne rahminde daha iyi gelişir diye 3.gün embiryosu transfer i ediyor
En güzeli beşinci gün daha iyi tutunuyor ama belli de olmuyor üçüncü gün tutma oranı da yüksek Bizim doktor ilk üçüncü gün yapıyor tutmazsa ikincisnde beşinci gün dondurulmuş Transfer ediyor ( çıkolata kisti istisna)

Back