Benimde dün birinci gündü belirti hiç aramadım ama sağ kasıkta fena bir batma oldu buguun ikinci günüm kasık batması ile uyandım umarım Benimde normaldir

8. Günüm ve bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Yorumlarda 8. Gün idrar testi yapıp pozitif çıkan çok kişi var. Benimki negatif çıktı o kadar üzgünüm ki.
Canim hamile bi arkadasin 8.gun degeri 7 cikmis kanda yani idrarda negatif cikar bu deger senin de oyle olacak belki de. Duani eksik etme insallah guzel haberler alirsin

8. Günüm ve bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı. Yorumlarda 8. Gün idrar testi yapıp pozitif çıkan çok kişi var. Benimki negatif çıktı o kadar üzgünüm ki.
İçeride tutunmuş bir bebeğin olabilir boşu boşuna kendini ve onu üzüyor olabilirsin, lütfen kan testine odaklan... diğerlerini boşver.

Ovitralleden sonra 4 gün rulid ve prednol crione kullandım . Şu an sadece jel ve folik asit kullanıyorum . Sizin tutmadı mı naturel ?
Cnm ben natural 2 kez transfer oldum 1 i tuttu 5 aylık sebebsiz düşüğüm oldu. Tutanda transfer öncesi jel kullanmıştım tutmayanda transfer sonrası jel kullandım acaba doktorum bir ihmali var mı özellikle sordum kullanma dedi bana

Arkadaşlar tüp bebek yaparken çevrenizdeki arkadaşlarınızla paylaşıyor musunuz bu durumu? Bir arkadaşım kendin ve eşin haricinde bu durumu kimseyle paylaşma, tutunmayı o da etkiler, insanlar soru sorarak üzebilirler demişti. Tabi bu mümkün olmuyor herkesler soru soruyor takip ediyorlar ben de anlatıyorum daha sonra pişman oluyorum.

Ben ilkinde soyledim yakin cevreme ve cok pisman oldum ustumde bi baski hissettim ama bunda soylemedim ve onun rahatligi var tabi kisiden kisiye degisir kimisi paylasmak ister ama ben kendi ailem ve cok yakin 2 arkadasim disinda kimseye soylemedim

Ben kimseyle paylaşmadim Kendi ailem hariç hiç bir arkadaşım bilmiyor en güzeli de bu rahatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…