- 4 Haziran 2020
- 299
- 198
- 53
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.041
Ne güzel tebrikler sağlıkla kavuş bebigine inşallahKızlaaaaaarrr çift çizgi inanamıyorum atamadım buraya hata veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel tebrikler sağlıkla kavuş bebigine inşallahKızlaaaaaarrr çift çizgi inanamıyorum atamadım buraya hata veriyor
İnşallah sağlıkli hayırlı evlatlar olsun inşallah@cemre3534 hayırlı evlat olsun inşallah☺ Darısı bize
Merhaba bende bahçeciye gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz acabaBahçeci , kaç toplandı benim de adımı yazar mısınız transfer listesine
Anladım canım inşallah bu defa tutar canım ben de miyom varEn güzeli beşinci gün daha iyi tutunuyor ama belli de olmuyor üçüncü gün tutma oranı da yüksek Bizim doktor ilk üçüncü gün yapıyor tutmazsa ikincisnde beşinci gün dondurulmuş Transfer ediyor ( çıkolata kisti istisna)
hayırlı olsun insallah saglikla kucagina alirsin hangi testi kullandin acabaKızlaaaaaarrr çift çizgi inanamıyorum atamadım buraya hata veriyor
Amin canım inşallahİnşallah sağlıkli hayırlı evlatlar olsun inşallah
Sultanhsyn teşekkürler canım
M Mersinliozlem darısı size ınşallah
Sabdem teşekkürler darısı size ınşallah
Hayırlıuğurlu olsuncanım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çoooooookkk sevindim dua et bize de darisi bizlerin başınaKızlaaaaaarrr çift çizgi inanamıyorum atamadım buraya hata veriyor
Hayirli olsun canim benden bir gun once transferin ben de mi yapsam test ne net belli mi ikinci cizgiKızlaaaaaarrr çift çizgi inanamıyorum atamadım buraya hata veriyor
Cnm hayırlı olsun naturelde transferde çatlatmadan sonra transfere kadar hangi ilaçlarını kullandınız benim son transferde natural odu sadece ovitrelle kullandım.transferden sonra jele başladımKızlar benim transfer naturel olacak şimdiye kadR sadece folikasit kullandım . Transferden sonra da folikasit ve jel kullanacakmışım sadece . Tereddütlerim daha doğrusu korkularım çok ama doktora da çok güveniyorum . 5. Kez deneyip son 3 defasında transfer olamamanın da etkisi var sanırım . Rabbim buna can versin . Benimle birlikte bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Ovitralleden sonra 4 gün rulid ve prednol crione kullandım . Şu an sadece jel ve folik asit kullanıyorum . Sizin tutmadı mı naturel ?Cnm hayırlı olsun naturelde transferde çatlatmadan sonra transfere kadar hangi ilaçlarını kullandınız benim son transferde natural odu sadece ovitrelle kullandım.transferden sonra jele başladım
Aynı tarihte transferimiz hayırlı olur inşallahcikolatakistim hayırlı olsun canım transferin ve diğer arkadaşlar sizlerin de hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla tutunurlar .Pozitif çıkanlara çok sevindim Rabbim hepimizin devamını getirsin inşallah bu topik negatif görmeyenlerin topiği olsun . Benim bugün günüm verildi . 16 Temmuz transfer günüm listeye tarihimi ekleyebilirsiniz ❤ Benim transferim olana kadar çoğunuzun hamilelik haberini çoktan almış oluruz İnşallah
Amiiin inşallah embriyolarımız bize evlat olsun Allah ın izniyleAynı tarihte transferimiz hayırlı olur inşallah ☺
Aminnn inşallah CNmAmiiin inşallah embriyolarımız bize evlat olsun Allah ın izniyle
Bende de polip vardı alındı illa birşey çıkıyorAnladım canım inşallah bu defa tutar canım ben de miyom var
Canım teşekkür ederim da sanada hayırlı olsun tamam seni ekliyorum kaç Embriyo Transfer edilecek kaçıncı gün Embriyosu?cikolatakistim hayırlı olsun canım transferin ve diğer arkadaşlar sizlerin de hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla tutunurlar .Pozitif çıkanlara çok sevindim Rabbim hepimizin devamını getirsin inşallah bu topik negatif görmeyenlerin topiği olsun . Benim bugün günüm verildi . 16 Temmuz transfer günüm listeye tarihimi ekleyebilirsiniz ❤ Benim transferim olana kadar çoğunuzun hamilelik haberini çoktan almış oluruz İnşallah
Tamam canım seni de alayım gün belli olunca etiket yaparsin beniBende transferimi bekliyorum şuan Rahmi kalınlaştırmak için ilaç kullanıyorum 1 haftadır ☺☺