Anladım canım inşallah bu defa tutar canım ben de miyom var

cikolatakistim hayırlı olsun canım transferin ve diğer arkadaşlar sizlerin de hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla tutunurlar .Pozitif çıkanlara çok sevindim Rabbim hepimizin devamını getirsin inşallah bu topik negatif görmeyenlerin topiği olsun . Benim bugün günüm verildi . 16 Temmuz transfer günüm listeye tarihimi ekleyebilirsiniz Benim transferim olana kadar çoğunuzun hamilelik haberini çoktan almış oluruz İnşallah

Cnm hayırlı olsun naturelde transferde çatlatmadan sonra transfere kadar hangi ilaçlarını kullandınız benim son transferde natural odu sadece ovitrelle kullandım.transferden sonra jele başladım

Cnm hayırlı olsun naturelde transferde çatlatmadan sonra transfere kadar hangi ilaçlarını kullandınız benim son transferde natural odu sadece ovitrelle kullandım.transferden sonra jele başladım
Ovitralleden sonra 4 gün rulid ve prednol crione kullandım . Şu an sadece jel ve folik asit kullanıyorum . Sizin tutmadı mı naturel ?

Aynı tarihte transferimiz hayırlı olur inşallah

Canım teşekkür ederim da sanada hayırlı olsun tamam seni ekliyorum kaç Embriyo Transfer edilecek kaçıncı gün Embriyosu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…