- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.101
Bende dün gece ve bugün sabah oldu bıçak saplanır gibiEvet canim yasadim igne batiriyolar gibiydi daha sonra gecti o batma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dün gece ve bugün sabah oldu bıçak saplanır gibiEvet canim yasadim igne batiriyolar gibiydi daha sonra gecti o batma
İnsallah iyiye sarettir canim bol bol dua edelim birbirimize de edelimBende dün gece ve bugün sabah oldu bıçak saplanır gibi
Aynen öyle herşeyin hayırlısı canımİnsallah iyiye sarettir canim bol bol dua edelim birbirimize de edelim
9-10 en iyi ölçü diyorlar. Ne çok kalın ne çok ince olması gerekiyor, mesela 14 ü geçerse yine sıkıntı. Benim de 10 civarındaydı. Doktor çok güzel demişti, embriyo da kaliteliydi ancak tutmadı. Bunlara çok fazla takılma, tutacağı varsa en ince rahim en kalitesiz embriyo bile tutuyor. Zaten rahim kalınlaşması için transfer hazırlıklarında estrofem hormonu veriyorlar. Bir de dereotu ve kabak çekirdeği de işe yarıyor.Transfer olan arkadaşlar rahim kalınlığın hatırlıyor musunuz
13 falandı benim gayet iyi denildi 7-17 diye biliyorum Bende ama 14 yukarısı biraz daha sıkıntılıTransfer olan arkadaşlar rahim kalınlığın hatırlıyor musunuz
Opu sonrası değişir mi rahim kalınlığı acaba13 falandı benim gayet iyi denildi 7-17 diye biliyorum Bende ama 14 yukarısı biraz daha sıkıntılı
Benim doktorda 8 üstü bekleriz 8 üstü sıkıntı değil ama altı sıkıntı demişti13 falandı benim gayet iyi denildi 7-17 diye biliyorum Bende ama 14 yukarısı biraz daha sıkıntılı
Tabiki rahîm hazırlığı için ilaç iğne veriliyor Transfer e yakınBenim doktorda 8 üstü bekleriz 8 üstü sıkıntı değil ama altı sıkıntı demişti
Ben transferden 4 gün önce Başladım hala kullanıyorum.Cnm ben natural 2 kez transfer oldum 1 i tuttu 5 aylık sebebsiz düşüğüm oldu. Tutanda transfer öncesi jel kullanmıştım tutmayanda transfer sonrası jel kullandım acaba doktorum bir ihmali var mı özellikle sordum kullanma dedi bana
bende de var bugün sol kasıkta batmalar ara ara oluyo bence normal sende endiselenme coğuna kullandigimiz ilaclar sebep oluyor az cok biliyorsundurAslında daha çok erken ama şaşırdım bıçak saplar gibi kötü düşündüm inşallah iyi biseydir sağol canım
benim 4.tedavim bu ilk 3ünde benim istediklerime ben soyledim ama sadece bana kalmadi esimin ailesi herkese duyurdu bu kez sadece kendi ailem biliyor kimseye soylemedim elimden gelen en sessiz sekilde halletmeye calisiyorum insanlarin gereksiz meraki beni sinir ediyorbu konu benim dertli oldugum bi konu gorunce hemen yazmak istedimArkadaşlar tüp bebek yaparken çevrenizdeki arkadaşlarınızla paylaşıyor musunuz bu durumu? Bir arkadaşım kendin ve eşin haricinde bu durumu kimseyle paylaşma, tutunmayı o da etkiler, insanlar soru sorarak üzebilirler demişti. Tabi bu mümkün olmuyor herkesler soru soruyor takip ediyorlar ben de anlatıyorum daha sonra pişman oluyorum.
İnşallah öyledir canım sıkıldı çünkübende de var bugün sol kasıkta batmalar ara ara oluyo bence normal sende endiselenme coğuna kullandigimiz ilaclar sebep oluyor az cok biliyorsundur
inşallah canım iyi düşünelim iyi olsun yoksatest gününe kadar gecmez zamanİnşallah öyledir canım sıkıldı çünkü
ben bu sefer kimseye söylemedim en yakın arkıma bile çünkü tüp bebekle doğum yapan arkım bile önceki transferde her gün aradı oldu mu test yaptın mı diye o stres insanı geriyor başından geçmeyen zaten hiç anlamıyor o yüzden olmazsa da en azından kimseye hesap vermicemArkadaşlar tüp bebek yaparken çevrenizdeki arkadaşlarınızla paylaşıyor musunuz bu durumu? Bir arkadaşım kendin ve eşin haricinde bu durumu kimseyle paylaşma, tutunmayı o da etkiler, insanlar soru sorarak üzebilirler demişti. Tabi bu mümkün olmuyor herkesler soru soruyor takip ediyorlar ben de anlatıyorum daha sonra pişman oluyorum.
Kesinlikle öyle ben ilkinde de aramadım bunda da ama bu değişikti neyse yarın memlekete gidicez kafam dağılırinşallah canım iyi düşünelim iyi olsun yoksatest gününe kadar gecmez zaman
Evet gerçekten anlamıyorlar. Seni o kadar sıkıştırıyorlar ki. Keşke hiç söylemeseydim diyorum, doktora gitsem de kadın doktoruna mı gidiyorsun diyorlar. Saçma sapan tavsiyeler veriyorlar. İnanın bunlar psikolojimi daha çok bozuyor.ben bu sefer kimseye söylemedim en yakın arkıma bile çünkü tüp bebekle doğum yapan arkım bile önceki transferde her gün aradı oldu mu test yaptın mı diye o stres insanı geriyor başından geçmeyen zaten hiç anlamıyor o yüzden olmazsa da en azından kimseye hesap vermicem
Yani sonucu aldıktan sonra ben yaklaşık 10 saatlik araba yolculuğuyla memlekete gitmeyi düşünüyorumTransferden sonra uzun araba yolculuğunda sıkıntı oluyor mu ?
Bnin cuma Transfer oldu o gün eşim izne çıktı doktor yasak iki gün yat dinlen üçüncü gün çık dediYani sonucu aldıktan sonra ben yaklaşık 10 saatlik araba yolculuğuyla memlekete gitmeyi düşünüyorum