• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz canım olmuyor benimde 😑 genetik testi yaptırdınız mi
Aynı benim de öyle cnm, umarım bu tedavi hepimize vesile olur 🙏🏻 Genetik yaptırdık cnm bi sorun yok. Şuan tedavi olduğum doktor cd56 diye bi test yaptı o biraz yüksek çıktı. Bu sebep olabilir belki dedi. O da bağışıklık sistemi ile alakalı birşeymiş yani rahim embriyoyu yabancı madde gibi görüp imha edebiliyomuş ama araştırdım tartışmaya açık bi konu kimi doktorlar hiç önemsemiyorlar. Bunun içinde serum tedavisi yapıyorlarmış. Mesela cuma günü gidicem serum takacaklar.

Aynı benim de öyle cnm, umarım bu tedavi hepimize vesile olur 🙏🏻 Genetik yaptırdık cnm bi sorun yok. Şuan tedavi olduğum doktor cd56 diye bi test yaptı o biraz yüksek çıktı. Bu sebep olabilir belki dedi. O da bağışıklık sistemi ile alakalı birşeymiş yani rahim embriyoyu yabancı madde gibi görüp imha edebiliyomuş ama araştırdım tartışmaya açık bi konu kimi doktorlar hiç önemsemiyorlar. Bunun içinde serum tedavisi yapıyorlarmış. Mesela cuma günü gidicem serum takacaklar.
Bana iğne yapıldı serum yerine, çok zor ne olduğunu bilmedem ilerlemek, herseyin hayırlısı şuan hiçbir belirti de yok tutmadı sanırım

Kızlar ben yanlış mı biliyorum ohss olma durumu olan biri suyu az içmeliymiş burada bol su için yazan kızlar hangisi doğru acaba merak ettim. Benim de haftaya opu olacak o yüzden
Doktorum ohss riski var diye bol su iç, tuzu mümkün olduğunca az tüket, günde yarım ananas ye demişti ve elhamdülillah ise yaradı

Bende bayramdan sonra 3. Aşılamayı yaptırıp ardından tüp bebeğe geçeceğim sebepsiz infertilite herşey mükemmel ama olmuyor sen hurma poleni kullanmıştın canım eşinle birlikte mi kullandın
Evet canım eşimle birlikte sabah kullandık , arı sütü de kullanın o da çok işe yarıyor eşimde sıkıntı yoktu onada ek takviye almıştım

Back
X