- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.081
İnşallah canım çok sağ olCanım haydi hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok sağ olCanım haydi hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşallah
Gittim ama tabi 4 haftalık olduğu için görünmedi yarın Randevum var 5+4 olmuş oluyorum İnşallah görünür Sen kese görmeye gittin mi peki ? Bu arada kaçıncı gün embriyosuydu canımBen de aynı gün ogrendiiim doktora gittin mi peki hiç
Kızlar sonuç 24.84 ne oluyor
Sevinemiyorum yaa bu sevinç bile kursağımda kaldı bugün en azndan değerlerin 80lerde olması gerekiyormuş. Şimdi hastaneyi aradım hemşireyle görüştüm. Gün içerisinde doktor dönüş yapacakmış. Bu değere var da diyemiyorlarmış yokta diyemiyorlarmışHamilesiniiiiiiz
Sevinemiyorum yaa bu sevinç bile kursağımda kaldı bugün en azndan değerlerin 80lerde olması gerekiyormuş. Şimdi hastaneyi aradım hemşireyle görüştüm. Gün içerisinde doktor dönüş yapacakmış. Bu değere var da diyemiyorlarmış yokta diyemiyorlarmış
Bugün 10.günüm test günümdü yani canımBugün kaçıncı gününüzdü?
Enseyi karartmayın derler ya, "yok" diyemedikleri sürece yokmuş gibi üzülüp kendinizi hırpalamanın kime yararı olacak. Çok zor biliyorum ama doktorunuzla görüşmeyi bekleyin. İnşallah her şey yolundadır
Bugün 10.günüm test günümdü yani canım
Amin canım inşallahBelki doktor artış hızını görüp ona göre yorum yapmak isteyecektir, geç olsun güç olmasın - inşallah her şey yolunda çıkacak
Ayy canım inşallah görünür ben de cuma günü gidicem henüz gitmedim 5+1 oluyor cuma günüGittim ama tabi 4 haftalık olduğu için görünmedi yarın Randevum var 5+4 olmuş oluyorum İnşallah görünür Sen kese görmeye gittin mi peki ? Bu arada kaçıncı gün embriyosuydu canım
Benim tek canım ama değerler yüksek baya tek embriyo bölündüyse bilmiyorum hadi bakalım hayırlı haberler inşallah kesecikleri görürüz nerede tedavi oldun senAyy canım inşallah görünür ben de cuma günü gidicem henüz gitmedim 5+1 oluyor cuma günü
Benimki 5. Gün embriyosuydu iki tane senin tek mi
Ayyy hadi hayırlısı inşallah ben Malatya'da yaptırdım sen ??Benim tek canım ama değerler yüksek baya tek embriyo bölündüyse bilmiyorum hadi bakalım hayırlı haberler inşallah kesecikleri görürüz nerede tedavi oldun sen
Yarın kontrolden sonra yazar mısın ikiz mi merak ediyorumBenim tek canım ama değerler yüksek baya tek embriyo bölündüyse bilmiyorum hadi bakalım hayırlı haberler inşallah kesecikleri görürüz nerede tedavi oldun sen
Yaaaaaa Malatyalı mısın yoksa bende Malatyalı pütürgeliyim canım ben İstanbul bahçelide tedavi oldumAyyy hadi hayırlısı inşallah ben Malatya'da yaptırdım sen ??
Gözünaydın canım süperrr yükselmiş maşallahKızlar son değerin 419,20 çıktı şükür
Pazartesi kontrole gidicem
Canım genelde aynı saatte aynı laboratuvarda yapmak lazım 2 günde bir yoksa yanlış yönledirebilir sonuçlar seni birkaç arkadaş aynı durumu yaşadı kimyasal diye düşündü ama ayrı yerlerde yaptıkları için farklı çıkmışlardı oysa kiKızlar sabah özel hastanede yaptırmıştım testi. Bu akşam bir de devlet hastanesinde yaptırsam mı acaba
Tabiki canım yazarımYarın kontrolden sonra yazar mısın ikiz mi merak ediyorum