- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.101
Keseyi tam olarak kaçıncı haftada gördünüz canım ultrasonla16 temmuzda transferim olmuştu. Keseyi gördük kalp atışını duymadık henuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keseyi tam olarak kaçıncı haftada gördünüz canım ultrasonla16 temmuzda transferim olmuştu. Keseyi gördük kalp atışını duymadık henuz
O zaman cumayı bekleyim canım hiç kafa karıştırmayın, inşallah değerim yükselir sağlıkla devam ederCanım genelde aynı saatte aynı laboratuvarda yapmak lazım 2 günde bir yoksa yanlış yönledirebilir sonuçlar seni birkaç arkadaş aynı durumu yaşadı kimyasal diye düşündü ama ayrı yerlerde yaptıkları için farklı çıkmışlardı oysa ki
Hatırlamıyorum ki zaten benim kanamam oldu ondan bı gece hastanede yatmak zorunda kaldimKeseyi tam olarak kaçıncı haftada gördünüz canım ultrasonla
Doktorun aradı mı cnm gün ıcınde arıcak demısler yaO zaman cumayı bekleyim canım hiç kafa karıştırmayın, inşallah değerim yükselir sağlıkla devam eder
Aradı canım cuma tekrarlamamı istedi arada bir değermiş nadir de olsa yükselen hastalarımız var dedi. Biraz umutsuz konuştuDoktorun aradı mı cnm gün ıcınde arıcak demısler ya
Hiç modunu düşürme canım Allah ne yazdıysa o bellı mı olur yukselır belkı ne azcık çıkıpta yukselenler oluyo bu süreçte moralını yüksek tut sen iyisen bebişinde ıyı olurAradı canım cuma tekrarlamamı istedi arada bir değermiş nadir de olsa yükselen hastalarımız var dedi. Biraz umutsuz konuştu
Ayy canım hemşeri sayılırız adiyamanliyim valla git gel yaptım sürekli Malatya'yaYaaaaaa Malatyalı mısın yoksa bende Malatyalı pütürgeliyim canım ben İstanbul bahçelide tedavi oldum
Canım moralini bozma moral çok önemli iyi düşün iyi olsun fetih ve Meryem sürelerini dinle dua et inşallah hayırlısıyla yükselsinAradı canım cuma tekrarlamamı istedi arada bir değermiş nadir de olsa yükselen hastalarımız var dedi. Biraz umutsuz konuştu
Nedense yinede çok kötü değilim iyi hissediyorum kendimi rabbim nasip ederse olur, inşallah yaaHiç modunu düşürme canım Allah ne yazdıysa o bellı mı olur yukselır belkı ne azcık çıkıpta yukselenler oluyo bu süreçte moralını yüksek tut sen iyisen bebişinde ıyı olur
Sağ ol canım iyiyim çok şükür haklısın olur canım okurum da dinlerim deCanım moralini bozma moral çok önemli iyi düşün iyi olsun fetih ve Meryem sürelerini dinle dua et inşallah hayırlısıyla yükselsin
Cok sağol canımGözünaydın canım süperrr yükselmiş maşallah
Aynen canım yarın aynı saatte aynı hastanede verirseniz tam olarak yükselmesini bilmiş olursunuzO zaman cumayı bekleyim canım hiç kafa karıştırmayın, inşallah değerim yükselir sağlıkla devam eder
Kızlar dun kontrolüm vardı. Iki kese gorduk:) gelecek hafta kalp atışına çağırdı. Hayırlısı olsun bakalım.
Baya çileli olmuş seninde rabbim sonunu güzel eylesin de gerileye değerAyy canım hemşeri sayılırız adiyamanliyim valla git gel yaptım sürekli Malatya'ya
Gözünaydın Canım tam olarak kaçıncı haftada gördünüz keseleriKızlar dun kontrolüm vardı. Iki kese gorduk:) gelecek hafta kalp atışına çağırdı. Hayırlısı olsun bakalım.
Iyı ol moral çok onemlı rabbım yazdıysa olur zatenNedense yinede çok kötü değilim iyi hissediyorum kendimi rabbim nasip ederse olur, inşallah yaa
Canım tebrik ederimmm şimdi sorulara hazır olKızlar dun kontrolüm vardı. Iki kese gorduk:) gelecek hafta kalp atışına çağırdı. Hayırlısı olsun bakalım.
Moralini bozma benimde az kanamam olmustuSağ ol canım iyiyim çok şükür haklısın olur canım okurum da dinlerim de ❣
Hadi ya, inşallah benim içinde öyle olur canım çok sağ olMoralini bozma benimde az kanamam olmustu
İlk degerim 57 idi sonra 74 katlamadı yani sonra 134 ,son olarakta 419 a çıktı
Düşük gidip sonradan artabiliyor
İyi düşün iyi olsun
İnşallah cuma katlanır