- 28 Temmuz 2020
- 171
- 50
- 13
- 29
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #5.041
Kızlar kalp atışı ne zaman duyulur kimler duydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim yazılmıyor sanırım kan sulandirici yazılıyormus biKızlar crinone jeli aile hekimi yazıyor mu yoksa uzmana mı yazdırmam lazım
6+1 de duydum benKızlar kalp atışı ne zaman duyulur kimler duydu
5+2 de duydum vajinal canimKızlar kalp atışı ne zaman duyulur kimler duydu
Hayır canım son adet tarihinin başlangıcından hesaplanıyorTransfer gununden mi hesapliyoruz kac haftalik oldugunu arkadaslar
Uzmana canım aile hekimliğinde ödenmiyorKızlar crinone jeli aile hekimi yazıyor mu yoksa uzmana mı yazdırmam lazım
Farketmez kuzum varsa çıkar benim 8.günü çıktıKızlar test günüm yarın bu akşam yaptırsam mı kan testini fark eder mi
Varsa bencede çıkar cnm yaptır ıstıyosanKızlar test günüm yarın bu akşam yaptırsam mı kan testini fark eder mi
Perşembe günü 6+4 de gideceğim İnş duyarımKızlar kalp atışı ne zaman duyulur kimler duydu
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin acaba yarın eşim işteyken tek mi gitsem bu akşam eşimle gitsek bilemedim. Sonuca hiç hazırlıklı değilim. İlk transfer olumsuzdu, bunda da transferden beri hep adet ağrım oldu canım sıkıldı bugün nedenseFarketmez kuzum varsa çıkar benim 8.günü çıktı
Off ilk olumsuzdan sonra hiç cesaretim yok ya sonuca bakmayaVarsa bencede çıkar cnm yaptır ıstıyosan
Canim hic idrar yaptinmi...bugun aksamda gitsen yarin yine isticekler 1 gun bile degistirebiliyo..o yuzden yarini bekle bence..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin acaba yarın eşim işteyken tek mi gitsem bu akşam eşimle gitsek bilemedim. Sonuca hiç hazırlıklı değilim. İlk transfer olumsuzdu, bunda da transferden beri hep adet ağrım oldu canım sıkıldı bugün nedense
Canım varsa çıkar bende çok ağrım olduğu için doktorun dediğinden bir gün önce yaptırdım çikti 11. GünKızlar test günüm yarın bu akşam yaptırsam mı kan testini fark eder mi
Yapmadım canım idrar. Hadi ya çok kararsız kaldımCanim hic idrar yaptinmi...bugun aksamda gitsen yarin yine isticekler 1 gun bile degistirebiliyo..o yuzden yarini bekle bence..
Anladım canım teşekkür ederim peki sonucunuz ne çıktıCanım varsa çıkar bende çok ağrım olduğu için doktorun dediğinden bir gün önce yaptırdım çikti 11. Gün
Kuzum zaten surda yarina ne kaldi..kacinci gunun bugunn..ve kacinci gun embriyoauyduYapmadım canım idrar. Hadi ya çok kararsız kaldım