• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada ne kadar ümitvar ve ne kadar metanetli üyeler var burada. Kendimden utandım:( Eşimle hüngür hüngür ağladık ilk deneme tutmayınca. Daha yaşım da 36, moral bozmamam lazım. Güçlü olmam lazım. Kimbikir ne başarı hikayeleri var burada..
canim bozma moralini ilk denemeden ben de 36 yasindayim 4.deneme kimyasal oldu sil bastan baslicam mecbur walla benim esimde ayni seyi soyledi bu son transferde cok ozenildi o ayri ama oncekiler sanki bu kdr ugrasilmadi transferde bilmiyorum hersey para icinse gercekten allaha havale

İnşallah norm

İnşallah 🙏🏻🙏🏻 çok cnm sıkıldı.ama tamda bu gunlerde oluyormus yerlesme kanamasi internetten baktım
Gece boyu 2 kez sadece tuvalet kagidina silince az birşey kahverengi akinti geldi
Benimde öyle oldu canım 2 gün sabah uyandığımda oldu. 7.8. Günümdü yarın kan vercem inşallah güzel sonuclarimiz olur hepimizin.

Benim transferimin 6.günü. Estrofem kullandigim icin transfer öncesinde goguslerde hassasiyet ve vajinal seffaf akinti cok vardi. Simdi de estrofem kullanıyorum ama ne göğüs hassasiyeti var ne de vajinal akıntı. Ağrı da yok.Hic bir belirti yok, normal mi acaba?

Test günüm 8 i ama belki yarin prediktor erken testten yaparım.
Lekelenmeye sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Herşeyden nem kapiyoruz hakkimizda hayirlisi
Benim oğlumda da tam adet gunumde lekellenme olmuştu ertesi gün idrarda ve kanda çıkmıştı
O normal gebelikti.
Ben 9. Günde idrar testi yaptım 2. Çizgiyi gördüm inşallah yarın kanda da görürüm hayirlisiyla🤗

Bu arada ne kadar ümitvar ve ne kadar metanetli üyeler var burada. Kendimden utandım:KK43: Eşimle hüngür hüngür ağladık ilk deneme tutmayınca. Daha yaşım da 36, moral bozmamam lazım. Güçlü olmam lazım. Kimbikir ne başarı hikayeleri var burada..
Canim bu benim 4. Denemem aynı bizde esimle çok ağladık çok üzüldük süreç zorlu ama toparlanıp savaşmak lazım annelik babalık böyle degilmidir zaten. Bizim savaşımız minnaklarimiz gelmeden başladı. Uzuntuyu de yaşayıp daha güçlü kalkmak lazim. Rabbim doğru zamanda hepimize nasip eder inşallah özel bebeklerimizi

Canim bu benim 4. Denemem aynı bizde esimle çok ağladık çok üzüldük süreç zorlu ama toparlanıp savaşmak lazım annelik babalık böyle degilmidir zaten. Bizim savaşımız minnaklarimiz gelmeden başladı. Uzuntuyu de yaşayıp daha güçlü kalkmak lazim. Rabbim doğru zamanda hepimize nasip eder inşallah özel bebeklerimizi
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayat bu, sınavları çok. Ama bu sınav en ağırlarındanmış. İnşallah çok zaman kaybetmeyiz🙏🏻

canim bozma moralini ilk denemeden ben de 36 yasindayim 4.deneme kimyasal oldu sil bastan baslicam mecbur walla benim esimde ayni seyi soyledi bu son transferde cok ozenildi o ayri ama oncekiler sanki bu kdr ugrasilmadi transferde bilmiyorum hersey para icinse gercekten allaha havale
Ah inşallah tutar🙏🏻 Herkesin gönlündeki olsun inşallah, hayırlı ve akıl, beden sağlığı olan evlatlar versin Rabbim🙏🏻

Benim transferimin 6.günü. Estrofem kullandigim icin transfer öncesinde goguslerde hassasiyet ve vajinal seffaf akinti cok vardi. Simdi de estrofem kullanıyorum ama ne göğüs hassasiyeti var ne de vajinal akıntı. Ağrı da yok.Hic bir belirti yok, normal mi acaba?
Canım benim de adet sancısı geliyor ara ara onun dışında hiçbir belirtim yok normalde adetime yakın göğüslerime dokunamazdım o bile yok

Kızlar selam, burada genelde gonal-f kullanıldığını okuyorum. Bana fostiman ile merional iğne kullandırttılar. Bunların farkı nedir? Bilen var mı?

Temmuz 23 transfer 🙃 yarın kısmetse kan testi yaptırıp sonucu alacağım .Bu 3.denememizdi.Herkesin hakkında hayırlısı olsun 🙈Ne yalan soylim ilk ikisi tutmayınca buda tutmayacak gibi hissediyorum.

Hakkımızda hayırlısı canım. Insallah tutunurlar. Senin test tarihin ne günü. Benim 10 Agustos.
Benim de 8 Ağustos canım ama yarın 8.günüm transfer günü hariç kendimi tutamayacağım sanırım yarın yapmayı düşünüyorum senin kaçıncı gün embriyosu ben 27sinde transfer oldum 5.gün embriyosu

10.gün falan denerim sanirim.7 agustosta.Dr.13.gune verdi testi. Ilk oglumda 15.gün istemişti ve 15 gün beklemiştim 🙈 çift embriyo benim.ikisi ayni tüpte dondurulduğu icin ikisi birden çözduruluyor o yuzden cift koydurmak istedik. 4aa ve 4bc kalitesi.

Back