- 31 Temmuz 2020
- 660
- 475
- 33
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.381
Oh maşallah, darısı hepimize inşallahamiin canim insallah Allahin izniyle size de nasip olur hepimiz bebegimizi kucagimiza aliriz. 7. haftanin icindeyim canim evet duyduk cok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh maşallah, darısı hepimize inşallahamiin canim insallah Allahin izniyle size de nasip olur hepimiz bebegimizi kucagimiza aliriz. 7. haftanin icindeyim canim evet duyduk cok sukur
amiiin canım insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinOh maşallah, darısı hepimize inşallah
Süper canım çok sevindim inşallahamiin canim insallah Allahin izniyle size de nasip olur hepimiz bebegimizi kucagimiza aliriz. 7. haftanin icindeyim canim evet duyduk cok sukur
Ben canım 5.gün de gelişimi tamamlayamadığı için 6.gün gözlem yapılıyor diye biliyorum ama kaliteye hiç takılma çok şükür 2 embiryo 6.gün e gelmiş kalitesi z olsa gelemezdi6. Gün embriyosu 5. Güne göre daha mi kaliteli oluyor yoksa 5. Günde gelişimini tamamlayamadığı için mi beklettiklerinden 6. Gün oluyor ? Bilen var mı?
Ben canım 5.gün de gelişimi tamamlayamadığı için 6.gün gözlem yapılıyor diye biliyorum ama kaliteye hiç takılma çok şükür 2 embiryo 6.gün e gelmiş kalitesi z olsa gelemezdi
Beni de 7 Ağustos da çağırdı o zaman 5+3 oluyor inşallah acaba duyulur mu kalp atışıBeni doktor 11 agustosta çağırdı o zaman 6+4 olacam büyük ihtimalle duyulur dedi inşallah son adet tarihim 26 haziran
Aynen canım rabbim inşallah ol demiştirBirinin 5ab birinin de 4aa kalitesi. Aslında hiç belli olmuyor bazen daha düşük kalite tutup kaliteli olan tutmuyo ama insan yine de düşünmeden edemiyor. Hakkımızda hayırlısı
Bence erken canım genelde 6+larda duyuluyorBeni de 7 Ağustos da çağırdı o zaman 5+3 oluyor inşallah acaba duyulur mu kalp atışı
duyulmaz ama görulür canim dr. goruyo ve gosteriyo da attigini ekrandan.aslinda duyulur tabi ama daha kucuknoldugu icin dr lar ses dalgasi gondermek istemiyolarBeni de 7 Ağustos da çağırdı o zaman 5+3 oluyor inşallah acaba duyulur mu kalp atışı
benim ki de 6. gun embriyosuydu canim. 5. gün olmasi daha iyi tabi gelisimi tamamlanmadigi icin 6. gune bekliyolar ama bu demek degilki iyi degil cok sukur ben pozitifi gordum insallah sende gorursun.6. Gün embriyosu 5. Güne göre daha mi kaliteli oluyor yoksa 5. Günde gelişimini tamamlayamadığı için mi beklettiklerinden 6. Gün oluyor ? Bilen var mı?
Canim bugun negatifti sonucum kimyasal gebelikmis adetimi bekliyorum doktor hysteroskopi istedi iki denememde tutmadi rahim de sorun varmi bakacakCanım doktorum başka ilde telefondan haberlesiyoruz o yüzden ayrıntılı soramadım. Embriyolar 5.gun embriyosuydu ve kalitesi iyiydi. Ben dondurulmuş transfer oldum bu ay. Kimyasal neden oldu bilmiyorjm ama hamile kalabiliyor olmak bile bu süreçte beni mutlu etti açıkcasi birde geride dondurmuslarim var 1 ay ara verip tekrar transfer olucam.
Senin dondurulmuslarn var mı? Kan sonucun çıkınca mutlaka yaz canım hadi hayırlısı
canim bir fikrim yok malesef ama korkma Rabbim buyuk. nasil yapiliyormuski ne icinmis. sonu guzel olsunda insallah en kisa zamanda guzel haber alirsinKizlar benim ikinci negatifden sonra doktor hysteroskopi istedi aranizda yapan oldumu ? Cok korkuyorum
Saol canim, rahimin icine kamera yerlestirip bakicak doktor iki denemde embryolarin kalitesi cok iyi olmalarina ragmen tutunma olmuyorcanim bir fikrim yok malesef ama korkma Rabbim buyuk. nasil yapiliyormuski ne icinmis. sonu guzel olsunda insallah en kisa zamanda guzel haber alirsin
rahim filmi gibi mi canim. ben onuncektirdim ama bunu bilmiyorum. insallah bir sknti yoktur kolay olur canim. benim de 4 denememde hep embriyo kalitelerim iyiydi ama tutmadi. era testi yapildu canim bana.eger benim tutunma gunum kaymis bi de onu sorsana dr. belki sende de oyle bir sorun vardir.Saol canim, rahimin icine kamera yerlestirip bakicak doktor iki denemde embryolarin kalitesi cok iyi olmalarina ragmen tutunma olmuyor
Benim histeroskopi ile polip alındı uyutulmuştum kısa süre sonrasında yapışıklılık görmüş rahimde onuda temizlemiştiKizlar benim ikinci negatifden sonra doktor hysteroskopi istedi aranizda yapan oldumu ? Cok korkuyorum
Mrb.irenbe'de İsmail küçük var.tavsiye edermGünaydın kızlar öncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun bu zorlu ve heyacanli süreçte bende tüp bebek düşünüyorum İzmir'de tavsiye edeceğiniz doktor ve tüp bebek merkezi var mi