Canim ne durumdasin ?
Dün tekrar baktırdım 36 dan değerim 45 olmuş malesef iki katı artmamış salı günü tekrar baktiricam artış düzgün değilse doktoruma ilacalri bırakmak istediğimi soylucem. Belli ki sağlıklı gebelik değil şu durumda dış gebelik yaşamaktan korkuyorum kimyasal gebelik olup kendi düşer insallahh

Gecmis olsun Insallah kimyasaldir bende dis gebelikten korkuyorum

Gecmis olsun Insallah kimyasaldir bende dis gebelikten korkuyorum
Benim doktorum büyük ihtimal dış gebelik değildir dedi zaten şu an artış az. Çok ilginç bir durum dgerlerime göre hamileyim ama bu güzel anı hiç yaşayamadık günlerdir stres içerisindeyim. Senin nasıl tekrar baktirdin mi canım iki katı devam ediyorsa sorun yok aslında

bu gun kan verdim bekliyorum ama sorunlu devam edicekse ben su an bitmesini istiyorum en azindan tekrar deneme sansim olur.
Gercektende cok zor mis bu kimyasal keske hemem negatif olsaydi belirsizlik kotu birsey

doktorun ne dedi bu kimyasal gebelige neden oluyormus ? Embryolarda mi sorun var?

Canım doktorum başka ilde telefondan haberlesiyoruz o yüzden ayrıntılı soramadım. Embriyolar 5.gun embriyosuydu ve kalitesi iyiydi. Ben dondurulmuş transfer oldum bu ay. Kimyasal neden oldu bilmiyorjm ama hamile kalabiliyor olmak bile bu süreçte beni mutlu etti açıkcasi birde geride dondurmuslarim var 1 ay ara verip tekrar transfer olucam.
Senin dondurulmuslarn var mı? Kan sonucun çıkınca mutlaka yaz canım hadi hayırlısı

Arkadaşlar pozitif olupta adet sancısı yaşayan var mı bugün transfer günü hariç 4.günüm hafiften kasıklarım da adet sancım var onun dışında hiçbir şeyim yok
Benim 9 günüm canim test yapmadim daha ama bendede o ağrılar var
Kızlar benimde 8. Günüm transfermin bugün adet ağrısı gibi oluyor arada habire bende bakıyorum geldi mi acaba diye yaşayan varmı pozitifler cevap verebilir misiniz?

Kızlar benimde 8. Günüm transfermin bugün adet ağrısı gibi oluyor arada habire bende bakıyorum geldi mi acaba diye yaşayan varmı pozitifler cevap verebilir misiniz?
Ben de Temmuzun 21 inde ilk transferimi yaptırdım. 2 embriyo kondu. Dün sabah predictor erken gebelik testim negatif sonuç verdi idrardan. Tüm günüm ve bayramım kötü geçiyor. Regl olacak gibi ağrım da var. Moraller yerlerde. Bayramdan sonra hemen kan testim yapılacak. Yine de ümitli olmak istiyorum.

Benim de 3. Gün embriyosu ve ilk transferim. 2 embriyo kondu. 10. Günde idrar tahlilim negatif çıktı bence tutmadı da işte acaba diyor insan. Eşim de testis kanseri atlatmıştı, o yüzden değerlerimiz de biraz düşük. Ama yine de o spermleri kullandı dr. Bakalım neler olacak, kaderimize razı oturuyoruz işte öyle. Elden bişey gelmiyor.

İdrar testlere güven olmuyor genelde bence kan verip doğru sonucu al derim. Herşey kendimiz için morel bozmayalım desemde olmayacak zor süreçlerden geçiyoruz psikolojik olarak yıpranıyoruz ama pes etmek yok yola devam.

Canım endişelenme .Tutmadıysa birdaha deneriz .Rabbim hayırlısını versin

telaslanmayin. adet agrisi gibi agrilar oluyor. hatta benim o kadar siddetli olmustu ki sabah uyaninca dr uma yazmistim hemen. o da korkma tutunma agrisidir demisti. insallah sizin de oyledir. hayirlisiyla guzel haber alirsiniz.

Bu arada transferden itibaren her gün 2 iğnem var. Oksapar ve ptolutex. Göbeğim mosmor oldu. Vuracak yer arıyoruz her akşam. Sizin de öyle mi acaba?
oksapar ne icin kan civiltici mi? ben prolutex oluyorum sadece on da yeni gectim daha once kalcadan progestan oluyodum. pamuga kolonya dokup masaj yapinca agrilar biraz geciyor.

Bu arada transferden itibaren her gün 2 iğnem var. Oksapar ve ptolutex. Göbeğim mosmor oldu. Vuracak yer arıyoruz her akşam. Sizin de öyle mi acaba?
Bende prolutex kullanıyorum sabah bi tarafa akşam diğer tarafa yapıyorum sağ tarafım morardı
oksapar ne icin kan civiltici mi? ben prolutex oluyorum sadece on da yeni gectim daha once kalcadan progestan oluyodum. pamuga kolonya dokup masaj yapinca agrilar biraz geciyor.
Bana bir umut oldu söyledikleriniz ya umarım tutunma ağrısıdır ilk denemem tüp bebek o kadar korku ile geçiyor günlerim aşılama daha rahattım ve daha sancılar vardı. Bu arada iğnelermizde aynı o bile umut ettirdi

umudunuz her zaman olsun Allahin izniyle insallah guzel haber alirsiniz. benim hala arada adet agrilarim oluyor. insallah Rabbim kucagimiza almayi da nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…