- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 113
- 36
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.281
Canım yogun kanama geçirdim bugün ama azaldı akşam saatlerinde dün kan almışlardı anca bakabildim 10 küsürlerde çıkmış dün 8.günümdüCanım şuan ne durumdasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yogun kanama geçirdim bugün ama azaldı akşam saatlerinde dün kan almışlardı anca bakabildim 10 küsürlerde çıkmış dün 8.günümdüCanım şuan ne durumdasın
Tutunmaya çalışıyor sanırım canım inşallah tutunur şifa versin rabbimCanım yogun kanama geçirdim bugün ama azaldı akşam saatlerinde dün kan almışlardı anca bakabildim 10 küsürlerde çıkmış dün 8.günümdü
İnşallah kuzum rabbim hepimize hediyemizi versin Ağustos ayı güzellikler getirsin yuvalarımızaBence hic bozmayin moralinizi gecen Fb deki forumda kac kisi regl olucak gibi agrim var cok uzuluyorum diyip pozitifi aldi. Insallah dogum gunu hediyesi geliyo
Geçen ay benimde negatife sonuçlanmıştı. Bu ay 2.denememde ilk değerim pozitif. Artıp artmayacağını bilmiyorum daha ama gönlünüzden geçen herşey gerçekleşir umarım İkincide daha rahat oluyor insan inşallah sende de öyle olurNegatif sonuçlanan transfer sonrası Bugün adet oldm bende .6.gün embriyosu 5bb kalitede iyiye yakın kalitede bir embriyoydu , rahim gayet iyiydi ,ilk denememdi.Pozitif sonuç bekliyordum açıkçası .4.gün sabahı pembe lekelenmem bile olmuştu , yerleşme diye düşünmüştüm değilmiş .O kadar kaşık ağrısı felan çektim , belirti sandım değilmiş .Kendimi çok dinledim , çok stres yaptım , daha 5.günden kaset test yapmaya başladım , iyice gerildim, erkenden üzüldüm .Demem o ki arkadaşlar boş yere belirti aramayın, vücudunuzu dinlemeyin , çoğu belirtiler ilaçlardan .İlaçları bıraktıktan sonra kaşık ağrılarım , göğüs ağrılarım azalarak kayboldu.Ve lütfen evde test yapmayın , zamanını bekleyin ve kan verin direk .Negatif olsa Bile erkenden üzülüp kendinizi strese sokmamış olursunuz .1 tane dondurulmuş 3.gÜn embriyom Kaldı , eylülde transfer olacağım inşallah .Pek umudum yok ama Rabbim ol derse olur biliyorum , o yüzden şimdiden stresi uzaklaştırmaya çalışıyorum .Ve asla belirti aramayacağım bu sefer ve günü gelmeden test yapmayacağım , o kadar sabırsız biri olduğum halde .Rabbim isteyen herkese versin bir an önce .1.denemenin şokunu atlattım inşallah ikinci için daha pozitif düşünmeye çalışıyorum .Eğer olmazsa Başka bir merkezde denemeyi düşünüyorum .Herkes için hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım .Rabbim devamını getirir inşallah .Evet daha rahat olacağım ama sadece 3.gün embriyosu olduğu için biraz şüphelerim var, çünkü eşimde sperm sorunu var .İnşallah rahmimde yaşamayı kabul eder embriyomGeçen ay benimde negatife sonuçlanmıştı. Bu ay 2.denememde ilk değerim pozitif. Artıp artmayacağını bilmiyorum daha ama gönlünüzden geçen herşey gerçekleşir umarım İkincide daha rahat oluyor insan inşallah sende de öyle olur
Benim geçen ay 5aa 5.gün çift embriyoydu. Tutmayınca kaliteye çok bakmıyor sanırım.Teşekkür ederim canım .Rabbim devamını getirir inşallah .Evet daha rahat olacağım ama sadece 3.gün embriyosu olduğu için biraz şüphelerim var, çünkü eşimde sperm sorunu var .İnşallah rahmimde yaşamayı kabul eder embriyom
Canim ne durumdasin ?Benimde 10.gun 18 idi 2 gün sonra iki kat arttır sende mutlaka baktir canım
Bunu bende merak ediyorum internette hesaplama yaptım hesaplama uygulamaları var ya adet tarihini baz alıyorlar anladığım kadarı ileHamile kalan arkadaslar gebelik haftasini adet tarihine göre mi yoksa transfere gore mi hesaplanıyor
İnşallah canım test günümde netleşecek bakalımTutunmaya çalışıyor sanırım canım inşallah tutunur şifa versin rabbim
neden 3.gune takiliyorsun ki?? O kadar cokki pozitif sonuc alan, hic oralari dusunme olacagi varsa olur 3.gun olmasi 5.gune gidemeyecegi icin degil riske atmamak icin dondurmuslar.Bu arada benimki 2.gun pozitfTeşekkür ederim canım .Rabbim devamını getirir inşallah .Evet daha rahat olacağım ama sadece 3.gün embriyosu olduğu için biraz şüphelerim var, çünkü eşimde sperm sorunu var .İnşallah rahmimde yaşamayı kabul eder embriyom
tesekkur ederim insallah guzel haber alirsinizBen kullaniyorum, gunde 2 flakon Prolutex ve 2 kez Crinone jel. Ama henuz transferimin 2. gunu o yuzden hamilelikte ne olur bilemiyorum
Kızlar aranızda duphaston kullanan var mi
[/QUOTE
ben kullaniyorum gunde 1 kez
direkt yerine geciyormu bilmuyorum ama adet geciktirici olarak kullananlar varmis onu.Ne ise yarıyor biliyo musun progestan yerine geçiyor mu
Şimdi bizim ne oluyor ,Bunu bende merak ediyorum internette hesaplama yaptım hesaplama uygulamaları var ya adet tarihini baz alıyorlar anladığım kadarı ile
Doktorun sana ne diye verdi.adet geciktirici değil adet sokturucu düzenleyici diye yazıyor her yerdedirekt yerine geciyormu bilmuyorum ama adet geciktirici olarak kullananlar varmis onu.
son adet tarihine gore hesapliyorsunŞimdi bizim ne oluyor ,
canim hic sormadim ne ise yaradigini. ama bir arkadasim kullanmis geciktirici olarak ilaci biraktigimda adet oldum demisti. ama hic dr sormak aklima gelmedi progestan yerine geciyormu onu da bilmiyorumDoktorun sana ne diye verdi.adet geciktirici değil adet sokturucu düzenleyici diye yazıyor her yerde
Yok o öyle bisey değil ona eminim de. Yani bize bu geciktirici diye vermemiştir doktorcanim hic sormadim ne ise yaradigini. ama bir arkadasim kullanmis geciktirici olarak ilaci biraktigimda adet oldum demisti. ama hic dr sormak aklima gelmedi progestan yerine geciyormu onu da bilmiyorum
Haklısın canım .Bir tane 3.günden dondurdu doktorum .Her ihtimale karşı , diğerleri 5.güne gitmez diye.Ki bir tanesi 6.güne gidebildi o da tutmadı .Buna da şükür .İnşallah diğeri can olur bana Çok sevindim senin adına , inşallah Sağlıkla kucağına alırsın bebeğinineden 3.gune takiliyorsun ki?? O kadar cokki pozitif sonuc alan, hic oralari dusunme olacagi varsa olur 3.gun olmasi 5.gune gidemeyecegi icin degil riske atmamak icin dondurmuslar.Bu arada benimki 2.gun pozitf