• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif sonuçlanan transfer sonrası Bugün adet oldm bende .6.gün embriyosu 5bb kalitede iyiye yakın kalitede bir embriyoydu , rahim gayet iyiydi ,ilk denememdi.Pozitif sonuç bekliyordum açıkçası .4.gün sabahı pembe lekelenmem bile olmuştu , yerleşme diye düşünmüştüm değilmiş .O kadar kaşık ağrısı felan çektim , belirti sandım değilmiş .Kendimi çok dinledim , çok stres yaptım , daha 5.günden kaset test yapmaya başladım , iyice gerildim, erkenden üzüldüm .Demem o ki arkadaşlar boş yere belirti aramayın, vücudunuzu dinlemeyin , çoğu belirtiler ilaçlardan .İlaçları bıraktıktan sonra kaşık ağrılarım , göğüs ağrılarım azalarak kayboldu.Ve lütfen evde test yapmayın , zamanını bekleyin ve kan verin direk .Negatif olsa Bile erkenden üzülüp kendinizi strese sokmamış olursunuz .1 tane dondurulmuş 3.gÜn embriyom Kaldı , eylülde transfer olacağım inşallah .Pek umudum yok ama Rabbim ol derse olur biliyorum , o yüzden şimdiden stresi uzaklaştırmaya çalışıyorum .Ve asla belirti aramayacağım bu sefer ve günü gelmeden test yapmayacağım , o kadar sabırsız biri olduğum halde .Rabbim isteyen herkese versin bir an önce .1.denemenin şokunu atlattım inşallah ikinci için daha pozitif düşünmeye çalışıyorum .Eğer olmazsa Başka bir merkezde denemeyi düşünüyorum .Herkes için hayırlısı olsun
Geçen ay benimde negatife sonuçlanmıştı. Bu ay 2.denememde ilk değerim pozitif. Artıp artmayacağını bilmiyorum daha ama gönlünüzden geçen herşey gerçekleşir umarım 🙏 İkincide daha rahat oluyor insan inşallah sende de öyle olur

Geçen ay benimde negatife sonuçlanmıştı. Bu ay 2.denememde ilk değerim pozitif. Artıp artmayacağını bilmiyorum daha ama gönlünüzden geçen herşey gerçekleşir umarım 🙏 İkincide daha rahat oluyor insan inşallah sende de öyle olur
Teşekkür ederim canım .Rabbim devamını getirir inşallah .Evet daha rahat olacağım ama sadece 3.gün embriyosu olduğu için biraz şüphelerim var, çünkü eşimde sperm sorunu var .İnşallah rahmimde yaşamayı kabul eder embriyom

Teşekkür ederim canım .Rabbim devamını getirir inşallah .Evet daha rahat olacağım ama sadece 3.gün embriyosu olduğu için biraz şüphelerim var, çünkü eşimde sperm sorunu var .İnşallah rahmimde yaşamayı kabul eder embriyom
Benim geçen ay 5aa 5.gün çift embriyoydu. Tutmayınca kaliteye çok bakmıyor sanırım.

neden 3.gune takiliyorsun ki?? O kadar cokki pozitif sonuc alan, hic oralari dusunme olacagi varsa olur 3.gun olmasi 5.gune gidemeyecegi icin degil riske atmamak icin dondurmuslar.Bu arada benimki 2.gun pozitf

canim hic sormadim ne ise yaradigini. ama bir arkadasim kullanmis geciktirici olarak ilaci biraktigimda adet oldum demisti. ama hic dr sormak aklima gelmedi progestan yerine geciyormu onu da bilmiyorum
Yok o öyle bisey değil ona eminim de. Yani bize bu geciktirici diye vermemiştir doktor

neden 3.gune takiliyorsun ki?? O kadar cokki pozitif sonuc alan, hic oralari dusunme olacagi varsa olur 3.gun olmasi 5.gune gidemeyecegi icin degil riske atmamak icin dondurmuslar.Bu arada benimki 2.gun pozitf
Haklısın canım .Bir tane 3.günden dondurdu doktorum .Her ihtimale karşı , diğerleri 5.güne gitmez diye.Ki bir tanesi 6.güne gidebildi o da tutmadı .Buna da şükür .İnşallah diğeri can olur bana ❤️Çok sevindim senin adına , inşallah Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🐣

Back