Bu arada transferden itibaren her gün 2 iğnem var. Oksapar ve ptolutex. Göbeğim mosmor oldu. Vuracak yer arıyoruz her akşam. Sizin de öyle mi acaba?
Oksapar malesef morartıyor canım .Benimde öyleydi .İlaçları bırakalı 4 gün oluyor hala morluklar tam olarak gitmedi

O
oksapar ne icin kan civiltici mi? ben prolutex oluyorum sadece on da yeni gectim daha once kalcadan progestan oluyodum. pamuga kolonya dokup masaj yapinca agrilar biraz geciyor.
Oksapar kan sulandırıcı. Aslında pıhtı sorunum yok ama tüp bebek merkezi düşük riskini sıfırlamak için hemen başlatıyor. Prolutex hiç acıtmıyor ama oksapar yakıcı. Karnım iyice sertleşti ve morardı, yeterki tutunsun. İlk başta çok şikayet ediyordum:) canım biraz tatlı benim:) ama iş ciddiye binince her türlü acıya razıyım. Yeterki tutunsun

Herkese merhaba, 20 temmuzda dondurulmuş tek 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferin 7. Günü idrarda pozitifi görünce kan verdim 52 çıktı. İki gün sonra 9. Günde 111 olmuştu değer. Doktorum gayet güzel ikiye katlamış dedi. 11. Gün tekrar test verdim fakat başka bir laboratuvarda vermek zorunda kaldım 188 olmuş %70 artış var ikiye katlamamış. Yarın yani 13. gün tekrar vereceğim aynı laboratuvarda ikiye katladı mı diye bakacağım. Farklı hastanelerde böyle oynamalar normal mi? Daha önce yaşayan var mı?

Evet farklı lab. Kaynaklı sonuçlar değişebilir .Fakat sizin artışınız iyi .İlla iki katı olmak zorunda değil , %60 oranda yeterli diye biliyorum

Daha önce çok kez duymuştım farklı lab. Sonuçları oynayabiliyormuş

Evet farklı lab. Kaynaklı sonuçlar değişebilir .Fakat sizin artışınız iyi .İlla iki katı olmak zorunda değil , %60 oranda yeterli diye biliyorum
İçim rahatladı gerçekten mesajınızı okuyunca. insan ister istemez telaşlanıyor. Daha önce üç kimyasalım var. İlk tüp bebek denemem de kimyasaldı. Bu değerleri ilk defa bu kadar yüksek görüyorum ama emin olamadım. Çok teşekkür ederim cevabınız için.

İçini ferah tut canım .İnşallah bu sefer herşey yoluna girecek .Bebeğin seninle şu an , stres yapma ki o da kolayca tutunsun

İçini ferah tut canım .İnşallah bu sefer herşey yoluna girecek .Bebeğin seninle şu an , stres yapma ki o da kolayca tutunsun ❤
Amin inşallah çok inanıyorum. Öyle garip bir his ki, insan sürekli olumsuzlukla karşılaşınca sanki bu güzel duyguları hiç yaşayamayacak gibi geliyor. Ama bir şekilde bir yolu bulunuyor. Umarım o mis bebek kokusunu doyasıya içimize çektiğimiz günler de gelir. Çok teşekkür ederim rahatladım inan ki

Amin canım .Evet malesef normal gebeler gibi olamıyoruz , daha çok korkuyoruz herşey için .Bize de dua etBenimde ilk denemem negatif oldu , ikinci dondurulmuşu eylülde olacak Allah’ın izniyle .İnşallah o tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…