Geçen ay benimde negatife sonuçlanmıştı. Bu ay 2.denememde ilk değerim pozitif. Artıp artmayacağını bilmiyorum daha ama gönlünüzden geçen herşey gerçekleşir umarım İkincide daha rahat oluyor insan inşallah sende de öyle olur

Teşekkür ederim canım .Rabbim devamını getirir inşallah .Evet daha rahat olacağım ama sadece 3.gün embriyosu olduğu için biraz şüphelerim var, çünkü eşimde sperm sorunu var .İnşallah rahmimde yaşamayı kabul eder embriyom

Benim geçen ay 5aa 5.gün çift embriyoydu. Tutmayınca kaliteye çok bakmıyor sanırım.

neden 3.gune takiliyorsun ki?? O kadar cokki pozitif sonuc alan, hic oralari dusunme olacagi varsa olur 3.gun olmasi 5.gune gidemeyecegi icin degil riske atmamak icin dondurmuslar.Bu arada benimki 2.gun pozitf

canim hic sormadim ne ise yaradigini. ama bir arkadasim kullanmis geciktirici olarak ilaci biraktigimda adet oldum demisti. ama hic dr sormak aklima gelmedi progestan yerine geciyormu onu da bilmiyorum
Yok o öyle bisey değil ona eminim de. Yani bize bu geciktirici diye vermemiştir doktor

neden 3.gune takiliyorsun ki?? O kadar cokki pozitif sonuc alan, hic oralari dusunme olacagi varsa olur 3.gun olmasi 5.gune gidemeyecegi icin degil riske atmamak icin dondurmuslar.Bu arada benimki 2.gun pozitf
Haklısın canım .Bir tane 3.günden dondurdu doktorum .Her ihtimale karşı , diğerleri 5.güne gitmez diye.Ki bir tanesi 6.güne gidebildi o da tutmadı .Buna da şükür .İnşallah diğeri can olur bana Çok sevindim senin adına , inşallah Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…