• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canın kaç embriyo verildi ben 27 sinde transfer oldum bana da 8 Ağustos dedi senden 2 gün önce oldum bende çarşamba 5 ağustosta yapmayı düşünüyorum 9.günü
1 tane 5. gun embryosu verildi canim. Benim merkez 10. gun 8 Agustos ta yazmis kagida ama dedigim gibi 2 Hemsire de biz size 7. gun baktiririz biz de merak ediyoruz dediler :) ben aslinda cok sabirli bi insanimdir hic erken baktirmak gibi bi niyetim de yoktu doktorum ne derse yapicam dedim. Ama hemsireler de gidin baktirin derlerse heralde giderim. Dogum gununuz kutlu olsun insallah hediye olur harika olur gercekten 😍

1 tane 5. gun embryosu verildi canim. Benim merkez 10. gun 8 Agustos ta yazmis kagida ama dedigim gibi 2 Hemsire de biz size 7. gun baktiririz biz de merak ediyoruz dediler :) ben aslinda cok sabirli bi insanimdir hic erken baktirmak gibi bi niyetim de yoktu doktorum ne derse yapicam dedim. Ama hemsireler de gidin baktirin derlerse heralde giderim. Dogum gununuz kutlu olsun insallah hediye olur harika olur gercekten 😍
İnşallah pozitif sonuçları alırız canım benim de 5.gün embriyosu kalitesi 4ab size söylediler mi kalitesini

Arkadaşlar pozitif olupta adet sancısı yaşayan var mı bugün transfer günü hariç 4.günüm hafiften kasıklarım da adet sancım var onun dışında hiçbir şeyim yok

Sizde şiddetli mıydı ne renk akıntı geldi acaba

Back