• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin sagol canim evet ilk
Benim doktorum illa 2 ye katlaması şart değil dedi . Benimki de katlamamıştı . Kaldı ki siz farklı laboratuvarlarda yaptırmışsınız farklı laboratuvarda sonuçlar aynı çıkmıyor . Aynı laboratuvarda farklı saatlerde bile yaptırınca Farklı çıkabiliyor . Ben de çok araştırmıştım . İçiniz rahat olsun .

11. Günde hassas predictor erken gebelik testinin negatif sonuç vermesi ama kanda pozitif çıkma ihtimali çok düşük olsa gerek:( Ben ilk sınavı kaybettim bence. Yarın öbür gün reglim de gelir. Yine kanı da yaptırıcam tabi de, predictor iyi bir test diye biliyorum. Hele transferin 11. Günü %99 sonuç verir diye yazıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?

11. Günde hassas predictor erken gebelik testinin negatif sonuç vermesi ama kanda pozitif çıkma ihtimali çok düşük olsa gerek:KK43: Ben ilk sınavı kaybettim bence. Yarın öbür gün reglim de gelir. Yine kanı da yaptırıcam tabi de, predictor iyi bir test diye biliyorum. Hele transferin 11. Günü %99 sonuç verir diye yazıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?
Canım ben predictor ile 7. Gün pozitif almıştım. En hassas testlerden birisi. Ama ne olursa olsun %100 değil sonuçta. Yine de kan testi yaptır sen. Umarım test yanılıyordur

11. Günde hassas predictor erken gebelik testinin negatif sonuç vermesi ama kanda pozitif çıkma ihtimali çok düşük olsa gerek:KK43: Ben ilk sınavı kaybettim bence. Yarın öbür gün reglim de gelir. Yine kanı da yaptırıcam tabi de, predictor iyi bir test diye biliyorum. Hele transferin 11. Günü %99 sonuç verir diye yazıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?
Asla pes etme canım mart ayında negatif aldım 3.gün embiryosu transfer edildi ve 5.gün e giden embiryom olmadı. Sonra ben merkez ve doktor değişikliği yaptım hemen doktor öncelikle embiryoların kalitesini artırıp 5.gün embiryosu transfer i yapacaz dedi bana takvşyeleri verdi ben 2 ay kullandım çok şükür haziran 26 sında tekrar opu süreci geçirdim ve 3 embiryom 5.gün e ulaştı 2si transfer oldu 1 i donduruldu. Demem o ki ben pes etmek yok. Şuan çok şükğr pozitif ne olur bilmiyorum ama rabbim inşallah devamını nasip eder kucağımıza alırız

Transfer sonrası hiç yatmadım kızlar sakındığım tek şey ağır kaldırmadım ani hareket yapmadım. Bunun dışında rutin işlere döndüm gezdim vs. Doktorun bana dediği şey yatan insanlara göre gezen kişilerin tutma olasılığı yüzde 15 daha yüksek sakın yatma dedi bana. Ama insan yine de aca diyor. Beni 3.gün aradı yatıyorsun değil mi diyordu. Kan akışı bu süreçte çok önemli dedi. Belirti olayına gelince hiç belirtim olmadı desem yeri eski mesajlarıma bakarsanız yazdım hiç transfer olmamış gibiyim ne kasık ağrısı ne bel ağrısı yok kesin olmadı dedi. Sadece uyku hali vardı o da ilaç yapıyormuş gögüs ağrısı da progestan dan demem o ki belirtim yok diye umutsuz olmayın. Ben günlük ananas havuç suyu ceviz yumurta avakodo kabak çekirdeği tükettim

Asla pes etme canım mart ayında negatif aldım 3.gün embiryosu transfer edildi ve 5.gün e giden embiryom olmadı. Sonra ben merkez ve doktor değişikliği yaptım hemen doktor öncelikle embiryoların kalitesini artırıp 5.gün embiryosu transfer i yapacaz dedi bana takvşyeleri verdi ben 2 ay kullandım çok şükür haziran 26 sında tekrar opu süreci geçirdim ve 3 embiryom 5.gün e ulaştı 2si transfer oldu 1 i donduruldu. Demem o ki ben pes etmek yok. Şuan çok şükğr pozitif ne olur bilmiyorum ama rabbim inşallah devamını nasip eder kucağımıza alırız
Hayırlısı inşallah, desteğiniz için teşekkür ederim.

Canım hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği.

O

Oksapar kan sulandırıcı. Aslında pıhtı sorunum yok ama tüp bebek merkezi düşük riskini sıfırlamak için hemen başlatıyor. Prolutex hiç acıtmıyor ama oksapar yakıcı. Karnım iyice sertleşti ve morardı, yeterki tutunsun. İlk başta çok şikayet ediyordum:) canım biraz tatlı benim:) ama iş ciddiye binince her türlü acıya razıyım. Yeterki tutunsun🙏🏻
Oksapari vurmadan önce buz koy orayı soğut cnm sonra vur. Vurduktan sonrada buz koy daha rahat edersin yaktığını anlamıyorsun

10.gün test sonucum 13.3. Düşük olduğunu söyledi doktor, iki gün sonra tekrar test yaptıracağım. Bu kadar düşük başlayıp sonradan sorunsuz devam eden oldu mu acaba?

Back