- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.341
Negetif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim tez zamanda sağlıklı bebiş nasip etsin canım herşey kendimiz için pes etmek yok. Yükselme şansı yokmu çok mu düşük sonuç pekiNegetif
Ederim tabi İnşallah kalbini ferahlatacak güzel sonuçlar alırsın sen deAmin canım .Evet malesef normal gebeler gibi olamıyoruz , daha çok korkuyoruz herşey için .Bize de dua etBenimde ilk denemem negatif oldu , ikinci dondurulmuşu eylülde olacak Allah’ın izniyle .İnşallah o tutunur
1.2Rabbim tez zamanda sağlıklı bebiş nasip etsin canım herşey kendimiz için pes etmek yok. Yükselme şansı yokmu çok mu düşük sonuç peki
Benim doktorum illa 2 ye katlaması şart değil dedi . Benimki de katlamamıştı . Kaldı ki siz farklı laboratuvarlarda yaptırmışsınız farklı laboratuvarda sonuçlar aynı çıkmıyor . Aynı laboratuvarda farklı saatlerde bile yaptırınca Farklı çıkabiliyor . Ben de çok araştırmıştım . İçiniz rahat olsun .Amin sagol canim evet ilk
İnşAllah pozitif olur canımBendede o ağrı oluyor normal diye duydum yarın test yapacam canim
Canım ben predictor ile 7. Gün pozitif almıştım. En hassas testlerden birisi. Ama ne olursa olsun %100 değil sonuçta. Yine de kan testi yaptır sen. Umarım test yanılıyordur11. Günde hassas predictor erken gebelik testinin negatif sonuç vermesi ama kanda pozitif çıkma ihtimali çok düşük olsa gerek Ben ilk sınavı kaybettim bence. Yarın öbür gün reglim de gelir. Yine kanı da yaptırıcam tabi de, predictor iyi bir test diye biliyorum. Hele transferin 11. Günü %99 sonuç verir diye yazıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?
Asla pes etme canım mart ayında negatif aldım 3.gün embiryosu transfer edildi ve 5.gün e giden embiryom olmadı. Sonra ben merkez ve doktor değişikliği yaptım hemen doktor öncelikle embiryoların kalitesini artırıp 5.gün embiryosu transfer i yapacaz dedi bana takvşyeleri verdi ben 2 ay kullandım çok şükür haziran 26 sında tekrar opu süreci geçirdim ve 3 embiryom 5.gün e ulaştı 2si transfer oldu 1 i donduruldu. Demem o ki ben pes etmek yok. Şuan çok şükğr pozitif ne olur bilmiyorum ama rabbim inşallah devamını nasip eder kucağımıza alırız11. Günde hassas predictor erken gebelik testinin negatif sonuç vermesi ama kanda pozitif çıkma ihtimali çok düşük olsa gerek Ben ilk sınavı kaybettim bence. Yarın öbür gün reglim de gelir. Yine kanı da yaptırıcam tabi de, predictor iyi bir test diye biliyorum. Hele transferin 11. Günü %99 sonuç verir diye yazıyor. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?
Hayırlısı inşallah, desteğiniz için teşekkür ederim.Asla pes etme canım mart ayında negatif aldım 3.gün embiryosu transfer edildi ve 5.gün e giden embiryom olmadı. Sonra ben merkez ve doktor değişikliği yaptım hemen doktor öncelikle embiryoların kalitesini artırıp 5.gün embiryosu transfer i yapacaz dedi bana takvşyeleri verdi ben 2 ay kullandım çok şükür haziran 26 sında tekrar opu süreci geçirdim ve 3 embiryom 5.gün e ulaştı 2si transfer oldu 1 i donduruldu. Demem o ki ben pes etmek yok. Şuan çok şükğr pozitif ne olur bilmiyorum ama rabbim inşallah devamını nasip eder kucağımıza alırız
Canım hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği.Asla pes etme canım mart ayında negatif aldım 3.gün embiryosu transfer edildi ve 5.gün e giden embiryom olmadı. Sonra ben merkez ve doktor değişikliği yaptım hemen doktor öncelikle embiryoların kalitesini artırıp 5.gün embiryosu transfer i yapacaz dedi bana takvşyeleri verdi ben 2 ay kullandım çok şükür haziran 26 sında tekrar opu süreci geçirdim ve 3 embiryom 5.gün e ulaştı 2si transfer oldu 1 i donduruldu. Demem o ki ben pes etmek yok. Şuan çok şükğr pozitif ne olur bilmiyorum ama rabbim inşallah devamını nasip eder kucağımıza alırız
Adana da Bülent Haydardedeoğlu yaptırdım canım. Özel kliniği var. İşlemler için acıbademin labaratuvar ını kullanıyor. Negatif denemem adana başkentte erhan şimşek te tedavi olmuştum.Canım hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği.
Ben crinonr jel kullanıyorum e o baya alıntı yapıyor . Suanlik pozitif ultrasonu bekliyoruz . 16 temmuz transfer gunumduPozitif miydi canım sonuç eğer pozitif ise akıntı oluyormuydu? Benim normalde dün regl günümdü bugünde ara ara adet sancısı gibi oluyor ağrı
Senin transfer günün ne zamandi ?İnşAllah pozitif olur canım
Hayırlısı olsun canım , inşallah zamanı gelince bizde pozitifi göreceğiz
Oksapari vurmadan önce buz koy orayı soğut cnm sonra vur. Vurduktan sonrada buz koy daha rahat edersin yaktığını anlamıyorsunO
Oksapar kan sulandırıcı. Aslında pıhtı sorunum yok ama tüp bebek merkezi düşük riskini sıfırlamak için hemen başlatıyor. Prolutex hiç acıtmıyor ama oksapar yakıcı. Karnım iyice sertleşti ve morardı, yeterki tutunsun. İlk başta çok şikayet ediyordum:) canım biraz tatlı benim:) ama iş ciddiye binince her türlü acıya razıyım. Yeterki tutunsun
7-8. haftalarda duyuluyor canimKızlar bilgisi olan var mı kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor acaba