• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar selam. Test gunum yarindi. Rahatsizligim artinca bugün gittik. Beta hcg 9.gunumde 199 çıktı.hamileyim şükür ama sevinemedim bile. Ancak karnım şişti cok kötüydüm. Ohss olmusum malesef. 3 4 gün hastanede yatacagim. Insallah atlatirim
Canım hayırlı olsun gözün aydın. Benim de bazen çok fena karnım şişiyor patlayacak gibi oluyor. Ohss belirtisi mi oluyor netten baktım ama tam anlamadım

Kızlaaar ilk sonucum 3. Gün embriyosuyla 9. Günde 216 çıkmıştı şimdi iki gün sonra yani 592 çıktı😊😊😊 Allahımm herkesin yüzünü böyle ha
Kızlaaar ilk sonucum 3. Gün embriyosuyla 9. Günde 216 çıkmıştı şimdi iki gün sonra yani 592 çıktı😊😊😊 Allahımm herkesin yüzünü böyle güldürür inşallah
Hayırlı olsun canim hiç belirtisi oldu mu

Kızlar transferin 7.günü sol kasıgıma bıcak saplanıyor sanki afedersiniz özel bölgeme iniyor agrısı ara ara var mı böyle olan

Merhaba
25 temmuzda 2.gun 2 embiriyo transfer oldum bugün E2 ve progesteron tahlilleri yaptırdım
E2 635, progesteron 51,98
Yaptıranlar sizjnde değerler bu kadar yuksekmiydi

Back