• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Snde belirti varmiydi cnm bide 12.gunmu test yaptin
18 temmuzdu transfer canım bugün 11.gün
belirti olarak çok uyku sıcak basması bir de göğüs hassasiyeti vardı ama bunlar ilacın etkisi de olabilir
çünkü ilaçların prospektüsünde yan etki olarak hepsi yazıyor

Ben dayanamadım ya ne bılım sureklı aklım onda o yüzden bravo valla sabrın ıcın
canım inan ki benim de aklımdan çıkmıyordu ama bekledim
kafamı dağıtacak işlerle meşgul oldum zaten çalıştığım için fazla odaklanamadım
gerçekten derlerdi de inanmazdım gerçekten stresten uzak durmak lazım
önceki 3 denememde hep forumda gezip yok transferin 5.günü yok bilmem 9.günü belirtileri vs bakardım
ama bu defa akışına bıraktım kendime dedim ki sen elinden geleni yaptın hayırlısını iste ve Allaha bırak
binbir zahmetle uğraşıyoruz Rabbim en hayırlı vakitte doldursun kucağımızı :dua: :dua: :dua:

canım inan ki benim de aklımdan çıkmıyordu ama bekledim
kafamı dağıtacak işlerle meşgul oldum zaten çalıştığım için fazla odaklanamadım
gerçekten derlerdi de inanmazdım gerçekten stresten uzak durmak lazım
önceki 3 denememde hep forumda gezip yok transferin 5.günü yok bilmem 9.günü belirtileri vs bakardım
ama bu defa akışına bıraktım kendime dedim ki sen elinden geleni yaptın hayırlısını iste ve Allaha bırak
binbir zahmetle uğraşıyoruz Rabbim en hayırlı vakitte doldursun kucağımızı :dua: :dua: :dua:
Aynen doru soluyosun cnm sen çalıştığın ıcın meşgale bulmuşsun ben evdeyım suan sureklı aklım onda son bı test daha yapcam test gününde acaba duruyomudur ıyı mıdır sımdıde onu düşünüyorum düşünmemek elde degıl yanı napım sureklı aklımda 😀 inşallah canım Allah herkesın gönlüne göre versın 🤲🏻

Aynen doru soluyosun cnm sen çalıştığın ıcın meşgale bulmuşsun ben evdeyım suan sureklı aklım onda son bı test daha yapcam test gününde acaba duruyomudur ıyı mıdır sımdıde onu düşünüyorum düşünmemek elde degıl yanı napım sureklı aklımda 😀 inşallah canım Allah herkesın gönlüne göre versın 🤲🏻
evet ben de evde olsam benim için de biraz sancılı geçerdi
amin canım inşallah :dua: :dua: :dua:

Kızlar selam. Test gunum yarindi. Rahatsizligim artinca bugün gittik. Beta hcg 9.gunumde 199 çıktı.hamileyim şükür ama sevinemedim bile. Ancak karnım şişti cok kötüydüm. Ohss olmusum malesef. 3 4 gün hastanede yatacagim. Insallah atlatirim
Öncelikle gözün aydın canım. Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın Allah şifa versin

başka çaremiz yok ne yazıkki.biz uğraşıp çabalayıp sahip olucaz.başkaları istemiyordum oldu,daha erkendi diyor kafayı yiyorum.şuan değil bi kaç ay sonra istiyordum diyo.bi komşum evlendi ilk ayı hamile kaldı.bi başka komşum 1,5 yıl sonra hamile kaldı.ve ben ilk aşılamamda dış gebelik yaşadım, düşük yaptım iğne ile.bu 1,5 yılda hamile kalan komşumda benimle aynı gebelik haftasında düşük tehlikesi atlattı.ben düşük yaptıktan 1 yıl sonra oluyor bunlar.evime girdi çıktı karnını tuttu iki büklüm gezdi evimde.başka yerde gördüğümde gayet iyiydi.bende nazlanıyordu.beni anlaması gerekirken inadına gözüme soktu ben hamileyim kaybetmedim diye.suan konuşmuyorum.ve bu yan komşum.bebeğin ağlama seslerini duyuyorum sürekli.
canım konuşmamakla en iyisini yapıyosun.o kadının yaptığı tamamen şuursuzluk.ve unutma ki herkesin sınavı farklı bizimki de evlatla işte benimde evleneli 6 sene oldu ama çok şükür güzel haberi aldım.pes etmek yok çaba bizden takdir Allahtan.olup olmaması bizim elimizde değil ki.inşallah en kısa zamanda en hayırlı vakitte kavuşursun evlatlarına :dua: :dua: :dua:

Kızlar selam. Test gunum yarindi. Rahatsizligim artinca bugün gittik. Beta hcg 9.gunumde 199 çıktı.hamileyim şükür ama sevinemedim bile. Ancak karnım şişti cok kötüydüm. Ohss olmusum malesef. 3 4 gün hastanede yatacagim. Insallah atlatirim
Canım öncelikle hayırlı olsun ama ben tahmin etmiştim o kadar ağrı sızı ohss aklıma gelmişti ama çok yumurta olmayınca yoktur demiştim demek azda olsa oluyormuş geçmiş olsun

Oncelikle gozun aydin Allah tamamini erdirsin.ohss olmussun gecmis olsun uzuldum bnde olmustum toplamadan sonra

Back