• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar, ben tatile çıktığım için sohbetlere katılamıyorum. Negatif sonucu alanlar çok üzgünüm allah yardımcınız olsun 😓Pozitif sonucu alanlar için de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Listede ismi olmayan kişiler veya pozitif sonucu alan arkadaşlar listeyi güncellemem için ; bana etiket yaparak geri dönüş yaparsanız sevinirim. Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum 🌸

Canım öncelikle hayırlı olsun ama ben tahmin etmiştim o kadar ağrı sızı ohss aklıma gelmişti ama çok yumurta olmayınca yoktur demiştim demek azda olsa oluyormuş geçmiş olsun
Sağol canım.aynen. ilk tedavimde bunun 2 katı toplanmıştı hic bir sey olmamıştı. Biz de saskiniz. Umarim.çabuk atlatirim

Canım hayırlı olsun gözün aydın. Benim de bazen çok fena karnım şişiyor patlayacak gibi oluyor. Ohss belirtisi mi oluyor netten baktım ama tam anlamadım
Canim olsa kesin anlarsın. Ben resmen hayattan koptum. Ya iyileseyim ya oleyim dedim o raddeye geldim. Mideme.kadar.sistim..yemek yiyemiyorim 2 3 kasik belki. Karnimda kocaman tas varmis.gibi yururken bile.zorlaniyorim. 6 aylik gibi o kadar belki daha fazla sisligim var. Uyuyamiyorum bile.geceleri.

Kızlar transferin 7.günü sol kasıgıma bıcak saplanıyor sanki afedersiniz özel bölgeme iniyor agrısı ara ara var mı böyle olan
Canım benim 7. Gün söylediğin ağrıyla beraber lekelenme seklinde kanamam oldu ama sonra kanama geçti. Yerleşme kanaması tam bu günlere denk geliyo o olabilir.

Canim olsa kesin anlarsın. Ben resmen hayattan koptum. Ya iyileseyim ya oleyim dedim o raddeye geldim. Mideme.kadar.sistim..yemek yiyemiyorim 2 3 kasik belki. Karnimda kocaman tas varmis.gibi yururken bile.zorlaniyorim. 6 aylik gibi o kadar belki daha fazla sisligim var. Uyuyamiyorum bile.geceleri.
Ayni bnde senin gbi oldum cok kotu bisey gunde 2 kilo aliyordum hastanede ne gunler gecirdigimi bi bn biliyirdum

Merhaba kızlar, ben tatile çıktığım için sohbetlere katılamıyorum. Negatif sonucu alanlar çok üzgünüm allah yardımcınız olsun 😓Pozitif sonucu alanlar için de Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Listede ismi olmayan kişiler veya pozitif sonucu alan arkadaşlar listeyi güncellemem için ; bana etiket yaparak geri dönüş yaparsanız sevinirim. Herkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum 🌸
Iyi bayramlar canım
Benim 18 temmuz transfer günümdü
Ilk kan testim pozitif çok şükür

cikolatakistim cikolatakistim 16 temmuzda transfer günüm şükür pozitifi gördüm 🙏

Back