- 9 Ocak 2019
- 201
- 125
- 23
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.141
Olmadı maalesef canım negatifHadi inşallah pozitifi görürsün cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadı maalesef canım negatifHadi inşallah pozitifi görürsün cnm
Olmadı maalesef canım kısmet değilmişCanim insallah cifte bayram yasarsin dualarim seninle
Rabbim sabır versin canım tez zamanda kucağını doldursun inşallahOlmadı maalesef canım negatif
InşşAllah hayırlı haberi bize verirsinnnKan verdim kızlar dua edin bir saat oldu sonuç bekliyorum çok korkuyorum
Kısmet değilmiş olmadı maalesefInşşAllah hayırlı haberi bize verirsinnn
Amin Allah razı olsun canımRabbim sabır versin canım tez zamanda kucağını doldursun inşallah
Bnmki 10 gun surdu yumurta toplandiktan sonra eve gitdim o gece acile gitdik zaten transfer olmamistim 1 ay erteledi doktorum zaten 1 ay sonra olmusuz sonuc aldimKac gün sürdü sizin bu durum?
Amin Allah razı olsun canım
Uzuldum cnm rabbim yardimcin olsun hayirlisi buymus demekkiOlmadı maalesef canım kısmet değilmiş
Amin inş cümlemize canımUzuldum cnm rabbim yardimcin olsun hayirlisi buymus demekki
Tebrikler ,sağlıkla kucağınıza alin inşallahIyi bayramlar canım
Benim 18 temmuz transfer günümdü
Ilk kan testim pozitif çok şükür
Canim InşşAllah tez zamanda güzel haberler alırsınOlmadı maalesef canım negatif
Çok teşekkürler isteyen herkese nasip olsun insallahTebrikler ,sağlıkla kucağınıza alin inşallah
En hayırlı ve en kısa zamanda nasip olur inşallah canimKısmet değilmiş olmadı maalesef
Amin inş canımEn hayırlı ve en kısa zamanda nasip olur inşallah canim
Benim de aynı şekilde değiştirmişti doktorum. Ama kanama olmamıştı bende. Jeli ben de sabah akşam kullandım. Belki yerleşme kanamasıdır senin, ama doktoruna yaz yine de bence.kizlar merhaba, size bir sey soracagim. ben dimdiye kadar progestan igne oluyodum her gun. ama 2 gundur alerji oldum her yerim sisti yuzum gozum ellerim. simdi kontrole gittim ignemi degistirdi hoca. ültiker olmusum bi cesit alerji ignede yapabilir streste dedi. ignemi denemek icin degistirdun gobekten yapilan prolutex verdi. bu igneyi kullanan varmi? progestan kadar etkili degil kanama yapabilir o yuzden crinon jeli gunde 2 ye cikar dedi. dondurulmus embriyo transferi olup prolutex kullanan var mi kanama oldu mu? cok korktum
Ben prolutex kullandım kanama olmadı gerçi sonucum negatif çıktı ama tek sorun ok yakıyordu yaparken ve 2 gün ağrısı geçmiyordukizlar merhaba, size bir sey soracagim. ben dimdiye kadar progestan igne oluyodum her gun. ama 2 gundur alerji oldum her yerim sisti yuzum gozum ellerim. simdi kontrole gittim ignemi degistirdi hoca. ültiker olmusum bi cesit alerji ignede yapabilir streste dedi. ignemi denemek icin degistirdun gobekten yapilan prolutex verdi. bu igneyi kullanan varmi? progestan kadar etkili degil kanama yapabilir o yuzden crinon jeli gunde 2 ye cikar dedi. dondurulmus embriyo transferi olup prolutex kullanan var mi kanama oldu mu? cok korktum
Bende prolutex kullanıyorum oda progestanlardan bir çeşit iğne doktorum daha etkili demişti sabah akşam 1 er adet göbekten yapıyorum 2 kez hafif kanama yaptı sonrasında kanama değil ağrı yapıyor ilk zamanlarda daha kötüydü şimdi alıştım ama artık göbüşüm morarmaya başladıkizlar merhaba, size bir sey soracagim. ben dimdiye kadar progestan igne oluyodum her gun. ama 2 gundur alerji oldum her yerim sisti yuzum gozum ellerim. simdi kontrole gittim ignemi degistirdi hoca. ültiker olmusum bi cesit alerji ignede yapabilir streste dedi. ignemi denemek icin degistirdun gobekten yapilan prolutex verdi. bu igneyi kullanan varmi? progestan kadar etkili degil kanama yapabilir o yuzden crinon jeli gunde 2 ye cikar dedi. dondurulmus embriyo transferi olup prolutex kullanan var mi kanama oldu mu? cok korktum
Canim benim kanamam oldu ama igneden degil ben hep prolutex kullaniyorum kan pihtilasmasi var bende onun dozunu arttirdi drkizlar merhaba, size bir sey soracagim. ben dimdiye kadar progestan igne oluyodum her gun. ama 2 gundur alerji oldum her yerim sisti yuzum gozum ellerim. simdi kontrole gittim ignemi degistirdi hoca. ültiker olmusum bi cesit alerji ignede yapabilir streste dedi. ignemi denemek icin degistirdun gobekten yapilan prolutex verdi. bu igneyi kullanan varmi? progestan kadar etkili degil kanama yapabilir o yuzden crinon jeli gunde 2 ye cikar dedi. dondurulmus embriyo transferi olup prolutex kullanan var mi kanama oldu mu? cok korktum