• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar 1 temmuz 5. Gün embriyo (2 tane ) transfer oldu. Biri tutundu. Ama kanamam oluyor ve bhcg yüzde 60 civarında artıyor. Daha önce 2 düşüğüm oldu. Pıhtılaşma eğilimi var dediler.oksapar 4000 lik ve coraspisin kullanıyorum. 1 haftadır kese etrafında kanama var ama hala umudumuz var. ,🙏🙏
inşallah kanaman biter canım.beta hcg yüzde 60 civarı kötü değil sanırım.bol bol dua et meryem suresi oku.bebeğine sağlıcakla kavuş inşallah

Merhaba kızlar 1 temmuz 5. Gün embriyo (2 tane ) transfer oldu. Biri tutundu. Ama kanamam oluyor ve bhcg yüzde 60 civarında artıyor. Daha önce 2 düşüğüm oldu. Pıhtılaşma eğilimi var dediler.oksapar 4000 lik ve coraspisin kullanıyorum. 1 haftadır kese etrafında kanama var ama hala umudumuz var. ,🙏🙏
Cnm bende 2temmuz transfer oldum tek embriyo keseyi goeduk bizde bende siddetli kanama yasadim etrafinda kanama bolgesi vardi ultrason goruntun var mi bakabilirmiyim ayni durumdayiz persembe gunu tekrar kontrolum var senin bidahaki kontrol ne zaman

Cnm bende 2temmuz transfer oldum tek embriyo keseyi goeduk bizde bende siddetli kanama yasadim etrafinda kanama bolgesi vardi ultrason goruntun var mi bakabilirmiyim ayni durumdayiz persembe gunu tekrar kontrolum var senin bidahaki kontrol ne zaman
Benimde Perşembe günü kontrol ultrason son hali bu kese büyüyor ama uzun ince

Eklentiler

• IMG_20200727_123039_4.jpg
    IMG_20200727_123039_4.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 108
Benimde Perşembe günü kontrol ultrason son hali bu kese büyüyor ama uzun ince
Insallah guzel haberlerle doneriz benim bi ctesi aksami siddetli kanama oldu ve 1 saat icinde kesildi bidaha olmadi rahim ince dedi doktor kotu bisey varsa soyle dedim kotu bi durum yok sadece rahim duvari ince suan bide kanama bolgesi var dedi kan artisim 2katindan fazlaydi Rabbim kucagimizo bos birakmasin 🙏

Insallah guzel haberlerle doneriz benim bi ctesi aksami siddetli kanama oldu ve 1 saat icinde kesildi bidaha olmadi rahim ince dedi doktor kotu bisey varsa soyle dedim kotu bi durum yok sadece rahim duvari ince suan bide kanama bolgesi var dedi kan artisim 2katindan fazlaydi Rabbim kucagimizo bos birakmasin 🙏
İnşallah canım rabbim cümlemize hayırlısını versin 🙏

Selam herkese, valla benim de çok akıyor günde en az 4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum .ben günde 3 kere 2 şer tane fitil arıyorum + göbekten de iğne vuruluyorum
Fitili kullandıktan sona illa akıntı gıbı oluyo sanırım herkeste peçete koyuyorum bende fitili yaptıktan sonra

Pes etmek yok canım umudunuz hep olduğu sürece bebişiniz bırakmaz sizi🥰 Allahım size bağışlasın

Back