Haklısın kuzum insan düşündükçe en ufak şeyden bile korkuyor işte bu günler geçse de bizde artık güzel şeyler düşünsek

öyle canim ama 2 kez düşük yaptim ve bu son embriyom o nedenle çok stresiyim yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorum
Çok iyi anlıyorum seni takıntılı hale geliyoruz böyle olunca ama inanıyorum rabbim mutluluğu verecek güzel kalbine Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden

Canım üzmek istemem ama doktor ve hemşireler de boşuna umut veriyor daha kötü oluyor insan ilaçların zaten yan etkisi çok bence de kullanma çok şükür 5.gün embiryosu var sanırım senin kendini iyi hissedince onu denersin bak ben mart ayında negatif aldım donmuş um bile yoktu haziran da sil baştan başladım

üzülme diyemem canım üzülmemek elde değil ama bayramda eğlenmene bak gez toz kafanı rahatlat dondurulmuş embriyona hazırla kendini.inşallah en kısa zamanda kucağın dolsun
İnşallah canım , çok sağol
yok kuzum zaten devam etmem bir anlamı yok ilaçlara .3.gün embriyom kaldı .Hayırlsı bakalım

Canım Allah gönlüne göre versin inşallah hamiş kalırsın agostos ayinabenimde amh düşük ve esimdede sperm sorunu var İzmir'de iyi bı özel merkez araştırıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ben özel muayenehane Şerife Dikayak gidiyorum. Memnunum ilgili ve alçak gönüllü bir doktor. Tavmergen tüp bebek merkeziyle çalışıyor. İkinci denemede gebeyim şükür. Tavsiye ederim :)

Ben özel muayenehane Şerife Dikayak gidiyorum. Memnunum ilgili ve alçak gönüllü bir doktor. Tavmergen tüp bebek merkeziyle çalışıyor. İkinci denemede gebeyim şükür. Tavsiye ederim :)
Ayy çok sevindim canım sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip etsin nasıl bi surec bekliyo beni ve toplamda nekadr harca yaptınız kredi cekecem ondan zahmet olmazsa detaylıca anlatirmisin

Bende onu takip ediyorum ınstagramda. Sürekli birşeylere yetişiyor coo yoğun gibi geliyor. Siz tavsiye ediyor musunuz

Merhaba kızlar 1 temmuz 5. Gün embriyo (2 tane ) transfer oldu. Biri tutundu. Ama kanamam oluyor ve bhcg yüzde 60 civarında artıyor. Daha önce 2 düşüğüm oldu. Pıhtılaşma eğilimi var dediler.oksapar 4000 lik ve coraspisin kullanıyorum. 1 haftadır kese etrafında kanama var ama hala umudumuz var. ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…