- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.941
Evet doktor öyle dedi bazen çok iyi kalitede oluyor genetikten yüzde 90 ile geliyor ama rahim embriyoyu kabul etmiyor dedi4ab de iyi canim.kiminin 5aa oluyor ama tutmuyor önemli olan rahmin embriyoyu kabul etmesi embriyonun da sıkıca tutunması
Haklısın kuzum insan düşündükçe en ufak şeyden bile korkuyor işte bu günler geçse de bizde artık güzel şeyler düşünsekKaliteye Hıc takılmayın, 5aa lar en iyi kalite olsaydı butun 5aa lar tutunurdu, burda okuyoruz tutunamıyor bazen. Sonrası hayal kırıklığı oluyor, Gönlünü ferah tut tutunma için kalite tek sebep değil, baska sebeplerde Cıkıyor, 4bb ile kalanda çok.
Allah hepinizin gönlünce versin cok zor süreçler inşallah olumlu sonuclar alırsınız
Yaaaa nasıl rahatlatıyorsunuz beniNasip canım. Kaliteye çok takılma bence. Benim 2015deki tedavimde 3CC idi. Ona.ragmen tutmustu. Bu sefer 5AA bakalim ne olacak
Çok iyi anlıyorum seni takıntılı hale geliyoruz böyle olunca ama inanıyorum rabbim mutluluğu verecek güzel kalbineöyle canim ama 2 kez düşük yaptim ve bu son embriyom o nedenle çok stresiyim yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorum
Hic uzulme olmadiysa vardr bi hayr olana kdr mucadeleye devammmKızlar benim negatif malesef olmadı
Canım üzmek istemem ama doktor ve hemşireler de boşuna umut veriyor daha kötü oluyor insan ilaçların zaten yan etkisi çok bence de kullanma çok şükür 5.gün embiryosu var sanırım senin kendini iyi hissedince onu denersin bak ben mart ayında negatif aldım donmuş um bile yoktu haziran da sil baştan başladımYok canım en son 1 kere geldi sonda birdaha leke olmadı .Muhtemelen ilaçların yan etkisi hepsi .Leke gelince bende umutlanmıştım .hemşireyle görüştüm ilaçlara devam et daha Erken diyor da devam felan etmeyeceğim 6.gün embriyosu 8.günde hertürlü çıkardı yani .Bu saatten sonra yükselmesi imkansız 0.14 değerim
İnşallah canım , çok sağolüzülme diyemem canım üzülmemek elde değil ama bayramda eğlenmene bak gez toz kafanı rahatlat dondurulmuş embriyona hazırla kendini.inşallah en kısa zamanda kucağın dolsun
yok kuzum zaten devam etmem bir anlamı yok ilaçlara .3.gün embriyom kaldı .Hayırlsı bakalımCanım üzmek istemem ama doktor ve hemşireler de boşuna umut veriyor daha kötü oluyor insan ilaçların zaten yan etkisi çok bence de kullanma çok şükür 5.gün embiryosu var sanırım senin kendini iyi hissedince onu denersin bak ben mart ayında negatif aldım donmuş um bile yoktu haziran da sil baştan başladım
Olsun canım kendini hazır hissedince başlarsın bırakmak asla yokİnşallah canım , çok sağol
yok kuzum zaten devam etmem bir anlamı yok ilaçlara .3.gün embriyom kaldı .Hayırlsı bakalım
Ben özel muayenehane Şerife Dikayak gidiyorum. Memnunum ilgili ve alçak gönüllü bir doktor. Tavmergen tüp bebek merkeziyle çalışıyor. İkinci denemede gebeyim şükür. Tavsiye ederim :)Canım Allah gönlüne göre versin inşallah hamiş kalırsın agostos ayinabenimde amh düşük ve esimdede sperm sorunu var İzmir'de iyi bı özel merkez araştırıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
Biliyorum bendede o paronaya varİnşallah öyledir canım bu zamanlar insanı paronayak birine çeviriyor resmen
Ayy çok sevindim canım sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip etsinBen özel muayenehane Şerife Dikayak gidiyorum. Memnunum ilgili ve alçak gönüllü bir doktor. Tavmergen tüp bebek merkeziyle çalışıyor. İkinci denemede gebeyim şükür. Tavsiye ederim :)
Bende onu takip ediyorum ınstagramda. Sürekli birşeylere yetişiyor coo yoğun gibi geliyor. Siz tavsiye ediyor musunuzBen özel muayenehane Şerife Dikayak gidiyorum. Memnunum ilgili ve alçak gönüllü bir doktor. Tavmergen tüp bebek merkeziyle çalışıyor. İkinci denemede gebeyim şükür. Tavsiye ederim :)
Ben merkez değiştirdim canım çok şükür vesile oldu darısı sana1 tane 3.gün var canım .Eylül adetiyle ona başlamak istiyorum .Oda tutmazsa merkez değiştirmeyi düşünüyorum
öyle canim yapacak birşey yok bende hepimizle dua ediyorumÇok iyi anlıyorum seni takıntılı hale geliyoruz böyle olunca ama inanıyorum rabbim mutluluğu verecek güzel kalbineDua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden
Ne yazacagımı bilemiyorum en kısa zamanda Rabbim süpriz mucizeler yaşatsın sana canımm hep diyoruz ya vakit zaman ❤Evet canım kan verdim , malesef 0
amin canim insaallahM matmazell34 bugün Transfer gününinşaallah sımsıkı tutunurlar
Allahım tez zamanda bebeğine kavuştursun canım Rabbim çok büyük illa ki zamanı var bebişininNe yazacagımı bilemiyorum en kısa zamanda Rabbim süpriz mucizeler yaşatsın sana canımm hep diyoruz ya vakit zaman ❤
Canım tebrikler.kucağına almak nasip olsun inşallah sağlıcakla:)Kızlar 185 çıktı sonucum❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?