- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.921
Yok canım en son 1 kere geldi sonda birdaha leke olmadı .Muhtemelen ilaçların yan etkisi hepsi .Leke gelince bende umutlanmıştım .hemşireyle görüştüm ilaçlara devam et daha Erken diyor da devam felan etmeyeceğim 6.gün embriyosu 8.günde hertürlü çıkardı yani .Bu saatten sonra yükselmesi imkansız 0.14 değerimÇok geçmiş olsun canım üzüldüm o kahverengi lekeler ağrılar falan neyin nesiymiş o zaman. Hâlâ ağrıların lekelenmelerin var mı doktorun ne diyor
Tek embriyo muydu canım senin. Inan bende ağrı falan tamamda leke gelince kesin yerleşiyo sandım. Üzüldüm ya sen de uzulnussundur ne diyim canım çok geçmiş olsunYok canım en son 1 kere geldi sonda birdaha leke olmadı .Muhtemelen ilaçların yan etkisi hepsi .Leke gelince bende umutlanmıştım .hemşireyle görüştüm ilaçlara devam et daha Erken diyor da devam felan etmeyeceğim 6.gün embriyosu 8.günde hertürlü çıkardı yani .Bu saatten sonra yükselmesi imkansız 0.14 değerim
Test günün ne zaman dıı canım erken yapmıştın diye hatırlıyorum belki onun içindir sıkma canınıKızlar benim negatif malesef olmadı
Benımde dün 10.gunumdu 18 çıktı 7.gun 3.6 idi doktorum artış iyi dedi ama bende kimyasal yaşamaktan korkuyorum12. Günüm canım.
canım hemşire kaç gün daha devam et dedi?Yok canım en son 1 kere geldi sonda birdaha leke olmadı .Muhtemelen ilaçların yan etkisi hepsi .Leke gelince bende umutlanmıştım .hemşireyle görüştüm ilaçlara devam et daha Erken diyor da devam felan etmeyeceğim 6.gün embriyosu 8.günde hertürlü çıkardı yani .Bu saatten sonra yükselmesi imkansız 0.14 değerim
Yok canım 6.gün embriyosu Bugün 8.gün her türlü çıkardı 0.14 sonucumTest günün ne zaman dıı canım erken yapmıştın diye hatırlıyorum belki onun içindir sıkma canını
Yok canım ya kullanmaya gerek yok onlar zaten rutin herkese aynısını söylüyorlar 6.gün embriyosu her türlü çıkardı zaten 2 gün sonra normal test günümcanım hemşire kaç gün daha devam et dedi?
2 gün daha kullan ilaçlarını sonra bi test daha yaptır ondan sonra yükselmezse bırak bence
Çok teşekkür ederim inşallahMoralini yükset tut belki senin bebişin geç tutundu değerden daha çok ne kadar katlanacağı önemli
inşallah kat be kat artar
Tek embriyo canım 5bb kalitede 6.gün embriyosu zaten bundan umudum vardı 1 tane dondurulmuş var oda 3.gün embriyosu zatenTek embriyo muydu canım senin. Inan bende ağrı falan tamamda leke gelince kesin yerleşiyo sandım. Üzüldüm ya sen de uzulnussundur ne diyim canım çok geçmiş olsun
Ben de kimyasaldan korkuyorum. Daha önce yaşadımBenımde dün 10.gunumdu 18 çıktı 7.gun 3.6 idi doktorum artış iyi dedi ama bende kimyasal yaşamaktan korkuyorum
Hiç umudunu tüketme, 3. Gün olup tutan çok var. Rabbim izin verdikten sonra, en kalitesiz bile tutuyor. Hepimize rabbim yardım etsin. Son güne kadar da umudunu kaybetmemeye çalış yine de.Tek embriyo canım 5bb kalitede 6.gün embriyosu zaten bundan umudum vardı 1 tane dondurulmuş var oda 3.gün embriyosu zaten
Doktor ne dedi peki? Benim ki umutsuz konuşmadı progestron değerim düşuktu fitil kullanıyorum onun sayısını arttirdi.Ben de kimyasaldan korkuyorum. Daha önce yaşadımumarım güzelce artar değerlerimiz benim de 9. Gün 13 dü. Hayırlısı.
Yok canım bu transferle ilgili bitti herşey kafamda .Nasip bakalım , Rabbim ol derse olur .İnşallah o embriyom tutar hayırlsıylaHiç umudunu tüketme, 3. Gün olup tutan çok var. Rabbim izin verdikten sonra, en kalitesiz bile tutuyor. Hepimize rabbim yardım etsin. Son güne kadar da umudunu kaybetmemeye çalış yine de.
Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canımYok canım ya kullanmaya gerek yok onlar zaten rutin herkese aynısını söylüyorlar 6.gün embriyosu her türlü çıkardı zaten 2 gün sonra normal test günüm
Valla bir şey demedi. Ne olumlu ne olumsuz 2 gün sonra tekrarla testi dedi. O da yorum yapamıyor bence. Yani ne olacağı 2 gün sonra belli olacak.Doktor ne dedi peki? Benim ki umutsuz konuşmadı progestron değerim düşuktu fitil kullanıyorum onun sayısını arttirdi.
ne güzel canım en azından dondurulmuşun var o nasip olur inşallahTek embriyo canım 5bb kalitede 6.gün embriyosu zaten bundan umudum vardı 1 tane dondurulmuş var oda 3.gün embriyosu zaten
1 tane 3.gün var canım .Eylül adetiyle ona başlamak istiyorum .Oda tutmazsa merkez değiştirmeyi düşünüyorumRabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin canım
sen daha iyi bilirsin tabi,boşuna kullanma o zaman
dondurulmuş embriyon kalmış mıydı
üzülme diyemem canım üzülmemek elde değil ama bayramda eğlenmene bak gez toz kafanı rahatlat dondurulmuş embriyona hazırla kendini.inşallah en kısa zamanda kucağın dolsun1 tane 3.gün var canım .Eylül adetiyle ona başlamak istiyorum .Oda tutmazsa merkez değiştirmeyi düşünüyorum
İnşallah kavuşuruz BebişlerimizeYok canım bu transferle ilgili bitti herşey kafamda .Nasip bakalım , Rabbim ol derse olur .İnşallah o embriyom tutar hayırlsıyla
İnşallah öyledir canım bu zamanlar insanı paronayak birine çeviriyor resmenKuzum iyi iyi kaliteli güzel .. inşallah tutunur nice 3bc şer tutundu nasibi varsa ne kaliteye bakıyor ne başka birşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?