- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.338
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.961
inşallah kanaman biter canım.beta hcg yüzde 60 civarı kötü değil sanırım.bol bol dua et meryem suresi oku.bebeğine sağlıcakla kavuş inşallahMerhaba kızlar 1 temmuz 5. Gün embriyo (2 tane ) transfer oldu. Biri tutundu. Ama kanamam oluyor ve bhcg yüzde 60 civarında artıyor. Daha önce 2 düşüğüm oldu. Pıhtılaşma eğilimi var dediler.oksapar 4000 lik ve coraspisin kullanıyorum. 1 haftadır kese etrafında kanama var ama hala umudumuz var. ,
Çok sağol canım ya sürekli okuyorum inşallah bu kez devam ederinşallah kanaman biter canım.beta hcg yüzde 60 civarı kötü değil sanırım.bol bol dua et meryem suresi oku.bebeğine sağlıcakla kavuş inşallah
Cnm bende 2temmuz transfer oldum tek embriyo keseyi goeduk bizde bende siddetli kanama yasadim etrafinda kanama bolgesi vardi ultrason goruntun var mi bakabilirmiyim ayni durumdayiz persembe gunu tekrar kontrolum var senin bidahaki kontrol ne zamanMerhaba kızlar 1 temmuz 5. Gün embriyo (2 tane ) transfer oldu. Biri tutundu. Ama kanamam oluyor ve bhcg yüzde 60 civarında artıyor. Daha önce 2 düşüğüm oldu. Pıhtılaşma eğilimi var dediler.oksapar 4000 lik ve coraspisin kullanıyorum. 1 haftadır kese etrafında kanama var ama hala umudumuz var. ,
Benimde Perşembe günü kontrol ultrason son hali bu kese büyüyor ama uzun inceCnm bende 2temmuz transfer oldum tek embriyo keseyi goeduk bizde bende siddetli kanama yasadim etrafinda kanama bolgesi vardi ultrason goruntun var mi bakabilirmiyim ayni durumdayiz persembe gunu tekrar kontrolum var senin bidahaki kontrol ne zaman
inşallah rabbim sana bağışlar canım çokta moralini bozma ki bebişte etkilenmesin.Çok sağol canım ya sürekli okuyorum inşallah bu kez devam eder
Insallah guzel haberlerle doneriz benim bi ctesi aksami siddetli kanama oldu ve 1 saat icinde kesildi bidaha olmadi rahim ince dedi doktor kotu bisey varsa soyle dedim kotu bi durum yok sadece rahim duvari ince suan bide kanama bolgesi var dedi kan artisim 2katindan fazlaydi Rabbim kucagimizo bos birakmasinBenimde Perşembe günü kontrol ultrason son hali bu kese büyüyor ama uzun ince
İnşallah canım rabbim cümlemize hayırlısını versinInsallah guzel haberlerle doneriz benim bi ctesi aksami siddetli kanama oldu ve 1 saat icinde kesildi bidaha olmadi rahim ince dedi doktor kotu bisey varsa soyle dedim kotu bi durum yok sadece rahim duvari ince suan bide kanama bolgesi var dedi kan artisim 2katindan fazlaydi Rabbim kucagimizo bos birakmasin
Geçmiş olsun canım üzüldümKızlar benim negatif malesef olmadı
Selam herkese, valla benim de çok akıyor günde en az 4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum .ben günde 3 kere 2 şer tane fitil arıyorum + göbekten de iğne vuruluyorumCanım progestan fitil mi kullanıyorsun? Benim hala akıyor
Fitili kullandıktan sona illa akıntı gıbı oluyo sanırım herkeste peçete koyuyorum bende fitili yaptıktan sonraSelam herkese, valla benim de çok akıyor günde en az 4 kere iç çamaşırı değiştiriyorum .ben günde 3 kere 2 şer tane fitil arıyorum + göbekten de iğne vuruluyorum
Hayirli olsun rabbim tamamini erdirsin darisi isteyen herkezeKızlar 185 çıktı sonucum❤
Şimdi gördüm bende üzüldüm canım inşallah bidahaki denemende olumlu olur tez vakitte Allah kımseyı evlat hasretinle sınamasın inşallahYok canım 6.gün embriyosu Bugün 8.gün her türlü çıkardı 0.14 sonucum
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın inşallahTe
Hayirli olsun rabbim tamamini erdirsin darisi isteyen herkeze
Canım ya çok üzüldümEvet canım kan verdim , malesef 0
Amin canım Allahıma şükür 3 senelik evliyim sonunda oldu Allahım herkese nasip etsin inşallah sonradan bir sorun da olmazTe
Hayirli olsun rabbim tamamini erdirsin darisi isteyen herkeze
Canım çok sağol aminn inşallah bir sorun olmadan sağlığıyla gelir dünyaya Alahım isteyen herkese nasip etsinCanım tebrikler.kucağına almak nasip olsun inşallah sağlıcakla:)
Pes etmek yok canım umudunuz hep olduğu sürece bebişiniz bırakmaz siziMerhaba kızlar 1 temmuz 5. Gün embriyo (2 tane ) transfer oldu. Biri tutundu. Ama kanamam oluyor ve bhcg yüzde 60 civarında artıyor. Daha önce 2 düşüğüm oldu. Pıhtılaşma eğilimi var dediler.oksapar 4000 lik ve coraspisin kullanıyorum. 1 haftadır kese etrafında kanama var ama hala umudumuz var. ,
amin canım benim inşallah:)Canım çok sağol aminn inşallah bir sorun olmadan sağlığıyla gelir dünyaya Alahım isteyen herkese nasip etsin❤
Hayırlı olsunKızlar 185 çıktı sonucum❤
Rabbimin vardır bildiği. Insallah bir dahaki denemende olur canım.Çok geçmiş olsun.Evet canım kan verdim , malesef 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?