• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar benim kasik agrim devam ediyo transferimin 7gunuydu bugun (5gun embryosu)
Demin koyu kahverengi akintim oldu ve morelim cok bozuldu :( bu sabah erken gebelik testi yapmistim cok silik bir cizgi gördum bu kanama adet belirtisi mi? Bence yerlesme olamaz cunku ilk iki gun oluyomus:(
Agrilarim adet olacakmisim gibi :(
Canım benim de aynısı oldu dün. Kahverengi lekelenmem ve testte silik çizgi şeklinde. Dünden beri yatıyorum çok korktum önce. Ama biraz araştırınca yerleşme kanaması da tam olarak bu zamanlara denk geliyomuş. 7-12 gün arası diyor okuduğum yerlerde. Sabah tekrar idrar testi yaptım biraz daha koyu çıktı düne göre demekki değerim artıyo. Lekelenmem hâlâ ara ara devam ediyor bir de kasık ağrısı tabi. Dinlenmeye çalış. Kırmızıya dönmediği sürece rahat ol. İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Ben şuan vitamin ilacı kullanıyorum sadece Opudan sonra ilk on gün Antibiyotik ve kan sulandırıcı iğne kullandım reglim başlayınca kontrole gittim ve ilaçları kesti tamamen sadece vitamin ve folik asit e devam ediyorum
Banada 5 günlük antibiyotik verdi balık yağı ve diafol kullanıyorum bazıları çok iğne kullanmış rahim dinlenmesi sürecinde acaba dedim bana mı eksik reçete yazıldı o yüzden bi sormak istedim buradan

Kızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm. 5. Gün embriyosuydu dayanamadım hem erken gebelik hem de kaset test yaptım. Erken gebelik böyle çıktı. Kaset de çok çok silik 2. Çizgi. Ama bugün işe dönmüştüm artık. Şiddetli karın ağrım oldu. Az önce de çok hafif kahverengi peçeteye bulaştı. Çok korkuyorum. Dua edin
Hayırlı olsun bu testler de cızgının cok koyu cıkmasına gerek yokmus kan verseniz cıkar muhtemelen 80-100cıkabılır, erken yapınca artış ıcın strese giriyor insan bence. Erken gebelık testleri bıraz daha net sonuc veriyor ucuz 5tl lik testlerden.

Banada 5 günlük antibiyotik verdi balık yağı ve diafol kullanıyorum bazıları çok iğne kullanmış rahim dinlenmesi sürecinde acaba dedim bana mı eksik reçete yazıldı o yüzden bi sormak istedim buradan
Bende çok fazla iğne vurunduğum için doktorum dinlenme tavsiye etti şansımız biraz daha artar dedi 🤲🏻

günaydın kızlar, kan verdim bugün sonuç 29,11 çıktı. Çok düşük ama bakalım 😞 bu kadar düşük olup da hamile kalan var mı acaba?
Hayırlısı olsun değer gebeliği gösteriyor katlanarak devam etmesi önemli. Kaçıncı gününüz bugün transferden sonra

Back