- Konu Sahibi cikolatakistim
- #3.881
Bende ilk defa böyle birşey olduğunu gördüm ameliyat masasındaydım şok oldum kalksam kalkamam kalakaldım öyleceIlk defa böyle bisey duydum. E beklerlermiş 10 15 dakika ne bu acele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk defa böyle birşey olduğunu gördüm ameliyat masasındaydım şok oldum kalksam kalkamam kalakaldım öyleceIlk defa böyle bisey duydum. E beklerlermiş 10 15 dakika ne bu acele
Haklisin bende olsam.bisey diyemezdim ama çok enteresan olmuşBende ilk defa böyle birşey olduğunu gördüm ameliyat masasındaydım şok oldum kalksam kalkamam kalakaldım öylece
Yaaaa bak çok sevindim buna endişede etmedim değil. Ya canım benim En azından olmuş bak bir umudum var bir defa okuduysa elbet tekrar olurbenim 2. transferimde de öyle oldu anaa hiç acımamıştı tabi sıkışıklık çok fazla olmuştu benim pozitif olmuştu korkma o engel değil ama benim malesef düşük oldu sen insallah sağlıkla alirsin evladini
Hayırlı olsun cnm inşallah sağlıcakla tutunur sana bebişin su icseydin 15-20 dk sonra transfer olsaydın ne gerek vardı o işlemeKızlar bugün transfer oldum çok şükür transfer anında su içmeme rağmen mesanem dolu olmadığı için mesaneden girip su doldurdular mesaneme çok kötü acılı bir işlemdi transfer anında çıkarmamak için zor tuttum kendimi. Başına böyle bir durum gelen var mı ?
Geçmiş olsun canım benim beni rahatsız edecek derece de ağrım olmadı hiçYarın arayacam
Ameliyat masasına yatmıştım doktor yeterli görmedi doluluğu böyle bir işlem uyguladı bende bi şok oldum inanılmaz bi sıkışıklıkHayırlı olsun cnm inşallah sağlıcakla tutunur sana bebişin su icseydin 15-20 dk sonra transfer olsaydın ne gerek vardı o işleme
Senin durumun nasıl kaçıncı günündesin şimdiHaklisin bende olsam.bisey diyemezdim ama çok enteresan olmuş
Bugün 8.gunumdeyim bakalım bekliorumSenin durumun nasıl kaçıncı günündesin şimdi
Canım zormuş yaşamadım ama tahmin edebiliyorum inşallah sonucun pozitif olur bebeğine kavuşursun bütün acıların unutulurAmeliyat masasına yatmıştım doktor yeterli görmedi doluluğu böyle bir işlem uyguladı bende bi şok oldum inanılmaz bi sıkışıklık
Ooo sen zor zamanları atlatmışsın az kalmış sonucunu almaya inşallah rabbim pozitifi gösterirBugün 8.gunumdeyim bakalım bekliorum
Amin canım cümle isteyenlere inşallah içinde de bizlereOoo sen zor zamanları atlatmışsın az kalmış sonucunu almaya inşallah rabbim pozitifi gösterir
Kuzum iyi iyi kaliteli güzel .. inşallah tutunur nice 3bc şer tutundu nasibi varsa ne kaliteye bakıyor ne başka birşeyeKızlar birde yumurta kalitesini öğrenen var mı bana 4ab dediler 5aa olanda varmış yine de en iyi kalitede değil demek ki
Ben de ilk gebeliğimde çok fazla kasık ağrısı çektim baya baya kramp şeklinde girip beş dk dk falan sürüyodu ağlıyodum bikaç kere de hastaneye gittim yumurta foliküllerimiz ilaçla çok büyüdüğü için bebede rahimde büyüdüğü için baskı yapıyor dediler. Korkma canım hiçbişey olmuyor ben ondan çok çektimÇok ağrım var kasıklarda mide bulantısı var göğüslerde hassasiyetlesme var.
InşşAllahBen de ilk gebeliğimde çok fazla kasık ağrısı çektim baya baya kramp şeklinde girip beş dk dk falan sürüyodu ağlıyodum bikaç kere de hastaneye gittim yumurta foliküllerimiz ilaçla çok büyüdüğü için bebede rahimde büyüdüğü için baskı yapıyor dediler. Korkma canım hiçbişey olmuyor ben ondan çok çektim
4ab de iyi canim.kiminin 5aa oluyor ama tutmuyor önemli olan rahmin embriyoyu kabul etmesi embriyonun da sıkıca tutunmasıKızlar birde yumurta kalitesini öğrenen var mı bana 4ab dediler 5aa olanda varmış yine de en iyi kalitede değil demek ki
Kaliteye Hıc takılmayın, 5aa lar en iyi kalite olsaydı butun 5aa lar tutunurdu, burda okuyoruz tutunamıyor bazen. Sonrası hayal kırıklığı oluyor, Gönlünü ferah tut tutunma için kalite tek sebep değil, baska sebeplerde Cıkıyor, 4bb ile kalanda çok.Kızlar birde yumurta kalitesini öğrenen var mı bana 4ab dediler 5aa olanda varmış yine de en iyi kalitede değil demek ki
Canım istersen kan ver değerini gör ona göre belki progestan dozunu artırır doktorunKizlar benim kasik agrim devam ediyo transferimin 7gunuydu bugun (5gun embryosu)
Demin koyu kahverengi akintim oldu ve morelim cok bozuldu bu sabah erken gebelik testi yapmistim cok silik bir cizgi gördum bu kanama adet belirtisi mi? Bence yerlesme olamaz cunku ilk iki gun oluyomus
Agrilarim adet olacakmisim gibi