Canım benim de aynısı oldu dün. Kahverengi lekelenmem ve testte silik çizgi şeklinde. Dünden beri yatıyorum çok korktum önce. Ama biraz araştırınca yerleşme kanaması da tam olarak bu zamanlara denk geliyomuş. 7-12 gün arası diyor okuduğum yerlerde. Sabah tekrar idrar testi yaptım biraz daha koyu çıktı düne göre demekki değerim artıyo. Lekelenmem hâlâ ara ara devam ediyor bir de kasık ağrısı tabi. Dinlenmeye çalış. Kırmızıya dönmediği sürece rahat ol. İnş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Banada 5 günlük antibiyotik verdi balık yağı ve diafol kullanıyorum bazıları çok iğne kullanmış rahim dinlenmesi sürecinde acaba dedim bana mı eksik reçete yazıldı o yüzden bi sormak istedim buradan

Hayırlı olsun bu testler de cızgının cok koyu cıkmasına gerek yokmus kan verseniz cıkar muhtemelen 80-100cıkabılır, erken yapınca artış ıcın strese giriyor insan bence. Erken gebelık testleri bıraz daha net sonuc veriyor ucuz 5tl lik testlerden.

Bende çok fazla iğne vurunduğum için doktorum dinlenme tavsiye etti şansımız biraz daha artar dedi

günaydın kızlar, kan verdim bugün sonuç 29,11 çıktı. Çok düşük ama bakalım bu kadar düşük olup da hamile kalan var mı acaba?
Hayırlısı olsun değer gebeliği gösteriyor katlanarak devam etmesi önemli. Kaçıncı gününüz bugün transferden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…