Yaaaa bak çok sevindim buna endişede etmedim değil. Ya canım benim En azından olmuş bak bir umudum var bir defa okuduysa elbet tekrar olur

Hayırlı olsun cnm inşallah sağlıcakla tutunur sana bebişin su icseydin 15-20 dk sonra transfer olsaydın ne gerek vardı o işleme
[/QUOTE]
Ameliyat masasına yatmıştım doktor yeterli görmedi doluluğu böyle bir işlem uyguladı bende bi şok oldum inanılmaz bi sıkışıklık

Hayırlı olsun cnm inşallah sağlıcakla tutunur sana bebişin su icseydin 15-20 dk sonra transfer olsaydın ne gerek vardı o işleme
Ameliyat masasına yatmıştım doktor yeterli görmedi doluluğu böyle bir işlem uyguladı bende bi şok oldum inanılmaz bi sıkışıklık
[/QUOTE]
Canım zormuş yaşamadım ama tahmin edebiliyorum inşallah sonucun pozitif olur bebeğine kavuşursun bütün acıların unutulur

Canım zormuş yaşamadım ama tahmin edebiliyorum inşallah sonucun pozitif olur bebeğine kavuşursun bütün acıların unutulur
[/QUOTE]
İnşallah rabbim bütün acılarımızı bebeklerimizi kucaklarımıza verip dindirir rabbim herkese nasip etsin sonra da bana nasip etsin inşallah

Kızlar birde yumurta kalitesini öğrenen var mı bana 4ab dediler 5aa olanda varmış yine de en iyi kalitede değil demek ki

Kızlar birde yumurta kalitesini öğrenen var mı bana 4ab dediler 5aa olanda varmış yine de en iyi kalitede değil demek ki
Kuzum iyi iyi kaliteli güzel .. inşallah tutunur nice 3bc şer tutundu nasibi varsa ne kaliteye bakıyor ne başka birşeye

Çok ağrım var kasıklarda mide bulantısı var göğüslerde hassasiyetlesme var.
Ben de ilk gebeliğimde çok fazla kasık ağrısı çektim baya baya kramp şeklinde girip beş dk dk falan sürüyodu ağlıyodum bikaç kere de hastaneye gittim yumurta foliküllerimiz ilaçla çok büyüdüğü için bebede rahimde büyüdüğü için baskı yapıyor dediler. Korkma canım hiçbişey olmuyor ben ondan çok çektim

InşşAllah

Kaliteye Hıc takılmayın, 5aa lar en iyi kalite olsaydı butun 5aa lar tutunurdu, burda okuyoruz tutunamıyor bazen. Sonrası hayal kırıklığı oluyor, Gönlünü ferah tut tutunma için kalite tek sebep değil, baska sebeplerde Cıkıyor, 4bb ile kalanda çok.
Allah hepinizin gönlünce versin cok zor süreçler inşallah olumlu sonuclar alırsınız

Canım istersen kan ver değerini gör ona göre belki progestan dozunu artırır doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…