• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizin ilaclariniz da çok mu? Günde 3 estrofem, gunde 3 progeston fitil, günde 1 lecostem igne, günde 1oxopor igne, gün aşırı progeston iğne, gunde 1 de folikasit.
Günde 1 progestan fitil crinone jel bir defa gün aşırı prolutex igne folik asit ve d vit levotiron haftada 1de dostinex ama seninkinin yanında azmış benim ilaçlar

Günde 1 progestan fitil crinone jel bir defa gün aşırı prolutex igne folik asit ve d vit levotiron haftada 1de dostinex ama seninkinin yanında azmış benim ilaçlar
Sabah aksam estrofem 2vajinal iki oral gunde 8adet progestan gunde 3defa coraspin 1 folikasit 1 prednol 1 prolutex igne gunde 1 hibor7500 igne gunde 1 👼 en cok benim herhalde😂

selamlar elimde iki adet mevcut
İlaç alışverişi yasaktır.

Kızlar bugün transfer oldum çok şükür 🙏🏻 transfer anında su içmeme rağmen mesanem dolu olmadığı için mesaneden girip su doldurdular mesaneme çok kötü acılı bir işlemdi transfer anında çıkarmamak için zor tuttum kendimi. Başına böyle bir durum gelen var mı ?

Kızlar bugün transfer oldum çok şükür 🙏🏻 transfer anında su içmeme rağmen mesanem dolu olmadığı için mesaneden girip su doldurdular mesaneme çok kötü acılı bir işlemdi transfer anında çıkarmamak için zor tuttum kendimi. Başına böyle bir durum gelen var mı ?
Ilk defa böyle bisey duydum. E beklerlermiş 10 15 dakika ne bu acele

Rahim dinlenme süreci bitince dondurulmuş embriyoyu transfer etmeden önce ilaç kullanılıyor mu kaç gün kullanılıyor ve ilaçlara adetliyken mi başlanıyor biliyor musunuz?
Ben şuan vitamin ilacı kullanıyorum sadece Opudan sonra ilk on gün Antibiyotik ve kan sulandırıcı iğne kullandım reglim başlayınca kontrole gittim ve ilaçları kesti tamamen sadece vitamin ve folik asit e devam ediyorum

benim 2. transferimde de öyle oldu anaa hiç acımamıştı tabi sıkışıklık çok fazla olmuştu benim pozitif olmuştu korkma o engel değil ama benim malesef düşük oldu sen insallah sağlıkla alirsin evladini

[/QUOTE]
Hayırlı olsun cnm inşallah sağlıcakla tutunur sana bebişin🙏 su icseydin 15-20 dk sonra transfer olsaydın ne gerek vardı o işleme

Kızlar ananasın faydalı oldugunu duymuştum o yüzden bugün biraz yedim ama kasıklarım da agrı arttı ananasın zararını gördünüz mü siz şu an çok tedirgin oldum😮😪

Kızlar cok sılık pembe bı cızgı cıktı 9.günüm öglen yaptım sızce varımdır fotografta ıyı cıkmadı belli olmuyor bıraz

Eklentiler

• IMG_20200727_125154.jpg
    IMG_20200727_125154.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 77
Back