Kızlar ananasın faydalı oldugunu duymuştum o yüzden bugün biraz yedim ama kasıklarım da agrı arttı ananasın zararını gördünüz mü siz şu an çok tedirgin oldum
Ben her gün yiyorum canm tutunmaya yardmcı oluyormus bı dilim yeterli hergun ama kasılmalar artırıyor dıyolarda bı sakıncası olucagını sanmıyorum korkma

Ben her gün yiyorum canm tutunmaya yardmcı oluyormus bı dilim yeterli hergun ama kasılmalar artırıyor dıyolarda bı sakıncası olucagını sanmıyorum korkma
Ben 2 dilim kadar yemiştim öyle okumuştum ondan mı arttı acaba inş bişey olmaz saol canım ne bilim test günüme de az kalınza telaş yaptım birden

Kızlar ananasın faydalı oldugunu duymuştum o yüzden bugün biraz yedim ama kasıklarım da agrı arttı ananasın zararını gördünüz mü siz şu an çok tedirgin oldum
Ben de bı dilim yiyordum bı gün kabak cekirdegi bı gün bı dilim ananas ama öle bişey yaşamadım çok mu yedin

Çok değildi bence 2 dilim kadardı ama zaten kasıklarım da agrı vardı arttı gibi oldu ben mi evham yaptım bilmiyorum
Bezen herşeyden nem kapiyoruz psikolojik olarak da zor süreç gecirdigimiz için belki de iyi gelmiştir daha sıkı tutunuyordur zararı olacağını zannetmiyorum canım içini rahat tut

Kizlar benim kasik agrim devam ediyo transferimin 7gunuydu bugun (5gun embryosu)
Demin koyu kahverengi akintim oldu ve morelim cok bozuldu bu sabah erken gebelik testi yapmistim cok silik bir cizgi gördum bu kanama adet belirtisi mi? Bence yerlesme olamaz cunku ilk iki gun oluyomus
Agrilarim adet olacakmisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…